Įkraunama...
Įkraunama...

Toksoplazmozė

QUOTE(beana @ 2006 03 25, 13:29)
O pavardės nežinai tos gydytojos, gal Marcinkutė?

Tos docentes pavarde Domarkiene.
Vakar buvau nuvaziavus pas Klp.infektologe Eimutiene, pasirode visai nieko gygytoja. Ji pasiziurejus mano tyrimus, sako: kodel turetumet nemaitinti??? g.gif
Toksaplazmoze galit visai pamirsti nes teigiamas tik IgG, o citomegalas irgi abejotina norma, tai vertetu pasidaryti pakartotinus tyrimus. Bet mano atveju tikrai galiu maitinti toliau krutimi clap.gif clap_1.gif clap.gif Po tokiu zodziu tikrai atsigavau, o per ta savaitgali tiek nervu lasteliu sudeginau... O ir siai dienai to pienuko nebepakankamai turiu (tuo metu maitinau misinuku), bet manau, kad per kelias dienas intensyviai maitinant vel atsistatys viskas i savas vezes. Kaip negalima pasitiketi vieno gydytojo nuomone. bash.gif
Atsakyti
Džiugu girdėti, kad viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Truputi buvau prapuolusi. Jau turiu savo kudikeli bigsmile.gif Nagi jis VISISKAI SVEIKAS!!! clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif wub.gif Tiesa, jo toxo tyrimo atsakymas nera visai "standartinis" - jis turi IgG +, IgM - ir IgA -, t.y. turi igimta imuniteta, taip gali buti tik tada, kai mama nescia sirgo toksoplazmoze, bet ir siuo atveju jis yra neinfekuotas, visai sveikas vaikutis.

WeZiuke, as specialiai teiravausi gyd. Marcinkutes del maitinimo, o ji yra neabejotinai super gydytoja, taigi maitinti su toxo IgG teigiamu (jei neigiamas IgM) tikrai, neabejotinai GALIMA.
O va del to citomegalo tai labai is anksto nesigasdink, bet dar pasiaiskink... Bet kuriuo atveju - jis siek tiek mazesnis "brudas". Nors "abejotini" titrai paprastai reiskia, kad viskas ok.

QUOTE(anuska:) @ 2006 03 24, 15:47)
Toksoplazmoze!!! siaubas kazkoks!!! doh.gif
12 sav. man nustate, kad yra toksoplaz., tada lepe darytis mokamus tyrimas, kada uzsikreciau, ar pries ar nestumo metu. Padariau, tyrimai parode, kad pries. Kaip ir viskas gerai, bet ginekologe israse siuntima pas infektologa, o jis lepe po men. darytis pakartotinus tyrimus. Tai va vakar vel dariau tuos mokamus tyrimus ir vel viskas tas pats, kaip ir gerai, bet infektologas lepe po 2men., vel pasirodyti ir vel darytis tuos pacius tyrimus. Kam to reikia? Ar tie pakartotini tyrimai is tiktuju reikalingi. Gal daktaras per daug "pedantiskas". Kal kuriai buvo?  g.gif  g.gif  g.gif

Sunku pasakyti, ar reikalingi siuo atveju. Panasu, kad ne. Juk greiciausiai atsakymas bus toks pat; jei sirgai pries nestuma ir jau turi imuniteta, tai kurgi jis po 2 men. dings? Kartais man susidaro vaizdas, kad kazkam is to siuntinejimo nauda.
Na, bet jeigu labai neramu, galima dar karta uz poros men. padaryti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo clio: 12 balandžio 2006 - 21:30
QUOTE(clio @ 2006 04 12, 22:24)
Truputi buvau prapuolusi. Jau turiu savo kudikeli  bigsmile.gif Nagi jis VISISKAI SVEIKAS!!! clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  wub.gif Tiesa, jo toxo tyrimo atsakymas nera visai "standartinis" - jis turi IgG +, IgM - ir IgA -, t.y. turi igimta imuniteta, taip gali buti tik tada, kai mama nescia sirgo toksoplazmoze, bet ir siuo atveju jis yra neinfekuotas, visai sveikas vaikutis.

clio, kaip dziaugiuosi uz tave ir uz tavo mazuleli!!! ir toliau aukit sveikuciai!!! wub.gif
o as siandien tureciau suzinoti savo toxo tyrimu rezultatus (kaip neramu sirdy...), nors kazkodel tikiu, kad turiu imunineta smile.gif
Atsakyti
Man irgi buvo nustatyta toksoplazmoze 12 sav. irgi lankiausi kas menesi aids centre ir dariausi tuos kraujo tyrimus mokamus. Visa esme buvo ta, kad nustate jog uzsikreciau gerokai priesnestuma, bet tyrimai pastoviai rode vieneta, t.y. nei taip nei ne, per viduri. turejau dar ir vaistus kazkokius gerti pora savaiciu, dabar net nepamenu kokius. o paskui kelio dalim sumazejo parodymai, ir daugiau jau negyde.
Atsakyti
QUOTE(FoxyLady @ 2006 04 13, 11:33)
clio, kaip dziaugiuosi uz tave ir uz tavo mazuleli!!! ir toliau aukit sveikuciai!!!  wub.gif
o as siandien tureciau suzinoti savo toxo tyrimu rezultatus (kaip neramu sirdy...), nors kazkodel tikiu, kad turiu imunineta smile.gif

wub.gif aciuks.gif
linkiu kuo neigiamesniu rezultatu, taip pat ramaus ir lengvo nestumo.
Atsakyti
niu pagaliau pasiimiau toksoplazmozes tyr atsakyma thumbup.gif ir pasirodo ner jis blogas...sake gyd kad as jau senai persirgus biggrin.gif
Atsakyti
och tu dieve.. as jau gulejau su gresianciu, man dabar 8 sav, vis dar namie.. ir turiu katina.. ir apie tai niekas nesnekejo net, sakes doh.gif nors turiu ji ju antri metai ir pati patvarkydavau taa jo deze, tai gal sakau jei ir turejau tai seniau ta baisune liga.... jis neina laukan, buvo viena karta pabeges tik.. bet beda neskiepytas yra.. treciadieni einu pas gydytoja ir purtysiu, kodel gi jie iskart neziuri to?????? juk kraujo tyrimys dare jau 2 kartus, tai nejaugi negali paziureti ir to..
Atsakyti
QUOTE(Laava @ 2006 04 22, 14:16)
och tu dieve.. as jau gulejau su gresianciu, man dabar 8 sav, vis dar namie.. ir turiu katina.. ir apie tai niekas nesnekejo net, sakes  doh.gif  nors turiu ji ju antri metai ir pati patvarkydavau taa jo deze, tai gal sakau jei ir turejau tai seniau ta baisune liga.... jis neina laukan, buvo viena karta pabeges tik.. bet beda neskiepytas yra.. treciadieni einu pas gydytoja ir purtysiu, kodel gi jie iskart neziuri to?????? juk kraujo tyrimys dare jau 2 kartus, tai nejaugi negali paziureti ir to..

tikekis kad jau esi persirbus ax.gif o del tu tyrimu tai jie daromi atskirai ir yra mokami ir nevisose poliklynikose ji daro reik vaziuot pvz i aids centra ir kaina ju skirtinga as mokejau uz abu 34lt o kitur zinau kad buvo abu uz 60lt todel jei reiks darytis pasidome kiek kainuoja ax.gif
Atsakyti
Clio kaip šaunu, kad tavo leliukas sveikas thumbup.gif Prieš kelias dienas kaip tik pagalvojau kaip tau sekas. Aš turbūt tavo situacijoj būčiau pražilus iš nervų. Na dabar viskas praeityje. Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(smulkute @ 2006 03 22, 21:54)
Jauciu taip ir padarysiu, o atsakyma butinai parasysiu. 4u.gif Aciu uz pagalba surikiuojant mintis ir apsisprendziant 4u.gif

Negalejau atrasyt, nes su maziuke atsiguliau i ligonine, o paskui dar ir pati gulejau.
atsakymas mokamo tyrimo kaip ir geras- infekcija sena, bet kuriu velniu tada gydytojas liepe pakartot mokamus tyrimus?! Pinigai nesimeto, tiksliau isvis siuo metu juodas trukumas, net nezinau, ka daryt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smulkute @ 2006 05 03, 17:35)
Negalejau atrasyt, nes su maziuke atsiguliau i ligonine, o paskui dar ir pati gulejau.
atsakymas mokamo tyrimo kaip ir geras- infekcija sena, bet kuriu velniu tada gydytojas liepe pakartot mokamus tyrimus?! Pinigai nesimeto, tiksliau isvis siuo metu juodas trukumas, net nezinau, ka daryt  unsure.gif

blink.gif tai kam darsyk daryt jei neseniai darė ir viskas tvarkoj?
nebesinervink, juk geras atsakymas 4u.gif
Atsakyti