QUOTE(Spray @ 2007 08 30, 21:10)
Tyrimus pridaviau Seimos medicinos centre. As laukiuosi.
Noriu kuo skubiau pasidaryti tyrimus, nes kaip tycia kita savaite isvaziuoju i uzsieni atostogoms. Na, jauciu ne atostogos, o vienas nervas man bus .
Noreciau nueiti i viena vieta kur galima butu pasidaryti visus tyrimus iskart, ir jei imanoma suzinoti rezultatus. Pirmadieni gyd. liepe eiti pas infektologa, bet tai paskutine diena, pries kelione.
gal dar galima rytoj, sestadieni. Jei Santariskese visu tyrimus padaro, sumokeciau bet kiek, kad tik zinociau visus rezultatus iskart. O kur santariskese kreiptis, tiesiog pas infektologa, cia santariskiu klinikose turbut, ar ne? Uztenka registraturoj pasakyti kad del toksoplazmozes?
Papildyta:
Tiesa, gali buti problemu, gali buti tyrimai netikslus, nes man rodos persalau : skauda gerkle, galva...
QUOTE(Spray @ 2007 08 30, 20:21)
Prasau atsakykit kuo skubiau!
Jei tyrimai rodo: Ig M + 2.27 koef.
Ig G + 79.2
Bijau, kad gali buti aktyvi. Gakl galetumet patarti kaip kuo skubiau pasidaryti tyrimus, ar privaciai gerai daro ar geriau keliauti i santariskes? Ir kaip santriskese eiles ir kur kreiptis?
Ir man atrodo, kad toksoplazmozė aktyvi
Jukka viską gerai parašė, nesikartosiu, be to, mano žinios senesnės.
Santariškėse keliauti tiesiai į 3 aukštą
ligoninės pastate - tiesiai nuo stotelės (poliklinika liks dešinėj), ten rastum ilgą koridorių su laboratorijom, o prieš įėjimą į jį - stiklines duris ir už jų kabinetą Nr. 3... (316? 312?)nepamenu, ten paima kraują, susimoki, ir paskui ateini rezultatų. Tuos rezultatus galėtų pažiūrėt infektologas kad ir pirmadienį, ir skirti gydymą, o ne tempti laiką. Gal avidiškumo nebus padaryta, bet Ig G ir Ig M tai tikrai turėtų būti.
Man irgi labai nekaip nuskambėjo dėl to peršalimo
šiaip čia vienas iš aktyvaus toxo požymių - panašumas į peršalimą, temperatūra gali būt pakilusi. O limfmazgiai jokie nepadidėję?
Tikras peršalimas niekaip neįtakoja toxo antikūnių, taigi įtakos reikiamiems kraujo parametrams neturi.
Na, laikykis, turėtų gerai baigtis vis tiek