QUOTE(biesas66 @ 2010 04 07, 00:30)
Ir kaip jus reaguojate i sy straipsi?
Kaip visuomet kazkas bando primesti "teisinga" gyvenimo buda
1.
Namo dydžio aksioma - "namas tuo geresnis kuo didesnis", na ir kas? gal ir geresnis, jei gali sau leisti "pasivaidenti" po kambarius gal ir gerai... o gal didelis del to kad kazkas nori 3-4 vaiku?
2.
Kaimynų ir infrastruktūros aksioma - "svarbiausia yra mano namas, kiemas, t.y. teritorija" na taip, nori nerealaus susisiekimo ar infrastrukturos, pirk sklypa zveryne arba kelis arus prie pilaites. Nori daugiau zemes - pirk toliau
3.
Kas kam apibendrinamoji aksioma: aš namui ar namas man? - cia kaip gyveni, jei patalpos erdvios ir neuzgriozdintos tai tam namui ir netarnauji. Jei kaip sarka tempi viska ko reikia ar nereikia namo, tai ir mazam namukui tarnausi
4.
Giminių, vaikų ir anūkų aksioma - teisingai, kai uzversiu kojas, anukai ar gimines gales arba parduoti arba nugriauti ta nama jei nuspres kazka darytis - ziu ir pamatai bus ir ant ju gales statytis
5.
Namo aukščio aksioma - "namas turi būti dviejų ar daugiau aukštų su palėpe, kurios gal kada ir prireiks", neprireiks tai neprireiks, o man reiks ir ka as "standartinis lietuvis"? Aciu - man tai komplimentas
6.
Namo ilgamžiškumo aksioma - kazkam reikia kad namas tarnautu 50m nu tegul ir tarnauja, mano poreikiai kitokie. As nesiruosiu, jei neuzversiu koju po 50m statytis nauja nama, arba jau po 10m ji pradeti taisyti ir paremdineti....
7.
Pagrindinio namo aksesuaro automobilio aksioma - o cia tai isvis pievu prirase. Paimam automobili ir palaikom ji lauke koki menesiuka rudeni - tada gramdom rudis.... Jei sausam garaze stoves - nieko nenutiks...
Taip kad gerbiamieji, cia irgi mano nuomone, kuri beveik viskuom nesutampa su ta nuomone kuria bando neretai "ikalti"