sveikos.na va,gryzau is turgelio Glasgow,prisipirkau visokiu groziu siandien pas mane ne drabuziu diena,bet indu ir siaip idomybiu.taigi,jusu teismui
japoniskas arbatinukas,ne porcelianas,bet vistiek patiko,tik gryzus namo pastebejau,kad pats galiukas nudauztas straubliuko ir kai pirkau,nepagalvojau,kad turi buti ir dangtelis bet as ji ir be jo sunaudosiu
statuleles ir lekstute,kuria tik viena nufotkinau,kad matytusi ratsas,jos tokiu iskilusiu rastu,drakonais dekoruotos,tai jos yra dvi plius prie mazyciai,kavai puodeliai-jie trys ir ant siu apaciu uzrasyta foreign
ir turbut,pats geriausias pirkinys-4 buteliukai su alkoholiu pirmasis is kaires-Skotiskas likeris,kazkada isigytas Edinburgo pilies parduotuvej,turbut,kaip suvenyras;
antras buteliukas ir pats idomiausias bei turbut brangiausias-Larsen & Co firmos konjakas,vikingu laivo formos buteliuke,stiklinis ir puostas 24karatu auksu,pagooglinau ir radau,kad jis buvo gaminamas 1952m,apie konjaka Larsen
tracias patiko savo apipavidalinimu,ten irgi skotiskas produktas-skotiskas viskis
ir paskutinis-is vokietijos,net nezinau kas ten viduj vis jie autentiski,neatidaryti,pilni,originalus turinys ir apatinej nuotraukoj dar matosi lelyte,kuria senai isigyjau,ji 60tuju
dar stai tokia bronzine nefertites statulele,nezinau,kuom ji mane patrauke,bet isigyjau
ir trejos sages,vidurine siuvineta
Zinai ka, as maunuosi batus ir einu pescia tu buteliuku pas tave. Jokio balto pavydo nera, tik juodas juodziausias Pakeliui paimsiu koki didoka , kad sirdis suminkstetu
Randu viena kita egzemplioriu ir pas mus. Tik labai retai.
Ir puodukas labai mielas.
Visi pirkiniai geri. Panasia statulele turiu. Pagrindas kazkoks akmuo, o virsuj zirgas. Tai darbe popieriams prispausti naudoju, kad ventiliatorius nenupustu.
Geri grobiai, smagu kai ka nors randi mielo.
Randu viena kita egzemplioriu ir pas mus. Tik labai retai.
Ir puodukas labai mielas.
Visi pirkiniai geri. Panasia statulele turiu. Pagrindas kazkoks akmuo, o virsuj zirgas. Tai darbe popieriams prispausti naudoju, kad ventiliatorius nenupustu.
Geri grobiai, smagu kai ka nors randi mielo.
koooookios segės
labai smagūs pirkiniai
labai smagūs pirkiniai
Nu kū, parbildu pas jumis.
Gaudykit visos uz grazius zodzius ....
Reeva, tai kur tavo mintys skrajojo, kad sitaip dabar paciai ant saves liudesi guldai, a? Apsispakajink, bus dar tu lobiu.
MLP, oooooo..., groziaiiiii... Bet labiausia mane nuginklavo lektute su puodeliu ir "alkoholiniai rubai" Man ir zinok, kaip ir Danskei, povydu baisingai - tavo laime, kad ne siame gabale svieto gyveni, nes dvi potencialios "vogės" atsirastu kaip mat - šmikš šmaukšt ir nebebėra...
Gaudykit visos uz grazius zodzius ....
Reeva, tai kur tavo mintys skrajojo, kad sitaip dabar paciai ant saves liudesi guldai, a? Apsispakajink, bus dar tu lobiu.
MLP, oooooo..., groziaiiiii... Bet labiausia mane nuginklavo lektute su puodeliu ir "alkoholiniai rubai" Man ir zinok, kaip ir Danskei, povydu baisingai - tavo laime, kad ne siame gabale svieto gyveni, nes dvi potencialios "vogės" atsirastu kaip mat - šmikš šmaukšt ir nebebėra...
gaudykit
jo,jei dar parasyciau,kiek ant siu daikciuku isleidau-tai turbut tektu apsibarikaduot visada prasom,danske ir ne tik,sveciai visada laukiami ir ne su tokiu butelaiciu
na,juk buna ir jums geru dienu,o as tik juodai pavydet tada galiu
buciau daugiau grynu turejus,buciau daugiau tu gerimu isigyjus,ten dar kazkoks idomus smirnof vodkes butelaitis buvo,bet £ nebeuzteko,o deretis-jau net negrazu butu buve,ir taip laiminga visa buvau
ten vienas dede labai idomiai nuziurejo mane,paskui ta vikingu laiva ir tik klausau,kad jis nepradetu ten pardavejai pust,kad ji per mazai uz ji ima
jo,zazuna,ta lekstute su puodeliu-as cia tik viena komplektuka nufotkinau,lekstutes is viso isigyjau dvejas,o puodelius-tris,na,matyt,tik tiek belike jau buvo man jie irgi labai patiko-tokie princesiski,japonijos kalnuose gert
jo,jei dar parasyciau,kiek ant siu daikciuku isleidau-tai turbut tektu apsibarikaduot visada prasom,danske ir ne tik,sveciai visada laukiami ir ne su tokiu butelaiciu
na,juk buna ir jums geru dienu,o as tik juodai pavydet tada galiu
buciau daugiau grynu turejus,buciau daugiau tu gerimu isigyjus,ten dar kazkoks idomus smirnof vodkes butelaitis buvo,bet £ nebeuzteko,o deretis-jau net negrazu butu buve,ir taip laiminga visa buvau
ten vienas dede labai idomiai nuziurejo mane,paskui ta vikingu laiva ir tik klausau,kad jis nepradetu ten pardavejai pust,kad ji per mazai uz ji ima
jo,zazuna,ta lekstute su puodeliu-as cia tik viena komplektuka nufotkinau,lekstutes is viso isigyjau dvejas,o puodelius-tris,na,matyt,tik tiek belike jau buvo man jie irgi labai patiko-tokie princesiski,japonijos kalnuose gert
aij,aš pardavinėjau blusturgy ir naiviai tikėjausi,kad užsidirbsiu ką nors ir nusipirksiu piniginę
Bet jau paskui dienos pabaigoje pavargau ir neberūpėjo nieks
Bet jau paskui dienos pabaigoje pavargau ir neberūpėjo nieks
MLP, man viskas nerealiai patiko, o labiausiai alkoholio bonkutes ir zinoma seges. Na ir pasiseke
MLP, vidurine sage ir butelaiciai
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 04 18, 19:26)
Man tos išsproge drakonu akys baisingai gražios
Tai, kad man ir kalnu nereiktu, tegu tik IN TOKYO kas nuskraidina papigiaja... ... ech...
Reeva, darbomane , kita karta pasiseks
sveikos
turiu tokius batukus ar vintazinius ar ne, tikrai nezinau, bet gana seni. problema ta, kad ju dalis lakuota ir tas lakas labai apsivraizes, gal zinot budu kaip ji butu galima atnaujint?
turiu tokius batukus ar vintazinius ar ne, tikrai nezinau, bet gana seni. problema ta, kad ju dalis lakuota ir tas lakas labai apsivraizes, gal zinot budu kaip ji butu galima atnaujint?
QUOTE(zazuna @ 2010 04 18, 19:05)
Tai, kad man ir kalnu nereiktu, tegu tik IN TOKYO kas nuskraidina papigiaja... ... ech...
mano drauge dabar ten
Labas visoms,
MLP, man ta vidurinė sege - grožių grožis
QUOTE(Vook @ 2010 04 18, 20:23)
problema ta, kad ju dalis lakuota ir tas lakas labai apsivraizes, gal zinot budu kaip ji butu galima atnaujint?
Neįsivaizduoju, kokiomis priemonėmis būtų galima atnaujinti lakuotą odą
Man kitas rūpestis - nusipirkau vintažinį juodą odinį portfelį. Kampus gerai būtų atnaujinti, nes apsitrynę, bet nežinau kokiom priemonėm. Batų tepalu nesinori, nes bijau, kad paskui teps drabužius ir rankas . Kažkur girdėjau, kad yra tepalas odinėms sriukėms atnaujinti, reiks ieškoti...
Parodysiu foto rytoj vakare. Made ir Italy, Genuine Quality leather, pavaizduotas ančiukas emblemoje ir ant užtrauktukų segtukų, bet daugiau jokio užrašo nėra.