pargrizau ir as po svenciu i civilizacija. Parsiveziau, busimos (GAL) anytos mergautiniu laiku sviesiai gelsva suknia, bet laukia ji dar skalbimo. Bet man bus didele, tai lauks arba remontas arba pardavimas.Ir dar viena gelsva geleta, bet ta jau ne vintage, o tik inspired. Geriausia tai, kad prispaudziau iskuistis, gal dar kokiu lobiu turi, tai sake iskuis
Aj ir dar kalna vintage medziagu zodziu velykos geriau nei kaledos
Sveikos
va ir as sukau galva ..bandziau googlinti ..nieko neradau ...Manau kad ne LE?..sekanti mintis dabar LC.....o daugiau minciu kolkas nera..
na nera ji tokia jau maza...na cia mano supratimu apie delninuke:))
nu va koks dziugus pasisniukstinejimas:)))..va medziagos ..jei kokios paciai netiks nepatiks..sakyk
QUOTE(j'aime @ 2010 04 05, 15:49)
grazi, bet man noretusi dar didesnes... jei aisku tokiu buna Ir brandas man nezinomas. Kokios ten raides? LE?
va ir as sukau galva ..bandziau googlinti ..nieko neradau ...Manau kad ne LE?..sekanti mintis dabar LC.....o daugiau minciu kolkas nera..
QUOTE(reeva @ 2010 04 05, 15:54)
na nera ji tokia jau maza...na cia mano supratimu apie delninuke:))
QUOTE(mirattes @ 2010 04 05, 16:09)
pargrizau ir as po svenciu i civilizacija. Parsiveziau, busimos (GAL) anytos mergautiniu laiku sviesiai gelsva suknia, bet laukia ji dar skalbimo. Bet man bus didele, tai lauks arba remontas arba pardavimas.Ir dar viena gelsva geleta, bet ta jau ne vintage, o tik inspired. Geriausia tai, kad prispaudziau iskuistis, gal dar kokiu lobiu turi, tai sake iskuis
nu va koks dziugus pasisniukstinejimas:)))..va medziagos ..jei kokios paciai netiks nepatiks..sakyk
QUOTE(Kukli @ 2010 04 05, 18:28)
..va medziagos ..jei kokios paciai netiks nepatiks..sakyk
kurios nepatiko tai neemiau bet manau ir kitoms nelabai patiktu, labai jau sovietas
Sveikos mielosios
Kukli, labai grazus tasiukas
Mirattes, dafai prikrauk vaizdu
Kukli, labai grazus tasiukas
Mirattes, dafai prikrauk vaizdu
QUOTE(zazuna @ 2010 04 05, 19:34)
kad nera ka labai ir rodyti, suknia suglamzyta sklabiniu dezej, o medziagos gi neidomu
QUOTE(mirattes @ 2010 04 05, 19:38)
Man idomu
As, tai apskritai apsileidau - susikarpius daug drapanu siuti, o guli ragozej ir niekaip nesulaukia mano prisilietimo...
Mirattes, sutariam taip - tu imeti ir palieki paziurejimui iki ryt, ok ?
Nes jau tik rytoj as uzmesiu aki i kompa. Nervas ima - reikia lekt, vaziuojam pazabaliot pas draugus, o taip tyyyyngiu....
Nes jau tik rytoj as uzmesiu aki i kompa. Nervas ima - reikia lekt, vaziuojam pazabaliot pas draugus, o taip tyyyyngiu....
Sutariam, kad as geriau jau pasirodysiu jau pagamintus daiktelius, o ne medziagas, sukrautas dezej be to visai neypatingos, juoda su baltasi taskiukais, juoda su juodais taskiukais, melyna su baltasi ruozeliais, paprasta juoda, baltine dryzuota daugiau neatsimenu
QUOTE(GinCherry @ 2010 04 05, 10:31)
Aha, slankiojau ten, matyt kazka apziurinejau, kad nepastebejau, nes irgi buciau pazinus manau, macius nuotrauka Dekui
Hm... Kažin, ar būtum pažinus Truputį apsikirpau...