QUOTE(Virvytė @ 2010 11 19, 23:49)
Šiaip turėjau galvoje ne JP projektus, o paties A. Kaušpėdo privatų namą, kuris nėra architektūrinis šedevras.
Minėtasis Ž.G. tikrai nėra menininkas ar "prie meno". Tiesiog liguistai daiktus kaupiantis ir su jais besitapatinantis žmonelis. Nebent tokius laikot "menininkais".
Beje ne kiekvienas architektas yra menininkas.
Ir kalbėdama turėjau galvoje namo eksterjerą, o ne interjerą. Mieliau investuojama į interjerus, nes su jais reikia gyventi.
Neįsižeiskit, bet jūsų namuose nepastebėjau profesionalių "stebuklų". Eklektiškas interjeriukas kaip iš kokio žurnalo "liaudžiai". Tai ne to kalibro, į kokius čia buvo apeliuojama interneto nuorodomis.
Minėtasis Ž.G. tikrai nėra menininkas ar "prie meno". Tiesiog liguistai daiktus kaupiantis ir su jais besitapatinantis žmonelis. Nebent tokius laikot "menininkais".
Beje ne kiekvienas architektas yra menininkas.
Ir kalbėdama turėjau galvoje namo eksterjerą, o ne interjerą. Mieliau investuojama į interjerus, nes su jais reikia gyventi.
Neįsižeiskit, bet jūsų namuose nepastebėjau profesionalių "stebuklų". Eklektiškas interjeriukas kaip iš kokio žurnalo "liaudžiai". Tai ne to kalibro, į kokius čia buvo apeliuojama interneto nuorodomis.
Neįsižeidžiau, nes nuotraukose matėte gal tik vieną dešimtąją bendro vaizdo. Ir stebuklų aš jums jokių nežadėjau, berods. Mano namai yra mano poreikiams tenkinti skirta erdvė, ne jūsų stebuklų alkiui. Norėjote pamatyti, kaip gyvena žmogus, kuris nesutinka su jūsų nuomone - kodėl jums keista tada, kad ir jo namai ne tokie, kokius jūs sau taikote? Tad stebuklų ten ieškoti neverta, patikėkite. Todėl jūsų vertinimą taip ir vertinu, kaip ten bebūtų. Jei griežiat dantį ant kažko (Ž.G.)- čia ne ta tema. Tam yra skundai.lt ir panašios vietos. Kabinti čia spamą ant kokrečių asmenų, mano galva, yra klaida ir tikiuosi, moderatoriai sureaguos.
Kad ne kiekvienas architektas yra menininkas - šventa tiesa. Negaliu čia prieštaraut. Visokių žmonių ant svieto yr, to nepakeisi.
kalbant apie interjerą-eksterjerą... Šiaip jau (tarp mūsų) - tai vieno ir to pačio reiškinio dvi pusės, Jei nesupratot, atsiprašau, ne tuo adresu, matyt, pataikiau. Tačiau interjeras, namo tūris, sklypas turėtų būti vienas ir tas pats organizmas. Jeigu jūs šių dalykų nesuvokiate (kad erdvė yra apčiuopiamas dalykas), tai papraščiausiai mes neturim bendro rodiklio ir diskusija beprasmiška. Kaip aklam su kurčiu diskutuoti
Investavimas į interjerą savaime yra klaidinga sąvoka, iš savęs. Kaip ir į eksterjerą ar platina dengtą BMW. Pasigilinkit, ką reiškia terminas "investicija" ir jums taps aišku, kad investicija ten net nekvepia. Tai bergždžias pinigų leidimas, kaimiškai išsireiškus. Bet už tas sumas jūs perkate visai kitą produktą, nei peikiate... Jei esate bent kažkiek aukščiau to žagrės lygmens, suprasite, ką sakau.
Sėkmės jums