Įkraunama...
Įkraunama...

Šou programos vestuvėms

Sveikos mes kvieciame vesti vestuves http://linksmadieniai.lt/ visa kompanija nereali jau esame buve vestuvese is tos kompanijos nera blogu vedeju yra tik vienas uz kita geresni biggrin.gif patariu pabandykit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(asdaiva @ 2012 03 28, 16:50)
man tai skamba labai idomiai, nereikia papildomai tada daug nieko samdytis  smile.gif
o kas jusu vedeja?

jusu az dezute pilna... tai rasau cia...
supervakareliai.lt Jolita
jei ka noresit daugiau suzinoti tai rasykite az, nes ne labai narsau dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alisiukas @ 2012 03 22, 13:51)
draugės vestuvėse buvo ugnies šou - nuostabus vaizdas. ir pasirodymas, ir vėliau svečius įtraukė - labai labai patiko. toks šventės paįvairinimas tikrai labai smagus  thumbup.gif

Kas per ugnies šou buvo? Ir kiek kainavo?
Atsakyti
iluzionisto ir mes norejom... bet pasirode per brangu 1000 Lt, dar vedejas, dar Dj ir siaip visokiu kitokiu islaidu... sad.gif
uzteko vedejos paruostos programos ir buvo lux thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas teko girdejo kazka apie DRUM PARTY ? http://www.drumparty.lt/
Video
Galvojau uzsisakyti ugnies sou, bet Sm radau siuos vyrukus.
Gal kam teko dalyvauti sventeje , kur jie buvo ? O ka is viso manote apie juos g.gif
Atsakyti
Sveikos...

Ir aš galiu pasiūlyti kažką gal netradiciško... Na, tai neprilygs ugnies šou, klounams ir pn.... Tiesiog... Gal kam bus naudinga....

Yra renginių vedėjas ir Dj viename asmenyje....
Renginys (nesvarbu koks - vestuves ar jubiliejus ar sejp) susideda iš tam tikros programos ir žaidimų... Kadangi vedėjas ne iš kelmo spirtas - gaunasi daug juokingų situacijų...
Po programos (dažniausiai po 24 val) prasideda šokiai ligi ryto.... Valandomis nesiribojama...

Jei sudomino - ieskokit dj Šarūnėlis,
Arba brūkštelkit man i AŽ - duosiu kontaktus...
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 07 18, 09:36)
Gal kas teko girdejo kazka apie DRUM PARTY ? http://www.drumparty.lt/
Video
Galvojau uzsisakyti ugnies sou, bet Sm radau siuos vyrukus.
Gal kam teko dalyvauti sventeje , kur jie buvo ? O ka is viso manote apie juos  g.gif

Pas mus vestuvėse jie bus bigsmile.gif nu aš tai labai džiaugiuosi, manau originalu ir visus svečius įjungsim smile.gif smagūs žmonės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksaklaupė @ 2012 07 18, 15:58)
Pas mus vestuvėse jie bus  bigsmile.gif  nu aš tai labai džiaugiuosi, manau originalu ir visus svečius įjungsim smile.gif smagūs žmonės smile.gif

girdejau kad fanai, idomu kiek jie dabar kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(zzzara @ 2012 07 18, 16:26)
girdejau kad fanai, idomu kiek jie dabar kainuoja?

nu kainos jau reiktų klausti asmeniškai... unsure.gif mums jie dovanoja pasirodymą, tai kainų nepasakysiu
Atsakyti
Dalyvavau vestuvėse kur pasirodė pilvo šokėja su žvakide ant galvos, sparnais, visiems paliko didžiuli įspūdį. Vestuvės vyko Tauragės apsk. Turiu kontaktinį numerį jei ka rašykit į AŽ.
Atsakyti
Sveikos vestuvems vietoj fejeverku ir taip dabar populiariu dangaus zibintu norime sugalvoti kazka kitokio... kilo mintis del ugnies sou.. gal kam nesenai teko dalyvauti kokiame renginyje, kur pasirode ugnies sou ir galite rekomenduoti? rolleyes.gif
Atsakyti
pas mus vestuvese ugnies sou dare "Viduramziu pasiuntiniai" turi spec programa vestuvems, likom labai patenkinti, nors kaina ju ne pati zemiausia, bet pasirodymas tikrai kokybiskas.

kontaktai:
Karolis Jankauskas
Viduramziu pasiuntiniai
www.viduramziai.lt
mob.+370-600-21866
karolis@viduramziai.lt

QUOTE(8588 @ 2013 03 15, 14:37)
Sveikos vestuvems vietoj fejeverku ir taip dabar populiariu dangaus zibintu norime sugalvoti kazka kitokio... kilo mintis del ugnies sou.. gal kam nesenai teko dalyvauti kokiame renginyje, kur pasirode ugnies sou ir galite rekomenduoti?  rolleyes.gif
Atsakyti