Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo indikatorius

QUOTE(sigulda:) @ 2006 05 30, 11:52)
as irgi ji turiu. kainavo 120lt. tik dar vis svarstau ar tai patikima apsauga, nes leliaus dar tikrai nenoriu smile.gif

As irgi turiu. Kai suzinojau kokiu principu veikia tai pasirode labai patikima apsauga. Bet praktikoj tai sunkoka ismokti, vis neprisiruosiu stebet kiekviena diena. Aisku jau ovuliacijos su nieko nesupainiosi bet per ta pirmaja faze kai pradeda augti lapeliu skaicius naudojame papildoma apsauga o pacios ovuliacijos metu(pora dienu) isvis susilakome.
pamenu kai dar maitinau mazyli tai isvis negalejau nieko atskirt ten. Bet pagaliau hormonai stabilizavosi. o siaip tai gerai butu kad kas pamokytu praktiskai o ne tik aprasymus skaityt. mano mamynu tai gydytojai bagatelizuoja sitokias priemones o siulo gert visokia chemija ne tik diel patikimumo bet ir del to kad patys is to pelnosi.
Atsakyti
Sveikos visos beplanuojančios ir jau pastojusios. Prieš savaitę atsiemiau iš pašto vaisingumo indikatorių ARBOR. 3 c.d. rode vien tik grūdelius, 4 c.d. taip pat tik grūdeliai, na o 5 ir 6 c.d jau buvo matyt pavieniu adatėles formu kristalu. 7 c.d. po smagaus "pavakarojimo" seilių testą pasidaryti pamiršau, o 8 c.d. jau nebebuvo nei vienos adatėles, nei paparčio lapo, rodė vien tik grūdelius, siandien 9 c.d. ir adatėlių taip pat jau neberodo cray.gif Kaip interpretuoti tokius dalykus? Ar galėjau ovuliaciją pražiopsoti? Ar mano hormonai visikai sutrikę? Patarkite parašau, gal yra susidūrusių supanašiais dalykais? verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Gal kas turite ir jau nebereikia aparačiuko Šiauliuose g.gif
Laukiu pasiūymų į az ax.gif
Atsakyti
Jei kam Arboras nebereikalingas, tai prashom i Shiaulius du smile.gif
Sanle, gal Tau kas pasiule daugiau, nei viena? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2006 11 16, 11:30)
Jei kam Arboras nebereikalingas, tai prashom i Shiaulius du smile.gif
Sanle, gal Tau kas pasiule daugiau, nei viena?  bigsmile.gif

Negavau nei vieno pasiūlymo verysad.gif
Teks naują pirkti tongue.gif
Jeigu tau pasiūlys daugiau ir pranešk, gerai 4u.gif
Atsakyti
Esu kazkada seniau skaiciusi, kad tas Arbor aparaciukas gali "nugrybauti" rodydamas rezultatus, jei moteriai pvz. skauda gerkle, serga angina, nes tada atsiranda kazkokie pakitimai seilese. As tai ji noreciau naudoti kaip kontraceptine priemone kartu su temperaturos matavimu (kad butu patikimiau ax.gif blush2.gif ), nes prezervatyvai mums su vyru nepatinka, spirales detis nelabai galiu, o su KT daugiau niekada gyvenime nebeprasidesiu. Tai vat taip ir sprendziu, koki kontracepcijos buda pasirinkti. O Arbor man atrodo visai neblogas aparaciukas, tik ziema gan daznai sergu angina, todel galvoju, ar tikslius rezultatus Arboras rodytu g.gif
Atsakyti
hmm... liudna girdeti. As irgi galvojau apie si aparaciuka. Kol kas naudoju BKT matavimus ir prezervatyvus, tai norejosi prezervatyvu naudojimo perioda sutrumpinti iki minimumo. Bet .... Kaip as kazkada juokaudama sakiau "mano likimas - angina", tai dabar ir galvoju, kazin ar verta pirkti ji ir rizikuoti su netiksliais duomenimis g.gif
Atsakyti
Gal kas jau suplanavo vaikeli ir turit parduot testa ovuliacijai nustatyti pagal seiles? pirkciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2006 11 20, 09:09)
hmm... liudna girdeti. As irgi galvojau apie si aparaciuka. Kol kas naudoju BKT matavimus ir prezervatyvus, tai norejosi prezervatyvu naudojimo perioda sutrumpinti iki minimumo. Bet .... Kaip as kazkada juokaudama sakiau "mano likimas - angina", tai dabar ir galvoju, kazin ar verta pirkti ji ir rizikuoti su netiksliais duomenimis  g.gif

Buvau ilindusi pasizvalgyti tos firmos internetiniam puslapy www.arborita.lt
Zodziu, ten nieko neuzsimenama apie gerkles ligas ir ju itaka rezultatams. Bet radau parasyta, kad lygiai taip pat per Arbora galima stebeti ne tik seiles, bet ir gimdos kaklelio gleives. Gal apsimoka pabandyti? g.gif
Atsakyti
ar aš nemoku su juo elgtis arba kažko nesuprantu blush2.gif doh.gif aš per tą mažą skylutę nieko neįmatau blush2.gif doh.gif gal ką ne taip darau g.gif
Atsakyti
Sveikutes wink.gif
ar jus zinot toki daikta - http://www.arborita.lt/index_lt.htm vadinasi vaisingumo indikatorius. o gal ir naudojat?
o patikima?
kazkoks mistinis man daiktas..
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2007 07 25, 14:09)
Sveikutes wink.gif
ar jus zinot toki daikta - http://www.arborita.lt/index_lt.htm vadinasi vaisingumo indikatorius. o gal ir naudojat?
o patikima?
kazkoks mistinis man daiktas..

Skaiciau apie ji, bet mano manymu geriau Bioself indikatorius, nes tas arbor daugiau tavo interpretacija ir daugiau tinka planuojancioms pastoti, bet ne apsaugai. schmoll.gif
O su Buiself nieko interpretuoti nereikia tiesiog uzsidega raudona arba zalia lempute biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 26 liepos 2007 - 20:23