Įkraunama...
Įkraunama...

Toksoplazmozė

QUOTE(smulkute @ 2006 03 22, 21:43)
AIdS centras rezultatus duoda po paros (viena mamyte rase), bet man idomu, ar poliklinikoj be gydytojos galiu suzinot atsakymus ar ne.

P.s. Nepykit, jei ikyriu. Savo kraujo rezultatus suzinojau siandien po 19 val., kai niekas nebedirba, tad pasiskambint i p-ka ir issiklausinet detaliau negaliu. O sirdis tokia nerami, turbut perdetas nestuke.gif jautrumas blush2.gif  doh.gif
Pasiskambinai i laboratorija ar kaip?

niu žinok aš irgi labai nervinaus, net išėjau iš tos poliklinikos dėl to mirksiukas.gif

supranti tuos tyrimų atsakymus neša ginekologei, tai kad atsakymus gali sužinot tik per ją arba per vedėją Vasjanovą.
tai aš kai negavau tų atsakymų po daugiau nei svaitės, o mano ginė vis sakė, kad jų nėra, tai nuvariau pas skyriaus vedėją ir pasakiau, kad man reik atsakymų, nes noriu išeit iš poiklinikos blush2.gif tada pati vedėja nuėjo tų tyrimų tongue.gif

o pas kokią tu daktarę lankaisi?
Atsakyti
niu tai svarbiausia nepanikuok ir ryt nueik tų tyrimų pasidaryt, nes gali net nieko nerasti, o be to jeigu ir rastų tai dar nieko nereiškia, nes gali ir nepakenkt leliukui, o be to skiria gydymą..
parašyk kai sužinosi atsakymą

Jauciu taip ir padarysiu, o atsakyma butinai parasysiu. 4u.gif Aciu uz pagalba surikiuojant mintis ir apsisprendziant 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smulkute: 22 kovo 2006 - 22:05
QUOTE(smulkute @ 2006 03 22, 21:54)
Lankausi pas Rakšnienę. Esu ja patenkinta, tik tas kraujo tyrimas mane išmušė iš pusiausvyros doh.gif

niu tai svarbiausia nepanikuok ir ryt nueik tų tyrimų pasidaryt, nes gali net nieko nerasti, o be to jeigu ir rastų tai dar nieko nereiškia, nes gali ir nepakenkt leliukui, o be to skiria gydymą..
parašyk kai sužinosi atsakymą 4u.gif
Atsakyti
man ir padare ta tyrima ir kai vakar pasiskambinau gyd ji man pasake kad nelabai geras doh.gif tai ryt ryte begsiu pas ja pasiziuret kaip ten istikro su tuo tyrimu g.gif
Atsakyti
Sveika, clio,gal tu galetum man atsakyti i toki klausymeli, juk pakankamai daug apsisvietus apie sia liga esi. Mano kudikytei jau 4 men ir iki siol as ja maitinu savo pienuku. Pries kelias dienas pasidareme ir del toksaplazmozes, ir del citomegalijos tyrimus, ir jai, ir sau. Pas dukryte-neigiami, o pas mane toxo IgM (-), IgG (+), o citomegalo IgM-abejotina norma, IgG (+). Ar as ja galiu maitinti toliau savo pienuku??? Jei pas mane teigiami titrai ar jai neperduosiu tu ligu, nes bent jau citomegalas (kiek zinau) persiduoda per krauja, lytinius santykius, seiles, piena ir t.t.
Jei kas zinot-parasykit, nes labai jau pergyvenu, nezinau, ka daryti scare.gif
Atsakyti
Toksoplazmoze!!! siaubas kazkoks!!! doh.gif
12 sav. man nustate, kad yra toksoplaz., tada lepe darytis mokamus tyrimas, kada uzsikreciau, ar pries ar nestumo metu. Padariau, tyrimai parode, kad pries. Kaip ir viskas gerai, bet ginekologe israse siuntima pas infektologa, o jis lepe po men. darytis pakartotinus tyrimus. Tai va vakar vel dariau tuos mokamus tyrimus ir vel viskas tas pats, kaip ir gerai, bet infektologas lepe po 2men., vel pasirodyti ir vel darytis tuos pacius tyrimus. Kam to reikia? Ar tie pakartotini tyrimai is tiktuju reikalingi. Gal daktaras per daug "pedantiskas". Kal kuriai buvo? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
WeZiuke, del toksoplazmozės kaip suprantu gali būti rami, kadangi IgM neigiamas, o tai rodo, kad infekcija neaktyvi. O dėl citomegalo viruso geriau pasikonsultuok su gydytoju.

anuska, man irgi rado toksoplazmozę, nors paskui ir nustatė, kad infekcija neaktyvi, kad užsikrėsta buvo prieš nėštumą, bet vistiek vaikščiojau kas kažkiek laiko pas infektologą ir dariausi tuos tyrimus. Manau, atsarga gėdos nedaro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(beana @ 2006 03 24, 16:13)
WeZiuke, del toksoplazmozės kaip suprantu gali būti rami, kadangi IgM neigiamas, o tai rodo, kad infekcija neaktyvi. O dėl citomegalo viruso geriau pasikonsultuok su gydytoju.

anuska, man irgi rado toksoplazmozę, nors paskui ir nustatė, kad infekcija neaktyvi, kad užsikrėsta buvo prieš nėštumą, bet vistiek vaikščiojau kas kažkiek laiko pas infektologą ir dariausi tuos tyrimus. Manau, atsarga gėdos nedaro  ax.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Dievuliau,kaip bijau šito tyrimo!auginam katę 4metus,sakau,gal jau anksčiau kas būtų nutikę,gal nieko baisaus?neramu
Atsakyti
QUOTE(meistromargarita @ 2006 03 24, 19:22)
Dievuliau,kaip bijau šito tyrimo!auginam katę 4metus,sakau,gal jau anksčiau kas būtų nutikę,gal nieko baisaus?neramu

Svarbiausia nesinervink labai. Jei jau tiek laiko turi katę, tai greičiausiai būsi persirgusi, o jei ir ne, tai paprasčiausiai nevalyk katės smėlio (tegul valo kas nors kitas) ir žinoma neragauk žalios mėsos. Pamatysi viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beana @ 2006 03 24, 16:13)

anuska, man irgi rado toksoplazmozę, nors paskui ir nustatė, kad infekcija neaktyvi, kad užsikrėsta buvo prieš nėštumą, bet vistiek vaikščiojau kas kažkiek laiko pas infektologą ir dariausi tuos tyrimus. Manau, atsarga gėdos nedaro  ax.gif

As jau konsultavausi per telefona su gyditoja infektologe, ji man pasake, kad maitinima krutimi nutraukciau, bet internete kazkur perskaiciau, kad sirgdama mama negali maitinti savo pienu neisnesiotus kudikelius, o isnesiotus - galima. Tai ir nebesuprantu, ka daryti. Mes is Klaipedos, o Klp.nezinau normaliu infektologu (gal kas zinot???), tai su ta kur konsultavausi yra is Vilniaus, bet ir ji man labai didelio pasitikejimo nekelia nors ir docente yra, ir butent su igimtom infekcijom visa gyvenima dirbanti. Ji per telefona net tiksliu titru nepaklause, toks labai sausas, skubotas pokalbis buvo...
Net sirdis skauda del to, kad reikia baigti savo pienuku maitinti cry.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(WeZiuke @ 2006 03 24, 23:15)
As jau konsultavausi per telefona su gyditoja infektologe, ji man pasake, kad maitinima krutimi nutraukciau, bet internete kazkur perskaiciau, kad sirgdama mama negali maitinti savo pienu neisnesiotus kudikelius, o isnesiotus - galima. Tai ir nebesuprantu, ka daryti. Mes is Klaipedos, o Klp.nezinau normaliu infektologu (gal kas zinot???), tai su ta kur konsultavausi yra is Vilniaus, bet ir ji man labai didelio pasitikejimo nekelia nors ir docente yra, ir butent su igimtom infekcijom visa gyvenima dirbanti. Ji per telefona net tiksliu titru nepaklause, toks labai sausas, skubotas pokalbis buvo...
Net sirdis skauda del to, kad reikia baigti savo pienuku maitinti cry.gif  cray.gif

O pavardės nežinai tos gydytojos, gal Marcinkutė?
Atsakyti