giriu visu pirkinius, tikrai nerealus ypac lemputes ir Gin skrybele, kurios simta desimt metu ieskau...
Dar suknele mano puikiai iremins tavo kuno piesinius
siandien kuistuke palikau vinatge suknele ir smulkiai geleta playsuit'a. Dabar galvoju gal visgi reikejo kuriai nors prigriebti, visgi po 3lt tik kainavo
Gin skybele labai grazi kaip tik galvojau panasia su kaspinu siustis kuria turi is foreverio Batukai irgi labai dailus ypac su kaspinais Sukneles grazios
Jaimes suknele grazi
Jaimes suknele grazi
QUOTE(mirattes @ 2010 04 10, 17:27)
siandien kuistuke palikau vinatge suknele ir smulkiai geleta playsuit'a. Dabar galvoju gal visgi reikejo kuriai nors prigriebti, visgi po 3lt tik kainavo
reikejo pagriebti..
taip noreciau..
QUOTE(Arbūzi* @ 2010 04 10, 19:08)
aj kazkaip paabejojau ar kam tik ar patiks, jeigu kita karta rasiu paimsiu, kazkaip tam kuistuke vintage sukneliu nieks neperka, todel ir guli pigiajame skyriuje menesiu menesius, kaip ir rankine so du litus
Sveikos saules! Oi, kad jus zinotumet, kaip man pavydu jusu geriu , na gi labai dziaugiuosi del jusu pirkinuku
O labiausiai pavydu lempeliu ir Gin ruduju batuku
O as jau kelinta diena, tiksliau 4, uzsidariusi namuose, guliu lovoje, ziuriu tv ir karts nuo karto nuzliumbiu po posma... - gaila baisiausiai, kad negaliu pasijudint ir kokio vintaziuko pasiprekyt (nors mano nuomone dabar nelabai ka ir ilysciau ), laukiu pirmadienio kaip isganymo, jei viska teisingai daktarai atliks, tai po kokiu 2 savaiteliu vel galesiu bent jau i batus (kokius nors, gal...), koja ikist...
O labiausiai pavydu lempeliu ir Gin ruduju batuku
O as jau kelinta diena, tiksliau 4, uzsidariusi namuose, guliu lovoje, ziuriu tv ir karts nuo karto nuzliumbiu po posma... - gaila baisiausiai, kad negaliu pasijudint ir kokio vintaziuko pasiprekyt (nors mano nuomone dabar nelabai ka ir ilysciau ), laukiu pirmadienio kaip isganymo, jei viska teisingai daktarai atliks, tai po kokiu 2 savaiteliu vel galesiu bent jau i batus (kokius nors, gal...), koja ikist...
QUOTE(zazuna @ 2010 04 10, 20:01)
Sveikos saules!
motera, tai kas tau nutiko???? ar as jau praleidau kazkokia tragedija...
Papildyta:
ech, kaip astokios noreciau
nesvarbu, kad ir raudona
QUOTE(mirattes @ 2010 04 10, 20:18)
Ale kokia grazi , o ir raudona spalva man miela , ech..., kaip sakoma - panorek ir praeis... ...gal...
Ai, cia mano toki visoki, nelebai geros sveikatos, reikalai - inkstai labai sustreikavo (musu giminej ne man vienai taip, puseserei, kai buvo 3 m., isoperavo inkstu akmenis ), inkstai, skysciai kaupiasi nerealiai - rankos kaip kolbos, kojos kaip balionai, o veidas is viso kaip oro balionas..., zliumst isteriskai norisi - i nieka neilendu... ... neuzsisegu ir apskritai vokai vos atkyla... Ryt darys kazkokia nesamone su mano "organizmo hidroforu", bijau, bet ir laukiu...
zazuna, dideliausia užuojauta, valgyk arbuzus ir daug sisiok. Tikiuosi ryt viskas paaiskes ir pegeres
Blogiausia tame, kad negaliu daug skysciu gert, o lasaline ikalta kabo (atseit ji labiau pamacys, nei gerimas ), dabar atrodau isties SIAUBINGAI, nemyliu saves, nemyliu savo kuno... Bet baisi noriu pasveikt.
Gaudyk saulyt
Gaudyk saulyt
QUOTE(mirattes @ 2010 04 10, 19:45)
aj kazkaip paabejojau ar kam tik ar patiks, jeigu kita karta rasiu paimsiu, kazkaip tam kuistuke vintage sukneliu nieks neperka, todel ir guli pigiajame skyriuje menesiu menesius, kaip ir rankine so du litus
O kur čia toks kuistukas?
QUOTE(zazuna @ 2010 04 10, 20:01)
Sveikos saules! :...
Sveik greičiau, pupa-uoga
Mirrates,
O aš kaip tokios norėčau o kaip aktualu būtų , o ir spalva vienas iš privalumų