Įkraunama...
Įkraunama...

Individualių namų projektai - 6 dalis

Kaina priklauso nuo architekto, as mokejau 8000LT su iš dalies padaryta konstrukcine dalim, ir visais suderinimais.
Zinau yra kas už 5000LT randa, su suderinimu. Tik nezinau, kiek tada konstrukcines dalies buna.
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 04 07, 18:17)
Mano situacija l.panasi, tai jei ne paslaptis - kiek tokia paslauga kainuoja (jei be suderinimu ir leidimo statyti gavimo)? Mums indiv.projekta su viskuo (derinimu ir leid.) ivardijo 10T lt.
Kokia jusu nuomone???

sakyciau-daug smile.gif Juolab kad jus savo namuke nieko ypatinga neplanuojate kaip suprantu.. Nebent pas izymu architekta darotes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 07 balandžio 2010 - 18:30
QUOTE(biesas66 @ 2010 04 07, 19:29)
sakyciau-daug smile.gif Juolab kad jus savo namuke nieko ypatinga neplanuojate kaip suprantu..  Nebent pas izymu architekta darotes.

Ir as sakyciau daug, nes neplanuoju ne tik kad nieko ypatingo, bet ir projektukas man atrodo labai elementarus. Del architekto zymumo neismanau, koki rekomendavo - pas toki ir nuejome. Pabandysiu pasidometi, o po to pasidereti.
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 04 07, 18:17)
Mano situacija l.panasi, tai jei ne paslaptis - kiek tokia paslauga kainuoja (jei be suderinimu ir leidimo statyti gavimo)? Mums indiv.projekta su viskuo (derinimu ir leid.) ivardijo 10T lt.
Kokia jusu nuomone???

Kokiame mieste užsisakėt projektą? Nes ir nuo to kainos priklauso. Šiaip man atrodo daugokai architektas "užsiplėšė". g.gif
Sakyčiau MB pigiai sutarė su architektu - 4000 lt.. Ir dar 800 lt nuderėjo nuo pradinės sumos. thumbup.gif Iš jo gaunam namo projektą - teko jam vis tiek subraižyti tai ko mes norime ir suskaičiuoti visus skaičiukus; stoginę ir kūdrą. Gaunam konstruktyvą - tik nežinau kokio detalumo. Ir statybų leidimas su visais suderinimais ir parašais.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 04 07, 23:55)
Kokiame mieste užsisakėt projektą? Nes ir nuo to kainos priklauso. Šiaip man atrodo daugokai architektas "užsiplėšė".  g.gif
Sakyčiau MB pigiai sutarė su architektu - 4000 lt.. Ir dar 800 lt nuderėjo nuo pradinės sumos.  thumbup.gif  Iš jo gaunam namo projektą - teko jam vis tiek subraižyti tai ko mes norime ir suskaičiuoti visus skaičiukus; stoginę ir kūdrą. Gaunam konstruktyvą - tik nežinau kokio detalumo. Ir statybų leidimas su visais suderinimais ir parašais.

Vilniuje. Tai dabar turim ir susimoketi, kad sostineje verysad.gif
Bandysim kuo kruopsciau pasiruosti projekteli patys, kad arch. kuo maziau reiktu darbo ideti ir bandysim deretis - gal ir mums pavyks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 04 08, 10:30)
Vilniuje. Tai dabar turim ir susimoketi, kad sostineje  verysad.gif
Bandysim kuo kruopsciau pasiruosti projekteli patys, kad arch. kuo maziau reiktu darbo ideti ir bandysim deretis - gal ir mums pavyks rolleyes.gif

na tai susiraskit architekta-braizytoja, anie paprastai pigiai dirba ir dempinguoja rinka.
Atsakyti
Sveiki,
Ikeliu savo "antraji bandyma" smile.gif , laukiu nuomoniu apie vidaus isplanavima. Savo nama issivaizduoju paprasta, patogu. Drabuzinė ir vonios kambariai - bendri. Sklype namas stovetu garazu i siaure. Sklypas lygus.
user posted image
user posted image
Aciu biesas66 uz patarima, kaip ikelti paveikslelius.
Atsakyti
as tai atvirai sakant nelabai iziuriu g.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas gali pasiulyti namo projekta, sklypas nera lygus, bet vietos plestis iki 150kvadratu turime drasiai mirksiukas.gif aciu, o mamytes su architektais atsargiai, nes ir krizes metu jie su terminais labai veluoja, gal nevisi, bet dauguma zada zada...o dirbti prisiima daug, paskui nezino ka uzsakovui sakyti
Atsakyti
QUOTE(gutegute @ 2010 04 17, 13:55)
Sveiki,
Ikeliu savo "antraji bandyma"  smile.gif <...>

Aš irgi nelabai įžiūriu. Gal yra galimybė didesnį paveiksliuką įkelti?
Papildyta:
QUOTE(uk zmonyte @ 2010 04 18, 13:11)
sveiki, gal kas gali pasiulyti namo projekta, sklypas nera lygus, bet vietos plestis iki 150kvadratu turime drasiai  mirksiukas.gif  aciu, o mamytes su architektais atsargiai, nes ir krizes metu jie su terminais labai veluoja, gal nevisi, bet dauguma zada zada...o dirbti prisiima daug, paskui nezino ka uzsakovui sakyti

Galiu pasiūlyt. Bet aš architektas, tad atsargiai su manimi - gal aš tai "daugumai" priklausau lotuliukas.gif Paskui prisižadėsiu....
Tiesą sakant, labai sudominot - iš kur gi ta dauguma architektų turi tiek užsakymų? Nes kiek man akys rodo, aplinkui visi skundžiasi jų stygiumi. doh.gif
Atsakyti
Na, niekaip nepavyksta is programos "isprasyti " didesnio paveikslelio. Pdf formatu turiu normaliai iziurima plana, bet kaip ji ikelti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gutegute @ 2010 04 19, 12:29)
Na, niekaip nepavyksta is programos "isprasyti " didesnio paveikslelio. Pdf formatu turiu normaliai iziurima plana, bet kaip ji ikelti? g.gif

Atsidarom pdf'a,
Spaudziam ctrl+a - viska pazymi
tada ctrl+c spaudziam,
atsidarom paint'a,
jame ctrl+v
issikarpom ka norim ir ko nenorim
save as - jpeg formate
ir voulia smile.gif
Atsakyti