QUOTE(Lindos @ 2013 03 15, 19:19)
As tai kolkas galvoju apie sokiu pamoka sveciams, nes pati dievinu sokius ir sokau daugiau nei 13 metu. planuojame bandyti isiprasyti kad atvaziuotu "Fuego" sokiu kolektyvo vadovai arba kokia pora is Zuvedros.
Man šokiai irgi labai fainai... neesu šokėja, tik mėgėja...
Samdytis profus, kad papuoštų švetę - mums jau per brangiai gaunasi...
Išsirinkome vestuvių vedėją, kuri sakė per renginius mokina svečius šokti... tai paprašėm, kad būtų salsa ir sirtakis, nes man labai patinka... ir dar žadėjo papildomai įtraukti kažką iš savo programos - tai labai laukiu . Turėtų būti smagu.
QUOTE(aurelijamu @ 2013 04 12, 13:35)
Taip kiekvienam pagal skoni, bet kai per vasara buni 3-4 vestuvese ir kiekvienam fejerverkai arba ugnies sou, tai jau norisi kazko kito:)
nes ir ledo skulptura jau 3 vestuvese kur buvom tai irgi buvo....
nes ir ledo skulptura jau 3 vestuvese kur buvom tai irgi buvo....
Jums pasisekė, kad Jūs tokia popiari vestuvėse
Aš dar nei vienose nebuvau su fejerverkais ir fakyrais.
O ar svečiai matė- man neįdomu. Vestuves darau sau
O gal kas esate buve kur butu ceremonija gintaru dulkiu,kaip jums jie?
Jei turit nusisamdziusios vedeja, tai jo prasykit patarimu. Mums vede Arturas Trofimovas (8-677-95095)Tai jis organizavo ir muzika, ir fakyrus, ir zuvedros sokejus. Visi buvo nerealiai nustebe vakaro programa. Tikrai neapsiriksit. Mano draugei jis vestuvs ves sia vasara, tai eisiu dar karta, galesiu parasyti daugiau. Kaina jo nera maza, kazkur apie 3000 litu uz visa vakara. Bet padaro viska.
QUOTE(sauraja @ 2013 03 15, 22:25)
Man šokiai irgi labai fainai... neesu šokėja, tik mėgėja...
Išsirinkome vestuvių vedėją, kuri sakė per renginius mokina svečius šokti... tai paprašėm, kad būtų salsa ir sirtakis, nes man labai patinka... ir dar žadėjo papildomai įtraukti kažką iš savo programos - tai labai laukiu . Turėtų būti smagu.
Kartą per Fidi dienas toks šokių mokytojas mokė šokti. Liuks užsiėmimas ir pramoga