Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingumo indikatorius

QUOTE(PUka @ 2005 03 22, 10:22)
Bet ten kaip gaunasi, jei daugiau seiliu "padesi"  smile.gif  ant stikliuko tai daugiau paparciu ir atv.  g.gif
Kaip zinoti kiek ten ant to stikliuko reikia tu seiliu  doh.gif

Na aš stengiuosi dėti kiek įmanoma mažiau .... Bet [čia grynai spėjimas] - gal ne taip svarbu, KIEK tų paparčių, o KOKIE jie - ar dideli ir labai šakoti, ar tik trumpučiai kreivi 'pliusai' biggrin.gif
Atsakyti
[As irgi naudoju ta aparaciuka, ir supratau kad ne nuo kiekio paparteliu priklauso kada vaisingos dieneles o nuo ju formos, nes kaip jus jau raset pirmieji pliusiukai pasirodo 5 7 dienos iki ovuliacijos. Zodziu galiu pasakyti kad iš savo patirties pastebejau kad tie paparteliai turi buti labai gerai isreikstais storais kotais:) Man sakyciau gal net labiau primintu eglutes:)))
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif 4u.gif
pirmas ciklas, kai naudoju arbor indikatoriu ir matuoju jau antra cikla BT. Pradzioje viskas ejosi gerai is laseliu pradejo formuotis mazuciai +, o 14 c.d. pasirode dideli paparcio lapai, tiesiog eglisakiai, o sekancia diena jie visi tiesiog pranyko ir liko vieni laseliai...dabar pries pora dienu vel pasirode mazieji + , o siandien vel eglisakiai cry.gif . Nieko jau nebesuprantu. Temperaturos grafike yra ryski I ir II ciklo faze, BT nedaro jokiu nesamoniu. Visu hormonu tyrimai daryti si men, o progesterono tyrimas praita men 22 c.d., viskas normoje g.gif . Gal esate kuri susidurusi su panasia situacija? Mano ciklas pastovus 28 d (+-2 d.). Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(esperansa @ 2005 09 13, 12:36)
Aciu, Liepsnele,  4u.gif
as jas tiriu visada tik atsikelus ir tuo paciu metu, t.y. apie 9 val tik islipusi is lovos ir i megineli ispjaunu irgi mazdaug vienodai blush2.gif , bent jau stengiuosi ax.gif

žinok, man seilės mažiau patikimas metodas už BT atrodo g.gif , nu kažkaip pagrybauja tos seilės, juk joms labai įtaką turi ir tai, ką valgai, geri iš vakaro ir tt.
Atsakyti
Sveikos, kaip tik siandien skaiciau straipsni apie kontraceptikus - isvardinti visi trukumai...kol kas buvo rasome tik apie privalumus g.gif
Zodziu, ten buvo pamineti "lupu dazai" (produktas kaip cia ji pavadinus ipakuotas i lupu dazu tutele)...pasirodo pakanka juos palaizyti ir zinai, ar siandien vaisinga ar ne. Tas "isradimas" - produktas buvo pagamintas Lietuvoje,kazkokioje lazeriu katedroje,- ji pirko arabu salys, Danija, Turkija, jo kaina buvo apie 100 Lt. Zodziu, kiti naudojo, buvo patenkiti - o mes Lietuvoje apie tai nezinojome doh.gif
Dabar rase, kad jo nebegamina.
Stai ka reiskia turtingesnes vaistu kompanijos, ju reklama, ju nauji produktai, kurie po keliu metu keiciami geresniais, naujos kartos, o seniau naudojami apibudinami kaip zalingi po atliktu bandymu...
Sako, dar kad gimstamumas mazeja...as po tokiu straipsniu apie jokias meiles nenoriu ne pagalvoti.
Atsakyti
sveikos, ne karta girdejau , kad arbor vaisingumo indikatorius labai padeda pastoti sekant ovuliacija. taciau ar kuri saugotes nuo nestuno jo pagalba? ar tai patikima, siaip lyg ir raso jog po ovuliacijos iki menesiniu absoliuti nevaisingumo faze g.gif
Atsakyti
nejaugi neikas nera naudojasis siuo aparaciuku? g.gif
Atsakyti
laba as turiu si aparaciuka bet dar dabar maitinu leliuka 5men tai nelabai susigaudau .man atrodo kad ten visada rodo vienodai.ar taip gali but?o gal dar neismokau g.gif .tiasa pasakius ne kas diena ir naudoju blush2.gif nors ir reiketu.trecio pametinuko jau nesinori.oir KT nenoriu skaiciau kad tai baisus nuodai
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif ..Kaip matot iš mano kūdikėlių aprašymų ,esu nestuke.gif ...Labai sunkiai šį kartą sekėsi pastoti. Iš neto sužinojusi apia arbor parsisiunčiau jį..Naudojau tik 1 mėn., ir iškart "užkibau"...Tikrai puikus prietaisas. Lygiai taip pat gerai veikia ir kaip apsisaugojimo priemonė- mano draugė naudoja ir džiaugiasi thumbup.gif ...
Atsakyti
Gal žinot kur jį pirkt, kiek kainuoja ir kokiu principu veikia?
Atsakyti
atsakymus rasi www.arborita.lt
Atsakyti
as irgi ji turiu. kainavo 120lt. tik dar vis svarstau ar tai patikima apsauga, nes leliaus dar tikrai nenoriu smile.gif
Atsakyti