Įkraunama...
Įkraunama...

Toksoplazmozė

QUOTE(Artemidė @ 2007 08 29, 15:26)

Artemide, labas 4u.gif kaip tu laikaisi? ko neužsuki pas kovinukes? pasiilgom tavęs blush2.gif

ar toji nelaimė tau dėl toksoplazmozės nutiko? vargiukė console.gif gydykis greičiau ir junkis vėl į mūsų būrį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2007 08 29, 16:51)
Artemide, labas  4u.gif kaip tu laikaisi? ko neužsuki pas kovinukes? pasiilgom tavęs  blush2.gif

ar toji nelaimė tau dėl toksoplazmozės nutiko? vargiukė console.gif gydykis greičiau ir junkis vėl į mūsų būrį  4u.gif

Labas 4u.gif Laikausi gerai kaip tokiomis aplinkybėmis, o neužsuku dėl to, kad dar truputėlį kažkaip nejauku, na aš dabar visokiomis ligų paieškomis užsiėmusi, tai mano mintys labai skirtųsi nuo jūsų.
Niekas nežino dėl ko viskas taip įvyko - aš tai labai tikiuosi, kad tik dėl toksoplazmozės, tada būčiau rami, kad išgysiu ir viskas bus ok. Gydytojai sako, kad labai didelė tikimybė, kad dėl to galėjo įvykti, bet kad aš dar ir dėl fosfolipidų abejoju- pasidariau savarankiškai tyrimus, nevisiškai pilnus kurių reikėjo, bet jie teigiami. Kalbėjau su gydytoju, tai jis mano, kad dar jie nieko neįrodo, po šešių savaičių siūlo pakartoti tyrimus. Tai va kokios pas mane bėdelės, o taip norėčiau vėl greičiau nestuke.gif tapti. Taip pasiilgau to jausmo, tų mūsų paplepėjimų. Bet aš viską gyvenime priimu kaip pamoką ir žinau, kad ne tik praradau, bet ir labai daug ką gavau su šia nelaime. O jums, mergaitės, linkiu būti labai laimingoms ir pajusti, kad dabar vienas nuostabiausių laikotarpių jūsų gyvenime. Sėkmės jums, mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2007 08 16, 06:57)
Sioendien vaziuju atsakymo pas II ligonines infektologa- pirmadieni dare tyrima, siandien atsakymas turi buti. Tai net naktim nemigu, sapnuoju visokius IgG ir pan... ir labai keikiu save, kad pries pastojant nepasidariau sio tyrimo. Dar pries planuojant nuejau pas gydytoja ir klausiau, kokius tyrimus reiktu pasidaryti, tai vos priprasiau, kad kraujo bendra tyrima padarytu...  Nuo vaikystes bendrauju su katinais, ir dabar turiu katina, kuris vaiksto i lauka, tiesa, jo WC nevalau pati....

Jei kalbi apie Kauną, tai aš pirmadienį važiuoju darytis tyrimus. Gal gali pasakyti ar abu tyrimus galima pasidaryti iš karto IgH ir IgM? Man tyrimą pasiūlė darytis ginekologė, tai dabar nervuojuosi kodėl
Atsakyti
QUOTE(Gauda @ 2007 08 30, 11:17)
Jei kalbi apie Kauną, tai aš pirmadienį važiuoju darytis tyrimus. Gal gali pasakyti ar abu tyrimus galima pasidaryti iš karto IgH ir IgM? Man tyrimą pasiūlė darytis ginekologė, tai dabar nervuojuosi kodėl

Abu tyrimus IgG ir IgM galima padaryti iskarto vienu duriu mirksiukas.gif O jei ginekologe pati pasiule daryti si tyrima reiskia gera ginekologe thumbup.gif
Atsakyti
aš gavau tyrimų atsakymus. pasirodo, toksoplazmoze nesergu, bet ir nesu sirgus g.gif

kaip gerai, kad aš jau atidaviau savo katę doh.gif vis mažiau rizikos namuose bus
Atsakyti
Prasau atsakykit kuo skubiau!

Jei tyrimai rodo: Ig M + 2.27 koef.
Ig G + 79.2

Bijau, kad gali buti aktyvi. Gakl galetumet patarti kaip kuo skubiau pasidaryti tyrimus, ar privaciai gerai daro ar geriau keliauti i santariskes? Ir kaip santriskese eiles ir kur kreiptis?
Atsakyti
QUOTE(Spray @ 2007 08 30, 21:21)

Ig G + 79.2

Bijau, kad gali buti aktyvi. Gakl galetumet patarti kaip kuo skubiau pasidaryti tyrimus, ar privaciai gerai daro ar geriau keliauti i santariskes? Ir kaip santriskese eiles ir kur kreiptis?

Greiciausiai, kad aktyvi unsure.gif O kokios tyrimu normos zinai? Geriausiai konsultuoja ir gydo toksoplazmoze infektologe Marcinkute thumbup.gif , ji dirba infekcijos ligonineje Zveryne, Birute g. lygtai blush2.gif Bet iki rugsejo 17 d. ji atostogauja. Jeigu tu nescia, tai eik geriau privaciai taip bus greiciau, o jau, kai gris Marcinkute kreipkis i ja. Paskambink i infekcijos ligonines priimaji ir uzsirasyk 2753220. Gali del saves pasidaryti IgG avidiskuma Santariskese (kaina apie 80Lt), tas tyrimas parodys ar sviezia infekcija, nes aukstoki IgM ir IgG parodymai gali islikti net iki 2 metu unsure.gif O jei avidiskumas bus aukstas, reiskia infekcija jau nelabai aktyvi. Man atrodo, kad avidiskuma tau vistiek pasakys padaryti, tai gali ir pati nuvaziuto i Santariskes ir jau pas infektologa eisi su visais tyrimais. Jei pati eisi daryti tyrimus tai Santariskese siuntimo tam nereikia ir eiliu pasidaryti tyrima ten nera mirksiukas.gif Na gal ir teks palaukti kokius 15 min. ax.gif O infektologo geriau surasti privaciai, taip bus greiciau g.gif Va tokie reikalai. Klausk jeigu kas neaisku, nes skubejau rasyti ax.gif
Beje, o kur tu darei IgG ir IgM?
IgG avidiskumas bus mazdaug po savaites, gal greiciau, o gal ir veliau unsure.gif nes tas tyrimas ligoninei yra brangus ir jie laukia, kad susirinktu daugiau zmoniu norinciu pasidaryti si tyrima ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jukka: 30 rugpjūčio 2007 - 21:01
Tyrimus pridaviau Seimos medicinos centre. As laukiuosi.
Noriu kuo skubiau pasidaryti tyrimus, nes kaip tycia kita savaite isvaziuoju i uzsieni atostogoms. Na, jauciu ne atostogos, o vienas nervas man bus .

Noreciau nueiti i viena vieta kur galima butu pasidaryti visus tyrimus iskart, ir jei imanoma suzinoti rezultatus. Pirmadieni gyd. liepe eiti pas infektologa, bet tai paskutine diena, pries kelione.

gal dar galima rytoj, sestadieni. Jei Santariskese visu tyrimus padaro, sumokeciau bet kiek, kad tik zinociau visus rezultatus iskart. O kur santariskese kreiptis, tiesiog pas infektologa, cia santariskiu klinikose turbut, ar ne? Uztenka registraturoj pasakyti kad del toksoplazmozes?
Papildyta:
Tiesa, gali buti problemu, gali buti tyrimai netikslus, nes man rodos persalau : skauda gerkle, galva...

Atsakyti
QUOTE(Spray @ 2007 08 30, 22:10)
Noriu kuo skubiau pasidaryti tyrimus, nes kaip tycia kita savaite isvaziuoju i uzsieni atostogoms. Na, jauciu ne atostogos, o vienas nervas man bus .

Noreciau nueiti i viena vieta kur galima butu pasidaryti visus tyrimus iskart, ir jei imanoma suzinoti rezultatus. Pirmadieni gyd. liepe eiti pas infektologa, bet tai paskutine diena, pries kelione.

gal dar galima rytoj, sestadieni. Jei Santariskese visu tyrimus padaro, sumokeciau bet kiek, kad tik zinociau visus rezultatus iskart. O kur santariskese kreiptis, tiesiog pas infektologa, cia santariskiu klinikose turbut, ar ne? Uztenka registraturoj pasakyti kad del toksoplazmozes?
Papildyta:
Tiesa, gali buti problemu, gali buti tyrimai netikslus, nes man rodos persalau : skauda gerkle, galva...

Santariskese galima pasidaryti tokius tyrimus:IgG, IgM, IgG avidiskuma. Bet ten nedaro IgA, kuris irgi rodo infekcijos aktyvuma. Ji daro Aids centre, bet irgi gali uztrukti iki 2 sav. verysad.gif Santariskese gali eiti tiesiai i mokoma laboratorija, sumokesi ten pat pinigus ir galesi po keliu valandu zinoti IgG ir IgM atsakymus. Aisku jeigu eisi is ryto rolleyes.gif Laboratorija yra administracijos pastate prie konsultacines poliklinikos (ten pat salia ir klinikos). Beje, laboratorija dirba tik darbo dienomis iki 17 val. O del infektologu Santariskese tai net nezinau kaip ten su jais g.gif Gal ir nera g.gif
Geriau tu pati rytoj priduok tyrimus Santariskese del IgG ir IgM (nes poliklinikose daznai buna netikslus doh.gif ir gal tu visai nesergi), o jeigu ir Santariskese jie bus teigiami, tada pasakysi, kad tau dar padarytu ir IgG avidiskuma is to pacio serumo.
O tas tavo persalimas kaip tik ir gali buti toksoplazmozes pozymiai doh.gif Bet cia aisku ne 100%, bet visko gali buti.
O paprastas persalimas, man atrodo, jokios itakos toksoplazmozes tyrimu atsakymams neturi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jukka: 30 rugpjūčio 2007 - 21:33
jukka, o nezinai kaip zveryne, ar ten visus tyrimus daro? ten tas telefoniukas kur buvai parsiusi: 2753220?

Nesu buvusi santariskese, o ten tiek daug pastatu, jei paskambinciau i registratura, ir pasakyciau tiesiog pasakyciau toxo tyrimams, uzrasytu ten kur reikia tikiuosi?

Beje, kaip pridavinejau krauja, buvau nepersalusi, tik per dabar kai atsalo ir lijo, jauciu persalau...

Tik siandien suzinojau sia zinia, esu pasimetusi, noriu issiklausineti bent jau pradziai kur tiksliai darytis tyrimus.. Aciu, jukka, kad padedi, nes rytoj net nezinociau kur skambinti.

Atsakyti
QUOTE(Spray @ 2007 08 30, 21:10)

Papildyta:

QUOTE(Spray @ 2007 08 30, 20:21)

Ig G + 79.2

Ir man atrodo, kad toksoplazmozė aktyvi unsure.gif

Jukka viską gerai parašė, nesikartosiu, be to, mano žinios senesnės.
Santariškėse keliauti tiesiai į 3 aukštą ligoninės pastate - tiesiai nuo stotelės (poliklinika liks dešinėj), ten rastum ilgą koridorių su laboratorijom, o prieš įėjimą į jį - stiklines duris ir už jų kabinetą Nr. 3... (316? 312?)nepamenu, ten paima kraują, susimoki, ir paskui ateini rezultatų. Tuos rezultatus galėtų pažiūrėt infektologas kad ir pirmadienį, ir skirti gydymą, o ne tempti laiką. Gal avidiškumo nebus padaryta, bet Ig G ir Ig M tai tikrai turėtų būti.
Man irgi labai nekaip nuskambėjo dėl to peršalimo g.gif šiaip čia vienas iš aktyvaus toxo požymių - panašumas į peršalimą, temperatūra gali būt pakilusi. O limfmazgiai jokie nepadidėję?
Tikras peršalimas niekaip neįtakoja toxo antikūnių, taigi įtakos reikiamiems kraujo parametrams neturi.
Na, laikykis, turėtų gerai baigtis vis tiek 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo una: 30 rugpjūčio 2007 - 22:07
Zveryne dabar nedar jokiu tyrimu verysad.gif Tas telefonas yra Zveryno ligonines priemimo skyriaus. Ten galima uzsirasyti pas Marcinkute, bet kaip ir sakiau ji bus tik nuo rugsejo 17 d.
I Santariskiu laboratorija tyrimams uzsirasineti isanksto nereikia, tiesiog ateisi, sumokesi ir priduosi krauja ax.gif Laboratorija lengva rasti irnesakyk.gif Atvaziuoji i Santariskes, o ten jau bet ko paklausi kur yra konsultacine poliklinika (jei atvaziuoji is miesto tai po kaire puse (jeigu kas) mirksiukas.gif ) Arba paklausk kur yra Santariskiu kliniku suaugusiuju priemimo skyrius, tada atsistuosi nugara i priemimo skyriau iejima ir pamatysi administracija biggrin.gif eik ten ir paklausk kur yra mokamu tyrimu laboratorija ax.gif Nu nesunku tikrai rasti mirksiukas.gif
As tau patariu nuvaziuoti ten kokia 9 -10 val, priduoti IgG ir IgM ir po keliu valandu grizti ir paimti atsakymus, arba tiesiog paklausk ju tel. Nr ir paskambink po keliu valangu, jie tau pasakys atsakymus. Ir jeigu vel jie bus teigiami, tada pasakyk, kad noretum dar IgG avidiskumo (apie ji as jau rasiau), jie tada neismes ta kraujo seruma ir tau nereikes dar karta durti mirksiukas.gif Jei ne paslaptys, kiek tavo nestuke.gif savaiciu?
Beje, laboratorija jau naujame pastate mirksiukas.gif Apie kuri cia parasiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jukka: 30 rugpjūčio 2007 - 22:21