Sveikos...kaip ir tokios info neradau. O domintu ir net labai...
Ka galima butu uzsakyti, kad vestuves butu kiek kitokios... cirko pasirodymai, fakyrai ir t.t.
Laukiu jusu pasiulymu, nuomoniu, rekomendaciju ir t.t... gal kam jau teko uzsakineti...ACIU
nejaugi niekam neteko susidurti?
QUOTE(rojukas @ 2010 03 24, 10:10)
nejaugi niekam neteko susidurti?
Pries pora metu per drauges vestuves labai smagia programa rode Kauno "azuolyno meskutes" ar kazkaip panasiai. Gal gogle galima kazka rasti, nes drauge dabar toooli...
Va va, mane irgi domina kažkokia pramoga.
Pati asmeniškai domėjausi Drum party, bet kaina man didoka
QUOTE(Smagi @ 2010 03 25, 16:34)
kas tai yra? kokia kaina?
QUOTE(Smagi @ 2010 03 25, 16:34)
Aš irgi domėjausi... Kaina apie 2000 Lt ...Vestuvems butu 1600-1800 Lt. Bet man tai tikrai brangu ir labai gaila, nes manau tikrai būtų originali šventė.
QUOTE(ingutera @ 2010 03 26, 14:25)
Aš irgi domėjausi... Kaina apie 2000 Lt ...Vestuvems butu 1600-1800 Lt. Bet man tai tikrai brangu ir labai gaila, nes manau tikrai būtų originali šventė.
o kas tai yra? apie tai man neteko girdeti?
o gal kazkas girdejote apie fakyrus? sou su smaugliais, lankais, kardais ir t.t.? rytietiski sokiai?gal kas uzsakinejote...?kaip tiksiuo metu per google bandau kazka surasti...bet niekur neraso kainu. apie meskuciu cirka esu girdejusi tik blogu gandu, tad ju samdyt nesinori. o ir per zinias kiek kartu rodyti tik is blogos puses. manau jie labai konfliktiski zmones, tad sventeje gali sukelti nemalonumu.
Papildyta:
na stai jau zinau...kas tas drum party google visagalis
jei kam smalsu...tai Unikalus perkusijos būgnų šou
QUOTE(rojukas @ 2010 03 27, 11:30)
o kas tai yra? apie tai man neteko girdeti?
o gal kazkas girdejote apie fakyrus? sou su smaugliais, lankais, kardais ir t.t.? rytietiski sokiai?gal kas uzsakinejote...?kaip tiksiuo metu per google bandau kazka surasti...bet niekur neraso kainu. apie meskuciu cirka esu girdejusi tik blogu gandu, tad ju samdyt nesinori. o ir per zinias kiek kartu rodyti tik is blogos puses. manau jie labai konfliktiski zmones, tad sventeje gali sukelti nemalonumu.
Papildyta:
Papildyta:
Šiaip žinau, kad Vestuvių parodojo jie turėjo pasirodyti ir dar fakyrai.
QUOTE(ingutera @ 2010 03 26, 14:25)
Aš irgi domėjausi... Kaina apie 2000 Lt ...Vestuvems butu 1600-1800 Lt.
Man rašė berods nuo 1200 iki 1800 Lt, bet vis tiek brangoka.
QUOTE(rojukas @ 2010 03 27, 11:30)
o gal kazkas girdejote apie fakyrus? sou su smaugliais, lankais, kardais ir t.t.? rytietiski sokiai?gal kas uzsakinejote...?
Visada geriausia panaršyti google, ten viską galima rasti, bet, kaip supratau, jau radai apie drum party. Iš tiesų jie vakar buvo parodoj, taip pat šnekinau ugnies šou, sakė standartinė 15 min. spektakliuko kaina yra 1200 Lt.
ugniesvaldovai.lt
ugniessou.lt
stai radau si ta gero:
http://www.gyvate.lt/
jos pasirodymus teko kelis kartus matyti nerealu nezinau kaip dabar ...bet anksciau kainavo ne per daugiausiai ir numerius gali pateikti ivairiu stilistiku
dar i tema vestuvems gali pritaikyti lankus sukanti mergina...taip pat geras, bet neturiu kontaktu...zinau tik, kad kauniete sviesi panele ir dar...neradau internetinio puslapio, nors anksciau buvo...Ievos numeris su smaugliu...
http://www.gyvate.lt/
jos pasirodymus teko kelis kartus matyti nerealu nezinau kaip dabar ...bet anksciau kainavo ne per daugiausiai ir numerius gali pateikti ivairiu stilistiku
dar i tema vestuvems gali pritaikyti lankus sukanti mergina...taip pat geras, bet neturiu kontaktu...zinau tik, kad kauniete sviesi panele ir dar...neradau internetinio puslapio, nors anksciau buvo...Ievos numeris su smaugliu...
sveikos mano drauge savo vestuvems buvo uzsakiusi lyg tais sita grupe http://www_magnolija...Grupe-MAGNOLIJA, soko pilvo soki , ispaniska soki , labai graziai atrode bet kainu tai as nezinau