na, kol visos miega as vaizdu truputi imesiu rytui, kol as miegosiu
batukai (dviem rakursais), is Briuselio vintage parduotuveles tik vis nenusiperku batraisciu, nes tie su kuriais pirkau, savo jau visai atgyvene buvo, tai teko mest
pagalvele(isdidziai gulinti po batukais), kuria sian beveik iskaulyjau, galima sakyt bet jauciu priklausomybe aguonoms kiek as ja krapsciau, itariu, kad gali buti siuvineta
o lempeles bus veliau, dabar tam kambary visi smarkiai miega
oooo.... ir panasu, kad mes pacios madingiausios...
QUOTE(Nostalgie @ 2010 04 09, 01:33)
na, kol visos miega as vaizdu truputi imesiu rytui, kol as miegosiu
....
pagalvele(isdidziai gulinti po batukais), kuria sian beveik iskaulyjau, galima sakyt bet jauciu priklausomybe aguonoms kiek as ja krapsciau, itariu, kad gali buti siuvineta
...
....
...
Batuliai mieli, bet jau pagalvėlė, tai apsivožt galima, gerai įtari
QUOTE(reeva @ 2010 04 08, 18:42)
niu va! Bet cia ne as!!!
QUOTE(Nostalgie @ 2010 04 08, 19:37)
Humaninio? geri daiktai ten ilgai neuzsilaiko.....
as sian Gin deka, nusipirkau dvi naktines lempeles.... ir jau savo iniciatyva - pagalvele su aguonom veliau parodysiu
as sian Gin deka, nusipirkau dvi naktines lempeles.... ir jau savo iniciatyva - pagalvele su aguonom veliau parodysiu
Oj kaip noriu lempeles pamatyt. Man irgi labai reikia dvieju, bet randu tik uz toookia, kaina, kurios negaliu iveikti.
Nostalgie batukai nuostabus! Pagalvele zinoma taip pat... Man irgi aguonos labai grazu.
QUOTE(Nostalgie @ 2010 04 08, 20:51)
ir as dar buvautarp nemaciusiu... ech grazu... nerealiai:)
Nostalgie pagalvėlė labai labai
Dar lempeles knieti pamatyti
o dėl to rankinuko,tai nusigraušiu rankas,kad tada nenusipirkau,bo dabar supratau,kaip tobulai jis dėrėtų su mano gražiosiomis-kaspiniuotomis balerinkėmis
o dėl to rankinuko,tai nusigraušiu rankas,kad tada nenusipirkau,bo dabar supratau,kaip tobulai jis dėrėtų su mano gražiosiomis-kaspiniuotomis balerinkėmis
QUOTE(reeva @ 2010 04 09, 15:59)
Nostalgie pagalvėlė labai labai
tik nesapnuok tu jo, bus dar tų bantukų
nea,nesapnuoju,va pėdkelnes su bantukais nusipirkau
o bantukai yra mano gyvenimo šviesa,tai jų tikrai rasiu
QUOTE(reeva @ 2010 04 09, 16:26)
o aš maniau, kad istorija
Istorija po mažu darosi gyvenimo prakeiksmas
QUOTE(Amarcord @ 2010 04 09, 13:13)
Aciu :
Oi mergos, zinokit kokia ash laiminga siandien! Vakare pasirodysiu, nes viska sufotkinau, bet dbr MB "pamaina" prie kompo, tai net ner laiko sukelti
Reeva, pedkelnes liux Ash ir sian ziurejau, bet nieko panasau neuztikau
ačiū Gin :
labai laukiu foto
labai laukiu foto