QUOTE(Paliukas @ 2010 03 30, 15:37)
Gerb. mamagabi gal nereikia visiems atsakineti? parodo kad "pasipjaut" atejot.
1. Nereikia tamburo - gerai, pas mane jis asmeniskai apie 6m2, dziaugiuos (priezastis minejau pries tai)
2. Balkonas - pas mane 20m2, per visa siena, kenciu? anaiptol ne. Kava su staliuku ir kedem vasaros vakare, ar kai atvyksta draugai - geresnes/jaukesnes vietos nerasi - viskas matos
3. Palepe ir dulkantis dviratis - svelniai tariant koks Jusu reikalas dulkes jis ar ne, maniske sako kad mins (paprastai taip ir buna) - i palepe paprasti laiptai taip kad nera kazkokiu keblumu.
"Rakandams" - turiu rusi, palepe labiau poilsio zona.
O jei Jums nereikia to ar ano, nereiskia kad nereikes ir kitiems, zmones rusyje pirtis darosi, as nedaryciau, o jie daros, nes tai JU REIKALAS
OK, tik man kazkodel susidare vaizdas, kad cia jusu senbuviu buveine ir kiti nelabai pageidaujami ar idomus
Kai 5temoje buvo "mesinejamas" serzo projektas - niekam niekas nekliuvo, atsakinejama buvo visiems ir visur, daugiausia kritikuojama ar paaiskinama kiek daug dalyku jam nereik!!! O jau brukstelejo naujokas, ko jo nuomone JAM NEREIK - ir visi puole isizeisti ir moralizuoti.
Is labai trumpo pabuvojimo cia jau galima susidaryti nuomones apie kiekviena is Jusu
Man labiausiai patiko cezas
, ir ne del to kad nekritikavo ar su daug kuo sutiko, bet del to - kad nekomplikuotas/lengvas zmogus, minantis sau dvirati ir kaifuojantis nuo gyvenimo kuri gyvena!!! Ir as tokia pat!!!
Galvojau brukstelsiu sau su linksma gaida, su sarzu, kad idomiau skaitytusi, o visi kad puole "kas tu tokia" "nepirsk nuomones".
Viska ta pati darote ka padariau as, tik svelnesne forma ir tiek. Liudna del to
Norejau ir savo gimdoma projekta parodyti, taip sakome i viesuma iskelt, bet jau abejoju.
Atia