itariu,kad mano stebuklu turguje,nerasciau net uz tiek £
nors kiek ten vaziuoju,kolkas ne karto neuzmaciau nieko panasaus
o man jis irgi labai praverstu....
MLP.... matai, kai Belgijoje dairiausi, tai ten buvo torsu ir uz 500-900 euru bet kiek girdejau, tai galima rasti ir uz 20-30 euru, tik reik paieskoti o pas mus Vilniuje tai taip pat didesnes kainos, nei rasiau, sita varianta man drauge uzrode, nes zinojo, kad ieskau
juolab, kad manasis visikai paprastas, tik kad dar puse bedos atrodo
juolab, kad manasis visikai paprastas, tik kad dar puse bedos atrodo
tai as viska suprantu,esme ne tame,kiek ir kur kainuoja-jei jau taip lygint,esme tame,kad kartais LT galima rats tikru perliuku uz kapeikas,del ko as labai dziaugiuosiu ir siek tiek baltai pavydziu
Mano tėtis turi panašų,tik ryžą
Gražus
Gražus
QUOTE(Gricė @ 2010 04 20, 07:06)
Labas rytas visoms,
mano žadėtas parodyti porfelis (pagal dydį tikrai portfelis, ne portfeliukas )
Kas čia mane klausė apie mažą juodą suknutę? Jei spėsiu, įdėsiu foto į Skelbimus.
mano žadėtas parodyti porfelis (pagal dydį tikrai portfelis, ne portfeliukas )
Kas čia mane klausė apie mažą juodą suknutę? Jei spėsiu, įdėsiu foto į Skelbimus.
Nu gi kaip gražuuu, tik tą ilgą dirželį nuimčiau
išties jooooo
Grice, tooooooooobulas
Ash irgi sian truputi apsipirkau, bet nieko ypatingo tai tingiu fotografuoti net
Idesiu nuotraukas tik tu dalyku, kuriuos nufotografavau noredama kai kam parodyt
Tikros, greiciausiai krokodilo, odos rankinukas
vidus irgi odinis
Suknele Nostalgie Nes pamacius ish karto apie ja pagalvojau.Realiai ryskesne
Ir kostiumelis su vysniom, kuri gavau dovanu Yra dar ir sijonas varpelio formos, bet nufotografavau tik svarka
Vysnaites lyg siuvinetos atrodo
Idesiu nuotraukas tik tu dalyku, kuriuos nufotografavau noredama kai kam parodyt
Tikros, greiciausiai krokodilo, odos rankinukas
vidus irgi odinis
Suknele Nostalgie Nes pamacius ish karto apie ja pagalvojau.Realiai ryskesne
Ir kostiumelis su vysniom, kuri gavau dovanu Yra dar ir sijonas varpelio formos, bet nufotografavau tik svarka
Vysnaites lyg siuvinetos atrodo
jau suknute su svarkeliu tiksliau,kostiumeliu-taip ir pakvipo vasara
o vat tasiukas,jei butu ne tikros krokodilo odos,tai irgi butu viskas super,nes nu kaip bebutu,man gaila,kad krokodilai del tokiu dalyku zudomi,jei zinoma,cia tikros jos odos
o vat tasiukas,jei butu ne tikros krokodilo odos,tai irgi butu viskas super,nes nu kaip bebutu,man gaila,kad krokodilai del tokiu dalyku zudomi,jei zinoma,cia tikros jos odos
MLP, tikrai tikros, nes tokios fakturos neishgausi dirbtiniu budu, apciupineta, nuciupineta jau ji mano Labai gruobleta ir labai tikra.Na, man irgi gyvunu gaila, bet ne tiek, kad atsisakyciau odos gaminiu.Uz tai renkuosi vintage, nes naiviai tikiuosi, kad jie tada nebuvo dar taip ziauriai zudomi Bet man keisciausia,kad gailima vienos rusies
Aha, jau nekantrauju kostiumeli i lauka "isvest" Ir kartu ir atskirai