Įkraunama...
Įkraunama...

Toksoplazmozė

QUOTE(aSmija @ 2006 05 08, 12:48)
blink.gif  tai kam darsyk daryt jei neseniai darė ir viskas tvarkoj?
nebesinervink, juk geras atsakymas 4u.gif

Vis delto Pakartojau ta mokama tyrima. Aciu dievui, viskas gerai scare.gif
Papildyta:

Papildyta:

Vis dėlto pakartojau dėl šventos ramybės tą tyrimą. Infektologas pranešė, jog Viskas tvarkoj bijau.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kas susidurete su toksoplazmozes tyrimais ir atsakymas buvo teigiamas?
t.y. rado kazkoki kieki toksoplazmu (ar kaip jos ten vadinasi)?

kokios proceduros toliau? koks imanomas gydymas ir itaka nestumui ?
Atsakyti
Pirmojo nėštumo metu pas mane irgi buvo teigiamas toksoplazmozės tyrimas. Taigi teko eiti pas infektologę, kuri nusiuntė darytis, jei gerai atsimenu, taip vadinamus Abott tyrimus, kurie parodė, kad infekcija užsikrėsta dar prieš nėštumą ir jokio pavojaus nėra. Taigi belieka tikėtis geriausio. Svarbiausia nesinervuok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beana @ 2006 07 13, 17:29)
Pirmojo nėštumo metu pas mane irgi buvo teigiamas toksoplazmozės tyrimas. Taigi teko eiti pas infektologę, kuri nusiuntė darytis, jei gerai atsimenu, taip vadinamus Abott tyrimus, kurie parodė, kad infekcija užsikrėsta dar prieš nėštumą ir jokio pavojaus nėra. Taigi belieka tikėtis geriausio. Svarbiausia nesinervuok  4u.gif

Vakar nuvaziavau i Grybo g. pas gyd.Balciuniene. paziurejo i mano tyrimo rezultatus ir iskart pasake ta pati - uzsikretusi buvai pries kuri laika, kai tikrai dar nesilaueki. jokio pavoajus nera. tiesiog organizme like pedsakai, kurie visada darant tyrimus ir rodys + rezultata.
nuramino smile.gif
Atsakyti
Taip skaitau, ziuriu kad dauguma, kurios tyresi buvo uzsikretusios toksoplazmoze iki nestumo unsure.gif ir tikriausiai dauguma is jusu laiko katinus ax.gif as jau laikau savaji 4 metai, nors pries tai gyvendama su tevais 5 metus kita turejau doh.gif reikia eiti issitirti, o yra skirtumas nuo kada galima eiti tirtis, ar bet kada? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2006 07 20, 14:08)
Taip skaitau, ziuriu kad dauguma, kurios tyresi buvo uzsikretusios toksoplazmoze iki nestumo unsure.gif ir tikriausiai dauguma is jusu laiko katinus ax.gif as jau laikau savaji 4 metai, nors pries tai gyvendama su tevais 5 metus kita turejau doh.gif reikia eiti issitirti, o yra skirtumas nuo kada galima eiti tirtis, ar bet kada? g.gif

Tau turėtų gydytoja siuntimą duoti. Aš rytoj turiu atsakymą gauti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemini: 20 liepos 2006 - 17:17
QUOTE(Gemini @ 2006 07 20, 18:16)
Tau turėtų gydytoja siuntimą duoti. Aš rytoj turiu atsakymą gauti  g.gif

Tai reikes prasyti g.gif sekmes 4u.gif parasyk kokie tyrimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2006 07 22, 15:10)
Tai reikes prasyti g.gif sekmes 4u.gif parasyk kokie tyrimai 4u.gif

Antikūnių nerasta, todėl kai nėštumui bus virš 30 savaičių, reikia pakartoti tyrimą.
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2006 07 20, 14:08)

Jei perskskaitysi tema nuo pradzios, tai pamatysi, kad dazniausiai net ne katinai buna sios ligos priezastis, o netinkamai paruostas maistas...
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2006 07 22, 22:24)
Jei perskskaitysi tema nuo pradzios, tai pamatysi, kad dazniausiai net ne katinai buna sios ligos priezastis, o netinkamai paruostas maistas...

Bet siunčia tirtis visų pirma turbūt katininkes mirksiukas.gif Tiksliau aš pati paprašiau siuntimo.
Atsakyti
O as siandien suzinojau kad jau turiu imuniteta toksolpazmozei, tai dabar drasiai galesiu valgyt zalia mesa ir neplautus vaisius wink.gif Juokauju. Idomu ar tikrai jau taip ir nieko blogo kad tas brudas pas mane buves.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2006 08 28, 16:49)
O as siandien suzinojau kad jau turiu imuniteta toksolpazmozei, tai dabar drasiai galesiu valgyt zalia mesa ir neplautus vaisius wink.gif Juokauju. Idomu ar tikrai jau taip ir nieko blogo kad tas brudas pas mane buves.

As irgi issityriau, pagal tyrimus kazkada esu turejusi kontakta su toksoplazmoze rolleyes.gif ir turiu antikuniu smile.gif Tai sakau gydytojai, tai reiskia galiu vel buciuotis su katinu?? bigsmile.gif Sako nu gal buciuotis nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti