Ojjj grazus, romantiski, moteriski..as kai naktinius suvartociau, bet lb jau dideli kausai krutinei ;/
QUOTE(mrs Shirley @ 2010 04 07, 12:50)
gerulis, o kos size čia? nes etiketės neįspitriju
Rašo taip:Size (Taile) 97 cm., Length 134 cm - 10/7
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2010 04 07, 14:04)
Ojjj grazus, romantiski, moteriski..as kai naktinius suvartociau, bet lb jau dideli kausai krutinei ;/
Keista, kad nerašo krūtinės dydžio, bet kaušai tai tikrai didoki... QUOTE(ruci @ 2010 04 07, 15:47)
Rašo taip:
Size (Taile) 97 cm., Length 134 cm - 10/7
Papildyta:
Keista, kad nerašo krūtinės dydžio, bet kaušai tai tikrai didoki...
Size (Taile) 97 cm., Length 134 cm - 10/7
Papildyta:
Keista, kad nerašo krūtinės dydžio, bet kaušai tai tikrai didoki...
na turbut kad ne b-c dydziui, o sex bombai
oo,Nostalgie,balkonėlis nuostabusis
Apatinukas irgi labai gražus,bet kad nėr ką dėt ten
Apatinukas irgi labai gražus,bet kad nėr ką dėt ten
oi,skaudinat sirdele su namuciais,labai grazus vaizdelis,turbut ir pats namukas,ne tik isorej,bet ir viduj labai grazus
naktinukai kaip itariu C/D krutinei,jei tas taile reiskia krutine-97cm
o as va siandien maze po charity patampiau tai palikau dents pirstinaites baltas,bijau,akd ne odines,bet tik labai minksto kazko i oda panasaus,nes odele nelabai kvepejo,ale,ai,turiu as ju kalna,o bet taciau.... jei kai kita karta vaziuosiu vel pasivaiksciot ir dar jos bus-tada vadinasi,mano jos
bet nupirkau dar dvi porcelianines leles,nu negalejau palikt uz tokius pinigelius stovet,juolab,kad beveik kaip naujos,ruzavoji is Leonardo kolekcijos vardu Nicky ir kita,taip pat kolekcine,tik be kolekcijos pavadinimo,bet vardu Rachel,taip pat nufotkinau is kinieciu parduotuveles isigytas vazeles ir dar toki molini kibireli,tik jo rankenele nuluzus viena,ale,isidet nedideliam vazoniukui arba puokstei gelyciu-bus pats tas
naktinukai kaip itariu C/D krutinei,jei tas taile reiskia krutine-97cm
o as va siandien maze po charity patampiau tai palikau dents pirstinaites baltas,bijau,akd ne odines,bet tik labai minksto kazko i oda panasaus,nes odele nelabai kvepejo,ale,ai,turiu as ju kalna,o bet taciau.... jei kai kita karta vaziuosiu vel pasivaiksciot ir dar jos bus-tada vadinasi,mano jos
bet nupirkau dar dvi porcelianines leles,nu negalejau palikt uz tokius pinigelius stovet,juolab,kad beveik kaip naujos,ruzavoji is Leonardo kolekcijos vardu Nicky ir kita,taip pat kolekcine,tik be kolekcijos pavadinimo,bet vardu Rachel,taip pat nufotkinau is kinieciu parduotuveles isigytas vazeles ir dar toki molini kibireli,tik jo rankenele nuluzus viena,ale,isidet nedideliam vazoniukui arba puokstei gelyciu-bus pats tas
Ech nerealus vaizdas pro balkoneli, o jeigu dar auksciau butu ir daugiau cerpinu stogu butu tai butu tobula
MLP grazios tavo leles, as norcciau labiau zemiskesniu, ne tokiu princesisku
MLP grazios tavo leles, as norcciau labiau zemiskesniu, ne tokiu princesisku
QUOTE(Nostalgie @ 2010 04 06, 22:13)
kazkada, seniai, seniai, zadejau pasigirti.....
Uch!!! Cia as duuuuuusauju... Mano svajone - balkonas senamiesty (butas - tik priedas prie jo ). Super!
QUOTE(GinCherry @ 2010 04 06, 22:24)
bet kaip nustebino, kad 40taisias metais buvo madoj melynas nagu lakas
as irgi tik pirmus psl paziurejau, bet ir man uzkliuvo!!!
O del tusinuku sirdeliu, tai tokio triuko nezinojau... Mes tik is lupdaziu likuciu naujus virdavom ir i vaistu buteliukus tolius plonus supildavom. O veliau nagus markeriu dazem, kai juodo lako nebuvo galima gaut Ot laikai, ot isradingumas
labai visoms dekui uz balkono pagyras jauciuos kaip savo vaika pristacius visuomenei
mirates, jei butu auksciau, tai butu palepe..... o palepes tai nenoriu.... nes nebebutu balkonelio
MLP..... deja vidui kol kas labai, labai ne kas grazios leles
mirates, jei butu auksciau, tai butu palepe..... o palepes tai nenoriu.... nes nebebutu balkonelio
MLP..... deja vidui kol kas labai, labai ne kas grazios leles
Sveikos, merginos. Atsiprašau už įsiveržimą, bet gavau tokių "lauktuvių".
Natūralaus šilko suknelė iš 1960'ųjų, iš Amerikės. Reikėtų patrumpinti bent kelis cm, nes apačioje yra pragraužta skylutė. Ir, aišku, išvalyti.
Demisezoninis paltukas, sovietų gamybos, pirktas apie 1972 m. Šiaip labai simpatiškas, bet man gerokai per didelis. Taip pat prašosi valyklos (nuo stovėjimo, ne nuo dėvėjimo).
Jeigu ką sudomintų, prašom kreiptis a.ž. (daikteliai Vilniuje). Dėl kainos suderėtume. Orientacijai, mano dydis M (38), ūgis 172. Paltukas gražiau tiktų didesnį dydį nešiojančiai ir žemesnei už mane (trumpesnių rankų) merginai.
Jeigu ne čia pataikiau, atsiprašau
Natūralaus šilko suknelė iš 1960'ųjų, iš Amerikės. Reikėtų patrumpinti bent kelis cm, nes apačioje yra pragraužta skylutė. Ir, aišku, išvalyti.
Demisezoninis paltukas, sovietų gamybos, pirktas apie 1972 m. Šiaip labai simpatiškas, bet man gerokai per didelis. Taip pat prašosi valyklos (nuo stovėjimo, ne nuo dėvėjimo).
Jeigu ką sudomintų, prašom kreiptis a.ž. (daikteliai Vilniuje). Dėl kainos suderėtume. Orientacijai, mano dydis M (38), ūgis 172. Paltukas gražiau tiktų didesnį dydį nešiojančiai ir žemesnei už mane (trumpesnių rankų) merginai.
Jeigu ne čia pataikiau, atsiprašau
QUOTE(GinCherry @ 2010 04 08, 16:22)
Erszebeth, pilna az tavo, prasivalyk
Jau pravaliau