Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 6 dalis

QUOTE(Lariana @ 2010 10 29, 13:41)
Oi  blink.gif
Pirma fotke tai fantastika ir man prie sirdies, bet antroj kur saket kad tiktu, tai man i tvarta toks fasado tinkas butu labiau panasus. Nors dabar jau ir pasimeciau, prie to bendro vaizdo kuri as isivaizduoju, gal antras ir visai tiktu g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jus neziurekit i ta jurta, cia tik tinko principas parodytas. tikrai nuosirdziai patariu - pasigooglinkit siaudu-molio namus. jie daznai aptinkuoti tokio tipo tinku, o kadanti nera tokie seni kaip si jurta, tai neturetu jusu gasdint tongue.gif be to kuo daugiau paziuresit, tuo aiskiau bus apie ka kalbam.
cia gal aiskiau tongue.gif
user posted image
http://www.cobprojec...es/DCP_4949.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 29 spalio 2010 - 12:59
QUOTE(lanaa @ 2010 10 29, 12:54)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jus neziurekit i ta jurta, cia tik tinko principas parodytas. tikrai nuosirdziai patariu -  pasigooglinkit siaudu-molio namus. jie daznai aptinkuoti tokio tipo tinku, o kadanti nera tokie seni kaip si jurta, tai neturetu jusu gasdint  tongue.gif be to kuo daugiau paziuresit, tuo aiskiau bus apie ka kalbam.
cia gal aiskiau  tongue.gif 
user posted image
http://www.cobprojec...es/DCP_4949.jpg

Jau radau lotuliukas.gif tikrai graziai atrodo, pirmiau biski isgandau ta urva pamacius lotuliukas.gif
Atsakyti
Gera diena 4u.gif

Atejau pasiskaityti i sia tema apie naujus projektus,bet tik nuotaika pasikeliau(cia as apie namuko apipiesima,manau zmogus gera humora jausma turi)
Kazkaip tema prigeso,tai as paklausiu klausimo. Kaip jus manot,ar statytis 133kvadratu namuka 6,3 aru sklype? Ar nebus taip,kad nebus visai vietos,kai pasistatys namas?
Atsakyti
QUOTE(laiminga mamyte09 @ 2010 11 03, 16:16)
Gera diena 4u.gif

Atejau pasiskaityti i  sia tema apie naujus projektus,bet tik nuotaika pasikeliau(cia as apie namuko apipiesima,manau zmogus gera humora jausma turi)
Kazkaip tema prigeso,tai as paklausiu klausimo. Kaip jus manot,ar statytis 133kvadratu namuka 6,3 aru sklype? Ar nebus taip,kad nebus visai vietos,kai pasistatys namas?

Atsakymas slypi namo ir sklypo išplanavime. Jei viskas suprojektuota bus kaip vientisas darinys, tai bus ir vietos pakankamai, ir bus patogu. Tad klausimą gal reikia perfrazuoti - ar namas ir sklypas yra vienas darinys, ir ar jis veiks kaip vienas mechanizmas?
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laiminga mamyte09 @ 2010 11 03, 15:16)
Gera diena 4u.gif

Atejau pasiskaityti i  sia tema apie naujus projektus,bet tik nuotaika pasikeliau(cia as apie namuko apipiesima,manau zmogus gera humora jausma turi)

jeigu dvieju aukstu puikiausiai tilps smile.gif
Atsakyti
Tai va,kad vieno auksto sumastem statyt.
Jau rodziau projekta nusiziureta,tik su tamburu darytumem:

http://www.namuplana...Architektura/V1

Bet dabar vel suku galva,kad nebus kur vaikams palakstyt,visam sklype namukas vos issiteks.Arba mano neismanymas kalba,nes neisivaizduoju,kiek sklypo reikia tokiam namukui pastatyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laiminga mamyte09 @ 2010 11 03, 17:56)

Bet dabar vel suku galva,kad nebus kur vaikams palakstyt,visam sklype namukas vos issiteks.Arba mano neismanymas kalba,nes neisivaizduoju,kiek sklypo reikia tokiam namukui pastatyti ax.gif

Juk parasyta kad minimalus sklypo plotas 4 arai. Jau tam sklype bus siektiek vietos,o jei dar keletas aru dasides isvis atsiras vietos.
Atsakyti
QUOTE(laiminga mamyte09 @ 2010 11 03, 17:56)

Įdėjus namą į sklypo planą labai aiškiai pasimatys, kiek jums lieka vietos. Ta prasme, kiek suvalgys visi reikalaujami atsitraukimai nuo ribų, gatvės ir panašiai... ir kiek liks tam pabėgiojimui. Tai labai nuo pačio sklypo ir netgi nuo gretimybių priklauso, tad "iš oro" nieko ir neina pasakyti. "Primieruokit" namą sklype. Dėl dar didesnio aiškumo, nei popieriuje - susikalkite (kad ir apytiksliai) kuoliukus pačiame sklype, kur bus namas, juos sujunkite kokia ryškesne virvute - bus matyti tikrasis gabaritas. mirksiukas.gif

Sėkmės
Atsakyti
Prieš kelis metus pirkom namo projektą, tiesiog mūsų svajonių namo, bet kai pasidarėm gedezinius matavimus, nusistatėm ribas su kaimynais teko labai pakoreguoti projektą, tiksliau jį perdaryti visiškai, o pirktinis dabar guli lagaminėlyje. Gal kas galėtų patarti kur galim parduoti mūsų senąjį projektą, atiduočiau už pusę kainos, ieškojau temos, bet neradau?
Atsakyti
QUOTE(Vienadienė @ 2010 11 03, 21:05)
Prieš kelis metus pirkom namo projektą, tiesiog mūsų svajonių namo, bet kai pasidarėm gedezinius matavimus, nusistatėm ribas su kaimynais teko labai pakoreguoti projektą, tiksliau jį perdaryti visiškai, o pirktinis dabar guli lagaminėlyje. Gal kas galėtų patarti kur galim parduoti mūsų senąjį projektą, atiduočiau už pusę kainos, ieškojau temos, bet neradau?

Klausimas įdomus. Dar neteko man asmeniškai su tokia situacija susidurti. Čia autorinių teisių įstatyme turėtų būti apibrėžta, manau. Nors teoriškai svarstant nemanau, kad 'švariai' įmanoma... Gaunasi, kad nusiperki projektą, pasistatai namą pagal jį, o paskui projektą parduodi? schmoll.gif
Atsakyti
mano diletantišku supratimu, vistiek parduosit tik idėją, juk projektą vistiek reik pritaikyt sklypui, jį "pririšti" prie sklypo, o tam vistiek reikia speco ir tai kainuoja, pataisykit mane, jei klystu.
Atsakyti
QUOTE(zarmenas @ 2010 11 03, 21:30)
Klausimas įdomus. Dar neteko man asmeniškai su tokia situacija susidurti. Čia autorinių teisių įstatyme turėtų būti apibrėžta, manau. Nors teoriškai svarstant nemanau, kad 'švariai' įmanoma... Gaunasi, kad nusiperki projektą, pasistatai namą pagal jį, o paskui projektą parduodi?  schmoll.gif

as kaip supratau, kad zmones nusipirko projekta, bet jis jiems netiko ir dare individualu projekta, todel nepanaudota nori parduoti g.gif
Atsakyti