Įkraunama...
Įkraunama...

Toksoplazmozė

Sveikos mamytės, taigi, pagaliau pasidariau toksoplazmozės tyrimą, ir rezultatai tokie : IgG + , o IgM - . Ačiū Dievui, dabar galiu ir aš ramiau atsipūsti.
Sėkmės kitoms būsimoms mamytėms.
Atsakyti
QUOTE(etulge @ 2006 03 21, 16:32)
Sveikos mamytės, taigi, pagaliau pasidariau toksoplazmozės tyrimą, ir rezultatai tokie : IgG + , o IgM - . Ačiū Dievui, dabar galiu ir aš ramiau atsipūsti.

Labukas smile.gif Sveikinu su gera pabaiga!
O tu cia antra karta darei tyrimus(pakartotinai), ar pirma karta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(etulge @ 2006 03 21, 15:32)

labai džiaugiuosi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zzuika @ 2006 02 11, 11:28)
labai ačiū clio, kad tiek info prirašei apie šį virusą.
Mano atsakymas teigiamas, bet dabar dar stengiuosi nepanikuoti, gal imunitetą kartais turiu, vistik norisi tikėti geriausiu  unsure.gif

Mano tyrimas irgi teigiamas, labai pergyvenu, nes nėštumo pradžioj glosčiau, čiupinėjau kaimiškus kačiukus. Nusiuntė darytis papildomus mokamus tyrimus

QUOTE(clio @ 2006 02 20, 16:29)
Vilniuje Aids centras už 40 lt padaro abu, ir IgG, ir IgM, o jeigu abu teigiami, tada dar daro IgA, šitas kainuoja 30 lt.

Priklausau šeškinės p-kai. Gal man tuos tyrimus pasidaryt AIDS centre? Kokia ten prisiregistravimo tvarka? Ar galėsiu tuos tyrimus nunešt savo gydytojai? Labai lauksiu su nekantrumu jusu nuomoniu ir atsakymu unsure.gif

Jėzau, visai supanikavau, nes pas mane yra nezymus odos berimas (galvojau alergija, sausa oda), leukocitu daugiau nei norma.

Ir dar pasiemus atsakymus, iskart matyti, kokie (- ar +) IgM ir IgG, ar reiks laukt gydytojos koknsultacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smulkute: 22 kovo 2006 - 21:13
QUOTE(smulkute @ 2006 03 22, 20:56)
Mano tyrimas irgi teigiamas, labai pergyvenu, nes nėštumo pradžioj glosčiau, čiupinėjau kaimiškus kačiukus. Nusiuntė darytis papildomus mokamus tyrimus
Priklausau šeškinės p-kai. Gal man tuos tyrimus pasidaryt AIDS centre? Kokia ten prisiregistravimo tvarka? Ar galėsiu tuos tyrimus nunešt savo gydytojai? Labai lauksiu su nekantrumu jusu nuomoniu ir atsakymu unsure.gif

Jėzau, visai supanikavau, nes pas mane yra nezymus odos berimas (galvojau alergija, sausa oda), leukocitu daugiau nei norma.

Ir dar pasiemus atsakymus, iskart matyti, kokie (- ar +) IgM ir IgG, ar reiks laukt gydytojos koknsultacijos.

Smulkute, dar kolkas ramiai - nepanikuok 4u.gif
aš irgi priklausiau šeškinės poliklinikai ir man taip pat "rado" toksoplazmozę, o po pakartotinių tyrimų pasirodė, kad jos nėra doh.gif niu žinok aš taip panikavau, kad savaitę pragulėjau lovoj laukdama rezultatų ir žliumbiau visąlaik, o pasirodo nebuvo dėl ko, tai kad nenervink savęs ir savo lialiaus, o geriau pakartok tyrimus..
Atsakyti
QUOTE(aSmija @ 2006 03 22, 21:22)
Smulkute, dar kolkas ramiai - nepanikuok 4u.gif
aš irgi priklausiau šeškinės poliklinikai ir man taip pat "rado"  toksoplazmozę, o po pakartotinių tyrimų pasirodė, kad jos nėra doh.gif  niu žinok aš taip panikavau, kad savaitę pragulėjau lovoj laukdama rezultatų ir žliumbiau visąlaik, o pasirodo nebuvo dėl ko, tai kad nenervink savęs ir savo lialiaus, o geriau pakartok tyrimus..

o kada ir kaip suzinojai atsakymus? nenoriu laukt dvieju savaiciu iki apsilankymo pas gydytoja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(smulkute @ 2006 03 22, 21:26)
o kada ir kaip suzinojai atsakymus? nenoriu laukt dvieju savaiciu iki apsilankymo pas gydytoja schmoll.gif

tai tu jau pasidarei mokamą tyrimą? šiaip neturėtum ilgai laukt, po poros dienų turėtų būt atsakymas, o man taip "pasisekė", kad teko laukt daugiau nei savaitę, nes keitė kažką.
Atsakyti
QUOTE(aSmija @ 2006 03 22, 21:30)
tai tu jau pasidarei mokamą tyrimą? šiaip neturėtum ilgai laukt, po poros dienų turėtų būt atsakymas, o man taip "pasisekė", kad teko laukt daugiau nei savaitę, nes keitė kažką.

ne, dar mokamo tyrimo nepasidariau, tad svarstau ryt lekt i AIDS centra (bet man baisiai toli, nes gyvenu Justiniskese, o dar ir vaikuti maza turiu), ar ramiai nuvaziuot i savo p-ka. Bet nenoriu ilgai laukt atsakymo! Nes apsilankymas pas ginekologe tik balandzio 11d. Ar galima be apsilankymo pas gydytoja suzinot atsakyma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smulkute: 22 kovo 2006 - 21:34
QUOTE(smulkute @ 2006 03 22, 21:33)
ne, dar mokamo tyrimo nepasidariau, tad svarstau ryt lekt i AIDS centra (bet man baisiai toli, nes gyvenu Justiniskese, o dar ir vaikuti maza turiu), ar ramiai nuvaziuot i savo p-ka. Bet nenoriu ilgai laukt atsakymo!

kai aš dariausi poliklinikoj, tai man sakė, kad po poros dienų rezultatai bus..o šiaip tai geriau pasiskambink į tą aids centrą ir pasiklausk kada būtų atsakymai ir tada spręsk, nes kainos man atrodo ir poliklinikoj ir tam centre vienodos.
Papildyta:
apsilankymas pas ginekologe tik balandzio 11d. Ar galima be apsilankymo pas gydytoja suzinot atsakyma?

galima be apsilankymo, tiesiog pasidarius tyrimą po poros dienų pasiskambink į mot. konsultaciją ir paprašyk, kad su ginekologe sujungtų ir paklausk(bent aš taip su savo gine buvau sutarus), arba tiesiog nueitum ir paprašytum, kad be eilės priimtų. tu juk nestuke.gif
Atsakyti
ne, dar mokamo tyrimo nepasidariau, tad svarstau ryt lekt i AIDS centra (bet man baisiai toli, nes gyvenu Justiniskese, o dar ir vaikuti maza turiu), ar ramiai nuvaziuot i savo p-ka. Bet nenoriu ilgai laukt atsakymo! Nes apsilankymas pas ginekologe tik balandzio 11d. Ar galima be apsilankymo pas gydytoja suzinot atsakyma?

Savo laiku dariausi imunoglobulinų tyrimą Biomedicininių tyrimų centre(Karoliniškėse, šalia Saturno). Tyrimų rezultatus pranešė telefonu, taigi manau, kad tikrai nebūtina laukti vizito pas ginekologę, tam, kad sužinotum atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aSmija @ 2006 03 22, 21:38)
kai aš dariausi poliklinikoj, tai man sakė,  kad po poros dienų rezultatai bus..o šiaip tai geriau pasiskambink į tą aids centrą ir pasiklausk kada būtų atsakymai ir tada spręsk, nes kainos man atrodo ir poliklinikoj ir tam centre vienodos.

AIdS centras rezultatus duoda po paros (viena mamyte rase), bet man idomu, ar poliklinikoj be gydytojos galiu suzinot atsakymus ar ne.

P.s. Nepykit, jei ikyriu. Savo kraujo rezultatus suzinojau siandien po 19 val., kai niekas nebedirba, tad pasiskambint i p-ka ir issiklausinet detaliau negaliu. O sirdis tokia nerami, turbut perdetas nestuke.gif jautrumas blush2.gif doh.gif

Tyrimų rezultatus pranešė telefonu

Pasiskambinai i laboratorija ar kaip?
Papildyta:
QUOTE(aSmija @ 2006 03 22, 21:42)
galima be apsilankymo, tiesiog pasidarius tyrimą po poros dienų pasiskambink į mot. konsultaciją ir paprašyk, kad su ginekologe sujungtų ir paklausk(bent aš taip su savo gine buvau sutarus), arba tiesiog nueitum ir paprašytum, kad be eilės priimtų. tu juk  nestuke.gif

As su ginekologe nesitariau, nes siandien kai buvau ji man neuzakcentavo, kad tas toxo tyrimas labai svarbus ir kad ji reikia pasidaryt kuo skubiau, bet pasisakmbinus i mot. konsultacija gal ir taip sujungtu ir mane informuotu.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smulkute: 22 kovo 2006 - 21:45
QUOTE(smulkute @ 2006 03 22, 21:43)
AIdS centras rezultatus duoda po paros (viena mamyte rase), bet man idomu, ar poliklinikoj be gydytojos galiu suzinot atsakymus ar ne.

P.s. Nepykit, jei ikyriu. Savo kraujo rezultatus suzinojau siandien po 19 val., kai niekas nebedirba, tad pasiskambint i p-ka ir issiklausinet detaliau negaliu. O sirdis tokia nerami, turbut perdetas nestuke.gif jautrumas blush2.gif  doh.gif
Pasiskambinai i laboratorija ar kaip?

Prieš paimdami tyrimus, jie užsirašė kontaktinius telefonus ir kai tik gavo rezultatus- paskambino.
Atsakyti