kazkada, seniai, seniai, zadejau pasigirti..... cia, kol kas, pati graziausia mano didziojo vintage pirkinio dalis..... balkonas ir vaizdas is jo ir nors cia ne apranga.... bet gal i tema truputi...... vis tiek prie gyvenimo budo ir stiliaus
QUOTE(zazuna @ 2010 04 06, 19:01)
Heliau bambinos
Knaisiojausi, kaip visasda , po neta ir stai kokia nuorodele jums imesiu.
CIA
Mirattes, sutariam
Knaisiojausi, kaip visasda , po neta ir stai kokia nuorodele jums imesiu.
CIA
Mirattes, sutariam
Permeciau akimis, paskui detaliau panagrinesiu, bet kaip nustebino, kad 40taisias metais buvo madoj melynas nagu lakas Mama pasakojo, kad i nagu lakus maishydavo turini tusinuku sirdeliu, kad ishgauti idomesniu spalvu, bet tas buvo geroooookai veliau
QUOTE(GinCherry @ 2010 04 06, 22:24)
Mama pasakojo, kad i nagu lakus maishydavo turini tusinuku sirdeliu, kad ishgauti idomesniu spalvu, bet tas buvo geroooookai veliau
zinok, sita metoda dar ir as spejau isbandyti visai smagi spalva gaudavosi
QUOTE(Nostalgie @ 2010 04 06, 23:13)
Nu uzupavydejau tokio balkoniuko. Sveikinu is visos dušiales Gaila manojoj triobeloj tokio nė , o be to dabar jau 100% zinau kas mano FB bukiete gelele patapo, laaabas dar karta.
GIN, aga, pasirodo jau seniau toki lakieriu mego, o del maisymu su sirdele, tai ir mano mamka tokius cheminius bandymus darydavo, bet sake koookiii pirstai likdavo, nes negrabi baisiai, siam reilkalui, budavo.
aciu, zazuna, kol kas tai tikrai geriausia buto dalis
smagu bus buti bukieto kvietku
smagu bus buti bukieto kvietku
Ar kurią domintų baltas ilgas apatinukas iš Kauno?
QUOTE(ruci @ 2010 04 07, 10:11)
Ar kurią domintų baltas ilgas apatinukas iš Kauno?
Pamatyti tai domina!
Nostalgie, balkonas tai wow
QUOTE(dilgelyt @ 2010 04 07, 09:23)
Pamatyti tai domina!
Einu fotografuoti QUOTE(Nostalgie @ 2010 04 06, 23:13)
kazkada, seniai, seniai, zadejau pasigirti..... cia, kol kas, pati graziausia mano didziojo vintage pirkinio dalis..... balkonas ir vaizdas is jo ir nors cia ne apranga.... bet gal i tema truputi...... vis tiek prie gyvenimo budo ir stiliaus
...
...
Gerulis tas tavo pirkinukas
QUOTE(ruci @ 2010 04 07, 10:43)
Einu fotografuoti
O dėti čia ar į skelbimų lentos temą?
gerulis, o kos size čia? nes etiketės neįspitriju