čia va lievos kokybės,bet didelė
tai laaaaabai ir didžiuojuosi
ir buvo nuslėpus dar,nes aš jau šiaip esu prasiėjus pro močiutės papuošalų dėžutes ir neradau šito
ir buvo nuslėpus dar,nes aš jau šiaip esu prasiėjus pro močiutės papuošalų dėžutes ir neradau šito
Zazuna, botus pagal paskirti . Vau, dar vienas bendras pomegis.
QUOTE(j'aime @ 2010 03 28, 18:08)
as sian aplankiau blusu turgeli, bet nieko neradau, tik keista sage paemiau (ne vintage manau)
o cia mano skarele:
o cia mano skarele:
kokie grazus pirkiniai negaliu atsigrozet abejais o kur cia blusu turgelis vyksta?
jie Vilniuj,tai Gedimino 9, 4 aukšte,kiekvieną sekmadienį
QUOTE(GinCherry @ 2010 03 28, 18:17)
Man! 39 dydzio Vienoj internetinej lietuviskoj parduotuvej uztikau savo dydzio, bet po laiko, jau parduoti buvo Tik dabar mastau ar jie visi vienodi? Bo ash nor, kad graziai blauzda aptemptu Danske, ar tokie?
Kniaumiau, viskas labai graziai ziuris ant taves
Jaime, sage tai tikrai keista, galvojau kazkoks kaledinis papuosimas namu O skareles labai patiko ir spalvos ir rashtai
Kniaumiau, viskas labai graziai ziuris ant taves
Jaime, sage tai tikrai keista, galvojau kazkoks kaledinis papuosimas namu O skareles labai patiko ir spalvos ir rashtai
Ir kur as buvau kai uz lita tokiu neimiau
Danske viski pirkinukai labai mieli
Reevos ziedelis fainulis
Kazkurios ideta suknele is kuistuku beveik identiska ir as turiu.
QUOTE(danske @ 2010 03 28, 21:46)
As ir myliu zirgus, butu mana valia, tai tureciau ranča
QUOTE(zazuna @ 2010 03 28, 22:27)
As ir myliu zirgus, butu mana valia, tai tureciau ranča
As pasitenkinciau vienu nuosavu. Bet negalesiu tiek laiko skirti kiek noreciau ir reiketu. Cia ne suo ar katinas. Dabar apglostau ir pamankstinu kuris buna laisvas.
na ir groziu pridejot-labai viskas nice!!!
kas del stikliuku-sorry,danske,bet niekam,tik savo dukrelei paliksiu palikima,jei iki tol,kol ji ju uzsimanys,jie dar bus sveiki gyvi
o dar apie kuistukus-labai noreciau paprasyt,gal kuri kadu uzmatytumet ir papigiai paimtumet kaubojisko stiliaus arba country sijona,ilga
turiu svarka ryza,batus kaubojiskus irgi ryzus,reik sijono,niekaip nerandu,kas butu mano sielai miela
ir labai save keikiu-nu kur mano prtas buvo buvau dar seniau,pries gerus 5metus isigyjus LT vienam kuistuku sandely naturalios odos,ispanisku,kaubojiskus batus uz 0.50ct tik kulnus reikejo pakalt-pasikaliau,viskas tvarkoj,atvaziavau cia,irgi atsiveziau ir kai kraustemes is vienos vietos i kita-paklausiau mb,kad kam man jie dabar net verkt norisi
su gimtadieniu,reeva ziedas labai grazus ir siek tiek balta pavyda kelia
kas del stikliuku-sorry,danske,bet niekam,tik savo dukrelei paliksiu palikima,jei iki tol,kol ji ju uzsimanys,jie dar bus sveiki gyvi
o dar apie kuistukus-labai noreciau paprasyt,gal kuri kadu uzmatytumet ir papigiai paimtumet kaubojisko stiliaus arba country sijona,ilga
turiu svarka ryza,batus kaubojiskus irgi ryzus,reik sijono,niekaip nerandu,kas butu mano sielai miela
ir labai save keikiu-nu kur mano prtas buvo buvau dar seniau,pries gerus 5metus isigyjus LT vienam kuistuku sandely naturalios odos,ispanisku,kaubojiskus batus uz 0.50ct tik kulnus reikejo pakalt-pasikaliau,viskas tvarkoj,atvaziavau cia,irgi atsiveziau ir kai kraustemes is vienos vietos i kita-paklausiau mb,kad kam man jie dabar net verkt norisi
su gimtadieniu,reeva ziedas labai grazus ir siek tiek balta pavyda kelia
reeva, su uogienes diena
o siaip tai visu pirkiniai puikieji, danskes dezute labai, labai Nady, rastai papirko Gin, gaila, bet matyt pamaciau tada, kai jau buvo pradetas trynimo procesas, tai ne viska maciau, bet ka spejau pamatyt, tai labai ai, ir visa ko nepaminejau patiko daugiau ar maziau
as neturiu kuo pasigirti, nes laisvu laiku savo didiji vintage pirkini griaunu
o siaip tai visu pirkiniai puikieji, danskes dezute labai, labai Nady, rastai papirko Gin, gaila, bet matyt pamaciau tada, kai jau buvo pradetas trynimo procesas, tai ne viska maciau, bet ka spejau pamatyt, tai labai ai, ir visa ko nepaminejau patiko daugiau ar maziau
as neturiu kuo pasigirti, nes laisvu laiku savo didiji vintage pirkini griaunu