Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

na,man gaila visu gyviu,kuriuos zudo del vienokiu ar kitokiu priezasciu,bet ne apie tai... zinoma,man irgi patinka nat.oda,kai ji nera butent kazkokio laukinio gyvuno,(na,dabar prisiminiau,jog turiu pacius pirmus savo vintage batelius,o jie,kaip zinia,turbut gyvates odos blush2.gif bet gyvate bet kuriuo atveju meta oda,tikuosi,ne del batu buvo nuzudyta doh.gif ), bet svarbiausia,kad paciai jis patinka ir tinka.teko toki ciupinet,neatmenu pavadinimo ant etiketes vidines,bet kazkodel padejau as ji tada(cia zinoma,ne LT),gal tai ir suvaidino role,kad gailiu gyvuneliu biggrin.gif

o del kostiumelio-net nubegau i bloga,sakiau,gal jau ikelei,kaip jis ant taves atrodo,nors ir taip vos pamacius svarkeli-iskart pries akis atsistojo vaizdas ant taves.
Atsakyti
Oooo kiek groziu praleidau!

Viskas baisiai grazu: Nostalgie geleta suknele ir moniekienas, Grices 'sakvojazas', bet Gin pirkiniai pramusa!!!!! Uzkando man zada. Rankinukas dailutis ir zinau ta oda - viena karta buvau uztikusi traku H, tikrai nesupainiosi su isdirbta. O jau suknele Nostalgie skirta tai be zodziu... Svarkelis superinis, tik man ji nesiot reiketu siokios tokios drasos - as monochromininke ir niekaip nepersilauziu - ryskus rubai puosia spinta vis dar biggrin.gif
Atsakyti
Siaip ir as Nostalgie matau su tokia suknute. Grazu.

Ir Gin isivaizduoju su tuo kostiumeliu. Tikra Cherry biggrin.gif

O va krokodilu negaila. Gyvo nesusitikau gyvenime, tai ir nezinau gaileti ar ne. O jei imerkciau kojas i Nila? Kazin ar jis apie mane pagalvotu g.gif
Atsakyti
GinChery,
kostiumėlis - dailiausias iš dailiausių wub.gif na, ir suknelė, skirta Nostalgiai wub.gif wub.gif , - pavydėti pradėjau ax.gif
Rankinukas irgi dailus. Nors ir labai myliu gyvūnus, bet toleruoju daiktus iš natūralios odos. Man asmeniškai labiau gaila gyvūnėlių, kai jais nesirūpina (išmeta mažus kačiukus kur nors pamiškyje ar išveža atsibodusius suaugusius šunis ar kates į mišką ir palieka, ar laiko gyvūnus siaubingomis sąlygomis nešerdami, ar muša...), negu kad žudo dėl kailio. Kai matau neprižiūrėtus gyvūnus, man rūpi jų šeimininkus pasmaugti
Atsakyti
MLP, prajuokinai biggrin.gif Ar matei kadanors kaip atrodo gyvates ishnara? lotuliukas.gif stai ji yra plonyte, permatoma ir net neabejoju, kad trapi.Dabar jauciuosi lyg pasakius vaikui, kad Kaledu senelis neegzistuoja biggrin.gif Jei tavo batai gyvates odos tai tikrai ne ish ishnaros pasiuti smile.gif Na, bet geriau nediskutuokim sia tema.Ash ish vis esu blogas zmogus sia prasme, nes mano specialybe susijusi su oda.Ir shiaip labai pritariu gricei labai.

O visi trys daikteliai dekoja smile.gif

Zvirbli, man irgi gan drasokas apredas, bet kaip gi, negalejau nepriimti tokios dovanos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 20 balandžio 2010 - 19:50
o as dekoju Gin uz pagalvojima wub.gif friends.gif

ir mano suknele ant torso vel gi dekoja uz komplimentus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 04 20, 17:34)
MLP, prajuokinai  biggrin.gif Ar matei kadanors kaip atrodo gyvates ishnara?  lotuliukas.gif stai ji yra plonyte, permatoma ir net neabejoju, kad trapi.Dabar jauciuosi lyg pasakius vaikui, kad Kaledu senelis neegzistuoja biggrin.gif Jei tavo batai gyvates odos tai tikrai ne ish ishnaros pasiuti smile.gif Na, bet geriau nediskutuokim sia tema.Ash ish vis esu blogas zmogus sia prasme, nes mano specialybe susijusi su oda.Ir shiaip labai pritariu gricei labai.

O visi trys daikteliai dekoja smile.gif

Zvirbli, man irgi gan drasokas apredas, bet kaip gi, negalejau nepriimti tokios dovanos smile.gif

Gin,zinau,kaip atrodo gyvates isnara lotuliukas.gif ir as ne tai turejau omeny,bet nesvarbu....
kolkas nezinau ar dziaugsiuos,ar liudesiu,bet netycia ebay nukoviau kostiumeli,60tuju,su kelnemis ir tunika,kolkas nerodysiu,nes vistiek vaizdo ten nera,tik spalva,gal vien del jos susigundziau,o jei kelnes netinkamos bus nesiojimui-juk,kaip maciau is kitu merginu,is ju nesunku pasigamint sijona bus biggrin.gif tai jau kai gausiu,tada ir pasivaidensiu,jei kam bus idomu....
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 04 20, 17:29)
... bet gyvate bet kuriuo atveju meta oda,tikuosi,ne del batu buvo nuzudyta doh.gif

na, kad ir kaip ta gyvate mestu oda, kad pagamint is jos batelius, ja vis teik reik triniti.gif nudobti ph34r.gif
Atsakyti
Man ji laaabai graži,bet neįsivaizduoju ant savęs
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 04 20, 18:21)

bet abejoju,ar vintage,greiciau inspired,nes butent tokios etiketes dabar ir yra ant sio gamintojo drabuziu mirksiukas.gif
Atsakyti
tai gali būt
bet grožio tai nenumuša biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nostalgie @ 2010 04 20, 21:19)
na, kad ir kaip ta gyvate mestu oda, kad pagamint is jos batelius, ja vis teik reik  triniti.gif  nudobti  ph34r.gif

O gal ka nors is tarakonu gamina? Man ju visai negaila. kaip ir gyvaciu.
Kartais pagalvoju, na gaila gyvunu.Taip. Na jei atropotu kokia anakonda i mano namus?Tikrai nelaukciau kol ji mane nudobs. Jei speciau, pirma pasiusciau ja anapilin.Ir is jos odos kazka sumastyciau
Ir visai nepykciau turedama ziurkiu kailiu rankine ar dar kazka.Ir jokio gailescio nejausciau.
Atsakyti