QUOTE(narvid @ 2010 10 14, 19:15)
sveiki o gal galetumet pasidalinti savo pasirinkimu, nes irgi įvažiavimas iš pietų ir planuojam 1aukšto su priblokuotu garažu.
Pas mus dar beveik nėra tos paskutinės versijos, dar vis mąstau, nors manau apsistosim ties dabartiniu variantu . Reikės gal prisiruošti ir parodyti kada .
QUOTE(jomre @ 2010 10 14, 19:42)
Tik tiek pakomentuosiu- jeigu įvažiavimas iš pietinės pusės, tada pagal jūsų
pasirinktas palnas netinkamas: svetainė-šiaurinėje pusėje tuomet..
pasirinktas palnas netinkamas: svetainė-šiaurinėje pusėje tuomet..
Na namą galima pasukti ir padaryti įvažiavimą iš rytų/vakarų.
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 10 14, 20:11)
pas ką gerai su fantaziją, tai pasukus minėtą planą pagal laikrodžio rodyklę ir padarius veidrodinį variantą, gautųsi panašiai kaip aš bandžiau nusakyt. Tik be garažo ir aišku be garažo katilinė su sandėliuku atsiduria "už borto", bet savo variantu bandau įsivaizduoti kažką panašaus, tada įėjimas iš rytų, terasa šiaurės - vakaruose ir t.t. Ir antram aukšte vietoj mažo WC daryčiau drabužinę.
Va va aš tą pasukimą ir turėjau omenyje. Aš savo variante buvau sumasčius tą "įdubimą" ties tambūru sulyginti su išorine siena, taip daugiau vietos atsirastų. Plius jei pas jus nebus garažo prie namo ir įėjimo į jį iš koridoriaus, gal galima kairinėj koridoriaus dalyje sandėliuką ir/ar katilinę įtalpinti, tualetą perstumti . Vienu žodžiu reikia pasibraižyti, gal kas nors išeis.