Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 6 dalis

projektas gile-1

http://www.pabaltijo...projektai-2.php

user posted image

user posted image

1. Tambūras - 3,50 m2
2. Holas - 18,10 m2
3. Laiptinė - 5,00 m2
4. Darbo-svečių kambarys - 16,00 m2
5. WC-dušas - 4,00 m2
6. Virtuvė-valgomasis - 20,50 m2
7. Sandėliukas - 2,40 m2

user posted image

8. Svetainė - 27,10 m2
9. Koridorius - 2,60 m2
10. Katilinė-skalbykla - 7,20 m2
11. Ūkinis sandėlis - 8,20 m2
12. Garažas - 36,00
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uk zmonyte: 27 balandžio 2010 - 16:25
QUOTE(uk zmonyte @ 2010 04 27, 17:21)
projektas gile-1

Ir kam cia jus jy idejote?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 04 27, 18:12)
Ir kam cia jus jy idejote?

kam kam kam...pasiskaityk!Gal kas prase?
Atsakyti
Buvau vienam besistatanciam kvartale tai ten gal 30 % namu Giles.

Gal kas galite paaiskinti sito projekto populiaruma? Man jis tox vidutiniskas (svelniai tariant) pasirode.
Atsakyti
Dėl vieno veikėjo temoje baisu net ko paklausti unsure.gif Taip, taip, apie tave kalbu, biesas66. Iš karto gi išvadinsi neišmanėle, nors manau, kad tam tokios temos ir yra skirtos, kad žmogus galėtų išsiaiškinti jam rūpimus klausimus, padiskutuoti su tai išmanančiais žmonėmis, o ne klausytis jų kritikos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braškytė: 04 gegužės 2010 - 12:10
QUOTE(Dumblas @ 2010 04 27, 18:15)
kam kam kam...pasiskaityk!Gal kas prase?

Geriau butumet tiesiogine nuoroda idejes i ju foruma bigsmile.gif na bet tiek to.

Papildyta:
QUOTE(braškytė @ 2010 05 04, 13:08)
Dėl vieno veikėjo temoje baisu net ko paklausti unsure.gif Taip, taip, apie tave kalbu, biesas66. Iš karto gi išvadinsi neišmanėle, nors manau, kad tam tokios temos ir yra skirtos, kad žmogus galėtų išsiaiškinti jam rūpimus klausimus, padiskutuoti su tai išmanančiais žmonėmis, o ne klausytis jų kritikos.

Nepamenu kad kanors esu tiesiogiai isvadines neismaneliu bigsmile.gif O jei jus savaip interpretavote mano zodzius tai as nekaltas mirksiukas.gif .

P.S. Grubiai tariant-rasyk,juk per galva vistien negausi,tai kokie cia kompleksai..

galite priminti kurioje vietoje jus isvadinau neismanele? labai suintrigavote mane. 4u.gif

Papildyta:
na,negaliu.. Pralinksminote mane Braskyte lotuliukas.gif Pasirodo kazkam as net fobijas ugdau... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 04 gegužės 2010 - 12:17
QUOTE(biesas66 @ 2010 05 04, 13:16)
na,negaliu.. Pralinksminote mane Braskyte  lotuliukas.gif  Pasirodo kazkam as net fobijas ugdau... mirksiukas.gif

Ir aš džiaugiuosi, kad jus pralinksminau biggrin.gif Ne mane jūs išvadinote neišmanėle, nes aš vis neprisiruošiu paklausti rūpimų klausimų. Dėl fobijų ramiai, nemanau kad sugebėtumėte kam nors juos išugdyti.

Tiesa, ar tamsta gal esate architektas?
Atsakyti
QUOTE(braškytė @ 2010 05 04, 13:24)
Ir aš džiaugiuosi, kad jus pralinksminau biggrin.gif Ne mane jūs išvadinote neišmanėle, nes aš vis neprisiruošiu paklausti rūpimų klausimų. Dėl fobijų ramiai, nemanau kad sugebėtumėte kam nors juos išugdyti.

Tiesa, ar tamsta gal esate architektas?

O jus jau ir advokate dirbate cia? Vel prajuokinote. Lieku skoloj uz vitamina c.

Atsakau i jusu klausima-nesu architektas bet esu statybininkas. Koks? nesakysiu,man reklamos nereikia. Ne del to as cia. mirksiukas.gif

Jei nera fobijos,tai kodel neklausiate tiesiai sviesiai o drabstotes purvais?
Papildyta:
Parodyk mano posta kur as kazkatai tariamai isvadinau neismanele..
Atsakyti
Biesas66 - braškyte: Pasibučiuokit ir susitaikykit bigsmile.gif

O va kam cekava:
Labai faina idėja, man patiko. Norėčiau ir sau tokio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zarmenas @ 2010 05 04, 14:03)
Biesas66 - braškyte: Pasibučiuokit ir susitaikykit  bigsmile.gif

O va kam cekava:
Labai faina idėja, man patiko. Norėčiau ir sau tokio  thumbup.gif

jau pasibuciavome wub.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2010 05 04, 14:24)
jau pasibuciavome  wub.gif

aha blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, bandau skaityt jusu tema, tik nelabai mano vaikas leidzia man prie kompo sedet. Zadam statyt savo namuka, tik nezinau nuo ko pradet ir gal galit rekomenduot kur namo projekta uzsisakinet?
Atsakyti