QUOTE(Artemidė @ 2007 09 11, 12:20)
Nu jo - man mano rezultatai irgipasirodė kažkokie keisti - kitai savaitei jau užsirašiau pas Marcinkutę, kaip tik tą pačią dieną dar prieš eidama pakartosiu tyrimus Santariškėse - ten tiksliausi rezultatai ir padaro per pora valandų. tai Marcinkutei visą pluoštą popierių iš karto galėsiu pateikti Man tai mano toksoplazmoniam variante įdomiausia tai, jog aš neesu ja persirgus seniai, nes visą laiką labai mėgdavau žalią mėsą, visokią: kiaulieną, jautieną, avieną. Totoriškus bifšteksus kapodavau atsipūtus jau daug metų, o va ėmiau ir užsikrėčiau tik tada kai buvau pastojusi. Kažkokia mistika
Gali būti dėl nėštumo metu nusilpusio imuniteto. Aš nebuvau didelė žalios mėsos mėgėja, bet žalio faršo tikrai yra tekę paragauti n kartų, ypač vaikystėj, kai bobulė darydavo kotletus Paskui daug metų nuo vaikystės turėjau reikalo su katinais atseit naminiais, bet jie visi daug būdavo ir lauke. Ir neužsikrėčiau niekuo.
O prieš nėštumą - nu kaip tyčia, persikrautėm bent prieš dvejus metus kitur, jokių katinų neliečiau, žalios mėsos nevalgiau, ir štai - per nėštumą žiauriausia toksoplazmozė.
Jo, tuos tyrimus pakartok, ir manau, viskas bus ok.