QUOTE(Lariana @ 2010 10 28, 15:12)
Tai zinau kad visuma Bet pirma ta visuma ir norisi isgaut. Tai as ir klausiu ar kaip nors isipaisytu prie murinio nutinkuoto vieno auksto su mansrada, dvislaicio sodo namelio lietuviski senoviniai mediniai ornamentai. Gal teko kam nors ka nors panasaus sukurti ar matyti sukurta. Nu kaip cia suformuluoti aiskiau
Nu sakykime senovine lietuviska ornamentika prie siu laiku muriniu fasadu Pavyzdziui ar langai turetu buti su butinai langinem, gal namo kampai irgi turetu buti kazkokie mediniai-ornamentuoti.
Nu sakykime senovine lietuviska ornamentika prie siu laiku muriniu fasadu Pavyzdziui ar langai turetu buti su butinai langinem, gal namo kampai irgi turetu buti kazkokie mediniai-ornamentuoti.
Bandau isivaizduot, tai man atrodo isipaisytu. tik noretus, kad tas tinkas butu grubus, nelygus, toks ale sendintas. sakykim kakzas panasaus kaip buna moliu drebtu triobu sienos... ir ornamentika galvociau reiktu taip atsargiau rinktis, kad nenusikarkaliot. nes perdaug "raitapliuzu" man siuo atveju atrodo nelabai tiktu. o jei kalba eina apie langu, dekoratyvinius apkantavimus be kokiu imantriu ornamentu, tai manau tikrai drasiai galima daryt. langines irgi tiktu. del namo kampu, reiktu ziuret atidziau, kadangi juos reiketu irgi kazkaip suvest, kad neatrodytu atsitiktinai prilipintos prielipos... tai tokie butu mano pamastymai. beje koks stogas?