QUOTE(Ikulia @ 2006 01 28, 00:48)
ok, tuoj prisijungsiu normaliai. Daznaiausiai "babkem" viskas ir pasibaigia...Bananu salis...
O dar kita miela mano vieta - VU. Kur tarakašėliai palangėm valgyklos bėginėja
bet ten yra pasirinkimas valgyti kitur. O beje, kažkaip net tie tarakašėliai ten taip baisiai nesižiūri, kaip to mano pirmojo bufeto virtuvė...
O tau nesimiega, ką?
QUOTE(clio @ 2006 01 27, 23:53)
O dar kita miela mano vieta - VU. Kur tarakašėliai palangėm valgyklos bėginėja
bet ten yra pasirinkimas valgyti kitur. O beje, kažkaip net tie tarakašėliai ten taip baisiai nesižiūri, kaip to mano pirmojo bufeto virtuvė...
Na jo, vaizdelis turetu buti . Bet man regis, ta situacija niekad nepasikeis, nes visada pritruks pinigu normaliam remontui, naujoviskai technikai ir t.t.
QUOTE(clio @ 2006 01 27, 23:53)
O tau?
Taip, nesimiega. Pamiegojau 2 valandas dienos metu, tai dabar "naktineju"...
QUOTE(Ikulia @ 2006 01 28, 00:55)
O tau?
Aš irgi tik neseniai prisijungiau, tai relaksuojuos ir užsiimu "liaudies švietimu", nes pačiai labai trūko normalios, neiškreiptos informacijos.
Bet dabar jau eisiu miegot
QUOTE(clio @ 2006 01 27, 23:57)
Aš irgi tik neseniai prisijungiau, tai relaksuojuos ir užsiimu "liaudies švietimu", nes pačiai labai trūko normalios, neiškreiptos informacijos.
Zinai, tavo misija labai reikalinga, nes as daug ko nezinau apie toksoplazmoze - tik cia SM ir gavau kazkiek info.
Tai vat mergaitės atlikau aš tą tyrimą ir man ramiau rezultatas neigiamas. Bet panikos buvo. Nors mano neštumas jau didelis nieko bučiau nebepakeitus, bet nors ramiau ant dušios
QUOTE(city @ 2006 02 03, 20:16)
Tai vat mergaitės atlikau aš tą tyrimą ir man ramiau rezultatas neigiamas. Bet panikos buvo. Nors mano neštumas jau didelis nieko bučiau nebepakeitus, bet nors ramiau ant dušios
Saunuole!
Visada gerai, kai buna gera pabaiga
QUOTE(city @ 2006 02 03, 21:16)
Džiaugiuosi
Bet va tokiais atvejais man visada norisi įspėti: mergaitės, ATSARGIAI. Mano šita nesąmoniška istorija atsitiko būtent todėl, kad prieš nėštumą ir jo pradžioj imuniteto nebuvo, reiškia, rezultatas, jei būtų tada tyrę, irgi būtų buvęs neigiamas. Turint neigiamą rezultatą, yra rizika tą virusą pasigauti, kai jo labiausiai nereikia.
Taip išeina, geriausia turėti IgG antikūnius teigiamus, o IgM - negiamus, t.y. būt persirgus seniai, bet va padaryk taip...
Sveikos mergytės,
labai ačiū clio, kad tiek info prirašei apie šį virusą.
Mano atsakymas teigiamas, bet dabar dar stengiuosi nepanikuoti, gal imunitetą kartais turiu, vistik norisi tikėti geriausiu
labai ačiū clio, kad tiek info prirašei apie šį virusą.
Mano atsakymas teigiamas, bet dabar dar stengiuosi nepanikuoti, gal imunitetą kartais turiu, vistik norisi tikėti geriausiu
Taigi mano atsakymas IgG +, IgM-
pasirodo esu sirgus anksčiau šiuo virusu, uf, žiauriai palengvėjo...
pasirodo esu sirgus anksčiau šiuo virusu, uf, žiauriai palengvėjo...
Labukas. Na užėjo ir man paranoja dėl toksoplazmozės. Tai kiek suprantu čia savo iniciatyva reikia tokį tyrimą darytis? ar jis privalomas kaip kad Vasermano reakcija?
O tyrimą atlieka poliklininkoj ar vis tik siunčia kažkur kitur daryt?
O tyrimą atlieka poliklininkoj ar vis tik siunčia kažkur kitur daryt?