GERA DIENA - SAULETA DIENA!!!!!!!!!
Na, tai kū, dekavoju visoms uz pagyrimus del šmutkiu. Lekit vosos laukan, saules zuikuciai pievelese zaidzia... O as ta proga ikalsiu CocaColos, zinau bruda, ale tokia grazia diena nieko nebijau.
jo diena tai tooobula
QUOTE(zazuna @ 2010 03 25, 17:26)
nu jau dainuska
aciu
radau nerealiai faina parduotuve online... aisku kainytes... bet jau kiek groziu... http://www_poshgirlvintage_com/
pasidalinsiu paveksliukais:
sia moteriai (Carmen dell'Orefice) yra 78 metai
cia ji anksciau:
labai uzsimaniau tokios rankines (bet normalaus dydzio)
viena bandziau bidinti kazkada, bet kaina dar nepasibaigus perkope 50 svariuku
sia moteriai (Carmen dell'Orefice) yra 78 metai
cia ji anksciau:
labai uzsimaniau tokios rankines (bet normalaus dydzio)
viena bandziau bidinti kazkada, bet kaina dar nepasibaigus perkope 50 svariuku
sveikutes
taigi,senai zadeti,pataisyti mano drabuzeliai.pirmoj nuotraukoj-originalas
suknutes dar neskalbiau,tai gal siek tiek pasilamdzius
sijonukas,beveik per puse nukirptas ir nugaroj nedidelis skeltukas padarytas
ir labiausiai lauktas koregavimas-50tuju suknele,ji buvo su dviem pasijoniais,vienas nyloninis,kitas-kaip merlinis,tai ta merlini isemem visai,nes tuomet butu labai jau pustas sijonas
taigi,senai zadeti,pataisyti mano drabuzeliai.pirmoj nuotraukoj-originalas
suknutes dar neskalbiau,tai gal siek tiek pasilamdzius
sijonukas,beveik per puse nukirptas ir nugaroj nedidelis skeltukas padarytas
ir labiausiai lauktas koregavimas-50tuju suknele,ji buvo su dviem pasijoniais,vienas nyloninis,kitas-kaip merlinis,tai ta merlini isemem visai,nes tuomet butu labai jau pustas sijonas
oooo tiek prikalbėjot,kad vos perskaičiau
MLP-vau
Tos žaliosios suknios skeltukas tai toks uch
MLP-vau
Tos žaliosios suknios skeltukas tai toks uch
Raudonas sijonas
MLP, o man raudono sijono gaila... as ji buciau gerokai ilgesni palikus.... dabar toks is senuju metu patapo 86-uju ir zalioji per daug nurezta mano akim ziurint
Aš raudoną sijoną irgi kiek ilgesnį būčiau palikusi
na,dabar jau nieko nebepakeisiu.kadangi ne pati trumpinausi,tai gal kiek nutrumpino.is tikruju as ir norejau sulyg keliais,bet abejoju,ar jau iseis ji atlenkt bent kiek-paziuresiu,nes maciau,kad ji nemazai ten uzlenke.o suknele-man kazkaip irgi jos ilgesnes norejosi,taip pat lygiai su keliais,bet jau nebeiseis jos tiek prailgint,manau. kai matavomes-lyg ir geras ilgis buvo pamatuotas,kiek atsimenu