Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 6 dalis

Sveiki,
šiaip ne taip perskaičiau jūsų temą, nagrinėjat pagrinde gyvenamuosius namus, o mes norime ir svarstymuose su rąstinės pirties projektu 6*9. Jei įkelčiau čia ar galėtumėt pakomentuoti, nes visi + ir - labai padėtų.
Atsakyti
Paskaicius zinutes,ziuriu zmones megejai pasisvaistyti pinigais,matyt lengvai uzdirbote?As ejau per daugybe arhitektu,rinkausi geriausius variantus,ziurejau ju darbus.Tad po geru paiesku,visa dokumentacija,su nuotraukom,projektais,pridavimais ir leidimais kainavo 4500 litu.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2010 11 16, 21:11)
Sveiki,
šiaip ne taip perskaičiau jūsų temą, nagrinėjat pagrinde gyvenamuosius namus, o mes norime ir svarstymuose su rąstinės pirties projektu 6*9. Jei įkelčiau čia ar galėtumėt pakomentuoti, nes visi + ir - labai padėtų.

Jei įkelsit, tai jau tikrai bus pakomentuota bigsmile.gif
Dumble: tiesą sakant, netikiu. Arba "juodais" atsiskaitinėjot, arba buvo kažkokių kitų "kabliukų".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zarmenas: 16 lapkričio 2010 - 20:40
QUOTE(SNOWGIRL2 @ 2010 11 16, 14:22)
Gera diena 4u.gif

Gal galetumete issakyti savo nuomone apie si projekta,o gal jau yra toki namuka pasistaciusiu?

http://www.namuplana...ciunas/Lietuvis

Nesinori kritikuoti, bet labai jau atsainiai atliktas projektėlis...
Atsakyti
nežinau kažkodėl neleidžia įklet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zarmenas @ 2010 11 16, 21:38)
Jei įkelsit, tai jau tikrai bus pakomentuota  bigsmile.gif
Dumble: tiesą sakant, netikiu. Arba "juodais" atsiskaitinėjot, arba buvo kažkokių kitų "kabliukų".

Aš taip pat netikiu..
Su geodezininkų paslaugomis,pilnu projektu (su visomis reikalingomis dalimis),su leidimu.... Čia kažkas ne taip ax.gif
Atsakyti
Na niekaip neišeina įkelt, matyt formatas netinka kuriuo atsiuntė architektas, o taip norėčiau, kad jūs man jį panagrinėtumėt
Atsakyti
Kaip dar zmones ant tokiu kakuciu projektu uzkimba,ir gyvensite kaip kurmiai.Namas turi buti nemaziau 200 m2,nes kitaip tai pinigu svaistymas.
Atsakyti
QUOTE(jomre @ 2010 11 16, 22:06)
Nesinori kritikuoti, bet labai jau atsainiai atliktas projektėlis...

Pritariu. Projektėlis visai ne koks. Patarčiau dar paieškoti, o beieškant dar ir vieną-kitą rimtesnę knygą pavartykite apie tai, kaip gali būti išspręstas gyvenamas namas (neturiu omeny visų tų tipinių namų katalogų ar 'mano kaimyno namas' tipo žurnalų, kurių prikimštos supermarketų lentynos - ten didžioji dalis visiškas šlamštas). Skirkite tam pakankamai laiko, nes namą ne vienai dienai statysite mirksiukas.gif

Na, o dėl dumblo - manau, čia trolis. Bangas kelia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SNOWGIRL2 @ 2010 11 16, 14:22)
Gera diena 4u.gif

Gal galetumete issakyti savo nuomone apie si projekta,o gal jau yra toki namuka pasistaciusiu?

http://www.namuplana...ciunas/Lietuvis

O man visai neblogas, ekonomiškas variantas. Jeigu jums tinka gerai. Jei kūrensit kietu kuru ar nebus katilinė per maža.
Atsakyti
QUOTE(zarmenas @ 2010 11 16, 23:20)

Na, o dėl dumblo - manau, čia trolis. Bangas kelia  lotuliukas.gif

Kaip bjauriai mane pavadinote,gal cia jus smaginates ant manes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumblas @ 2010 11 16, 23:44)
Kaip bjauriai mane pavadinote,gal cia jus smaginates ant manes? g.gif

Jokiu būdu. Paprasčiausiai yra toks terminas, pagooglinkit. mirksiukas.gif
Atsakyti