QUOTE(una @ 2007 05 15, 11:14)
Sveika, zinai, cia truputi sumalta pas tave, sunku ka pasakyt. Nes priklauso nuo to, kur tie tyrimai daryti.
Tikrai zinau, kad vienokie dydziai gaunami "eilinese" laboratorijose, o kitokie - Santariskiu. Tai del kitos tyrimo technologijos. Ir Santariskiu jie buna gerokai mazesni, bet ir ta vadinama "norma" pas juos mazesne.
Del to skaiciaus 0,09 nezinau nieko. Zinau, kad Santariskese apie 0,6 laikoma "ant ribos", o daugumoje laboratoriju - 0,9 laikoma "ant ribos", t.y. jau nelabai gera. Bet AISKIAI negerais laikomi dideli titrai, kai jau ryskiai virs 1,00, na, gal link 2 artejant mazdaug. O vat Santariskese jau 0,9 irgi - bet jau pagal kita apskaiciavimo buda - bus laikoma AISKIAI negerais.
Tikrai zinau, kad vienokie dydziai gaunami "eilinese" laboratorijose, o kitokie - Santariskiu. Tai del kitos tyrimo technologijos. Ir Santariskiu jie buna gerokai mazesni, bet ir ta vadinama "norma" pas juos mazesne.
Del to skaiciaus 0,09 nezinau nieko. Zinau, kad Santariskese apie 0,6 laikoma "ant ribos", o daugumoje laboratoriju - 0,9 laikoma "ant ribos", t.y. jau nelabai gera. Bet AISKIAI negerais laikomi dideli titrai, kai jau ryskiai virs 1,00, na, gal link 2 artejant mazdaug. O vat Santariskese jau 0,9 irgi - bet jau pagal kita apskaiciavimo buda - bus laikoma AISKIAI negerais.
tik dėl 0,09 nerimauti tikrai nevertėtų, nes kad ir kur tyrimai būtų daryti, ta riba, kaip ir sakei, nuo 0,6 iki 0,9, o čia 0,09
QUOTE(baibai @ 2007 05 17, 11:47)
Ačiū už atsakymą...Norėčiau grubiai tariant spjaut i tuos tokso tyrimus, nes jau tris kart dariausi ir poliklinikoj nekaip jau i mane žiūri, nes sako kam čia tris kartus darytis, o siunčia jie į endemiką . Ir aš gudriai dar neatėjus atsakymui pasiskambinu ten ir pasiklausiu kokie rezultatai, tai sako atsakymai geri, nėra dėl ko pergyventi ir mano gyd. nieko nepasakė blogo, sako norma. Taigi nėštumas eina prie galo, yra ir kitų problemėlių dėl ko reikėtų daugiau papergyvent, bet dar gryžtu prie tos tokso temos. Gal dar eisiu ir 4 syk pakartot visko ir parašysiu.....
niekur tu nebeik Endemikas pinigų lupikai. Pati ten tyrimus dariausi, draugė darėsi, tai rado visokio brudo, stresą įvarė, o po to sužinojau, kad jų tyrimai dažnai su realybe prasilenkia Kitur daryti tyrimai tiek man, tiek draugei (darėm skirtingose vietose) toksoplazmozės nerodė Kam tau eit dar kartą? nėštumo pabaiga, gydymo tau jokio nebetaikys, o baisiausia pirmais nėtumo mėnesiais ta tokso užsikrėst, taip kad liaukis nerimavusi ir lengvo tau gimdymo