geruke foto,Gin
QUOTE(GinCherry @ 2010 03 24, 21:45)
Tai nosiuka aukstyt tadu (dabar atsinaujinai biskeli, tikiuosi tik patrumpinai? Nes tau labai graziai atodytu iki zandikaulio linijos pakirpti ), nesidepresink ir kartu laukiam saules sugryztant . Man jau zinok vistiek ar ti ji sviest ultravioletu ar mikrobangiaus spinduliais - bile, kad gryztu...
Jop, sugadina gi daiktus ir ka tu jiems..., reik su sluotkociu uodegon... , bet kadangi jau cia nieko nebpakeisim, tai teks padusaut ir tiek.
O as pikta ant uosvio - jis sugadino indauja , garaze tepalus laike ir raktus... O sako dar, kad vyrai logika turi!... Kur ji? Aūūūūūū....
QUOTE(GinCherry @ 2010 03 24, 21:57)
Ani? Ale manau vistiek dailiai.
O kalbant apie mano seveliura, nes nu manau cia vistiek prie vintage - nu gis apsispakajinus sedziu su savo antrojo pasaulinio tremtinio sukuosena, tai dabar pajamus toki suki - " Dailiam veidui ir plike nemaiso", tai kazkaip suabejoju, nes nu nebent pas mane daili plike...
Neperskaičiau temukės, gal kas jau užmatė, bet ir aš pasireikšiu - ginCherry, sveikinimai sulaukus spaudos dėmesio, per paskaitą varčiau "Studentų erą" Gal gi čia tarp mūsų kokia būsima Statkevičiaus draugė Žodžiu, sveikinimai
QUOTE(zazuna @ 2010 03 24, 21:07)
apsispakajinus sedziu su savo antrojo pasaulinio tremtinio sukuosena
cia man patiko...
maniske beje irgi nurezta. nezinojau, kaip nepaprasta pagal visas taisykles gryzti is juodos i sviesia spalva. vaikstau kaip bachuras...
ne vintage, bet vis tiek jinau sava
man cia labai graziai atrodo...
o man čia kaip tik nelabai
yra kur daug labiau puikiau (jazau,net žodžiai nesidelioja ) atrodo
tik tingiu ieškot
yra kur daug labiau puikiau (jazau,net žodžiai nesidelioja ) atrodo
tik tingiu ieškot
Zvirbliuk, tai mudu rudududu dabar abidvi kavalieriai , ale kas ne juokas, tai as vis dazniau i perukus zvilgcioju...
Reeva, tin-gi-ne...
Reeva, tin-gi-ne...
Och, kiek prirašėt, kol perskaičiau dar nuo anos temos vidurio
Zazunos zomšiniai bateliai ir Gin turtai tai fantastiški! Su šokančiais žmogeliukais turiu prosenelio ar tai proprosenelio skustuvą, tą tokį pavojingą, kur beveik kaip peilis atsilenkia Sena ir žymi firma. Arbatinukas nuostabus (mano silpnybė porcelianiniai arbatinukai), ir labai šauniai pasidarbavai. Nebūčiau sumąsčius, kad galima tokį defektą kažkaip pataisyti
Buvau Romoje, užėjau vieną vintage krautuvėlę (netyčia kažkaip pro šalį eidama užmačiau), tai gėrių ten daaaaaug, na bet ir kainos
Zazunos zomšiniai bateliai ir Gin turtai tai fantastiški! Su šokančiais žmogeliukais turiu prosenelio ar tai proprosenelio skustuvą, tą tokį pavojingą, kur beveik kaip peilis atsilenkia Sena ir žymi firma. Arbatinukas nuostabus (mano silpnybė porcelianiniai arbatinukai), ir labai šauniai pasidarbavai. Nebūčiau sumąsčius, kad galima tokį defektą kažkaip pataisyti
Buvau Romoje, užėjau vieną vintage krautuvėlę (netyčia kažkaip pro šalį eidama užmačiau), tai gėrių ten daaaaaug, na bet ir kainos
QUOTE(zazuna @ 2010 03 23, 22:37)
Grazus batukai. ir medziagyte grazi.
O as bandysiu pora rubeliu su telefonu nufotkint, lekiu...
Papildyta:
Kokybe pobaise
VA CIA
O as bandysiu pora rubeliu su telefonu nufotkint, lekiu...
Papildyta:
Kokybe pobaise
VA CIA
va čia tai grobiai
QUOTE(GinCherry @ 2010 03 24, 18:44)
Gruliai
oj koks arbatinukas, ypač dangtelis