kokiu metu rubai ir visa kita yra vadinami vintage?aciu
QUOTE(j'aime @ 2010 03 29, 20:08)
pirkinukai dekavoj uz pagyrimus
Beje nr1 Princess, turi gi laaaabai daug pirstinaiciu ir man atrodo net ne vienas baltas!!! taip ir stovi akyse
vat
Beje nr1 Princess, turi gi laaaabai daug pirstinaiciu ir man atrodo net ne vienas baltas!!! taip ir stovi akyse
vat
na,taip,kaip ir skareliu,bateliu ir viso kito,tik va nertu-nu niekaip nerandu,arba kaina neilenda i mano galva,arba per dideles zinai,juk,kad mums niekada nebus per daug siu geriu
dabar uzsikabinau ant interjero daikciuku-ieskausi kokiu dezuciu daiktams susidet,bet ko,aks patrauktu aki ir butu pritaikoma,vakar dar viena vazele isigyjau itariu,kad hand painted,nes piesinukas ne fabrikinis toks,ir zenklas ant dugno sunkiai iskaitomas-blogai uzdetas matyt buvo
QUOTE(BEVEIK TOBULA @ 2010 03 30, 10:42)
kokiu metu rubai ir visa kita yra vadinami vintage?aciu
1920-1980
gal padaryti, taip kad nekabetu
ir zvirblio karoliukinis rankinukas
ir zvirblio karoliukinis rankinukas
vakar berods pakalbejom apie jojiko botus, o siandien naujut naujuteliai jau mano spintoj aciu, kad prisauket man laime
QUOTE(mirattes @ 2010 03 30, 20:17)
vakar berods pakalbejom apie jojiko botus, o siandien naujut naujuteliai jau mano spintoj aciu, kad prisauket man laime
Prasom parodyt
QUOTE(mirattes @ 2010 03 30, 19:17)
Smagu, as irgi visai noreciau,bet jei nera tai nera palauksiu. Photobucketas kazko neleidzia nuotrauku idet parodyciau kokius dvejus baciukus nusipirkau
Idejau i kuistuku temele maivausi per visus galus
QUOTE(j'aime @ 2010 03 29, 19:22)
Nady, labai grazus sukneles audinys... super super!
...
Sijonas man iki zemes ir dar siek tiek....
...
Sijonas man iki zemes ir dar siek tiek....
O man tavo andarokas ir tos ilgėlesnės pirštinės patiko
QUOTE(mirattes @ 2010 03 29, 22:02)
Cia gal as buvau pasiuliusi tokia nieksybe aisku nesivadovauju ja. Bet Gin geriau nerodyk, man jau ne karta buvo nuknise is panoses ir speju ne be SM mergaiciu pagalbos. Pilkosios kardinoles veikia
ir man taip buvo ir aš turiu tokių spėjimų
QUOTE(Peliutė @ 2010 03 30, 19:03)
Sveikos. pasiskaitinėju vis jūsų temą - taip gražu viskas gal išdrįsiu ir aš šiandienos pirkinį atiduot jūsų teismui
...
...
Dailus
QUOTE(mirattes @ 2010 03 30, 19:17)
Geruliai