Taila, o kaip dozavote metų neturinčiam kūdikiui? Kiek laiko vartojote?
Gal galite ptikslinti kaip su Umckolor smūginėm dozėm daryti, man kyla klasimų
Tai taip išeina, kad I dieną reikia gerti po 5-10 lašų tik 2 valands kas pusvalandį (per visą parą tik 2 valandas iš 24 valandų )
II dieną gerti kas 2 valandas (tai visą laiką kai nemiega kas dvi valandas ar ir iš miego pažadinus duoti )
Sekančios dienos (tik tris krtus į dieną ar tęsti taip kaip II dieną )
Šaltinis http://www.homeopath...111133507_1.pdf
Tai taip išeina, kad I dieną reikia gerti po 5-10 lašų tik 2 valands kas pusvalandį (per visą parą tik 2 valandas iš 24 valandų )
II dieną gerti kas 2 valandas (tai visą laiką kai nemiega kas dvi valandas ar ir iš miego pažadinus duoti )
Tiek prisiskaičiau, kad kai tik pajusiu pirmuosius ligos požymius - tuoj Umckalor. Pažiūrėsim, ar tikrai jis daro stebuklus
QUOTE(egllute @ 2013 02 05, 11:12)
Gal galite ptikslinti kaip su Umckolor smūginėm dozėm daryti, man kyla klasimų
Ne visai taip.Pirmas 2 val duodat kas pusvalandi likusias kas 2 val.Antra diena pratesiat kas 2 val.Jei liga umine tai butu geriau ,kad dienos metu jei reiktu zadintumet ,kad susidarytu reikiama koncentracija.Gydant zoliniais preparatais svarbios buna pirmos gydymo dienos ir ju intensyvumas.
Ačiū už paaiškinimus
Tada gana greit pasveiko vaikas. Dabar vėl slogytė atsirado, būsim kažkuo užsikrėtę darželyje. Kadangi tik vakare pradėjau duoti vaistukus tai turbūt ir naktį reikės pažadinti kas 2 valandas
Tada gana greit pasveiko vaikas. Dabar vėl slogytė atsirado, būsim kažkuo užsikrėtę darželyje. Kadangi tik vakare pradėjau duoti vaistukus tai turbūt ir naktį reikės pažadinti kas 2 valandas
Vaikui 2,5 metų nuo Umckaloro alkoholio gavosi gleivinės sudirginimas
Dabar atradau JAV be alkoholio pelargonijų šaknų ekstraktą. Tik prasidėjo sloga, kosulys - sugirdžiau, padėjo. Tik gerti nenori, per saldus
Ir man pačiai nuo gerklės skausmo padėjo, žinoma dozę jau ne vaikišką gėriau.
Dabar atradau JAV be alkoholio pelargonijų šaknų ekstraktą. Tik prasidėjo sloga, kosulys - sugirdžiau, padėjo. Tik gerti nenori, per saldus
Ir man pačiai nuo gerklės skausmo padėjo, žinoma dozę jau ne vaikišką gėriau.
Mano dukrytei 1 m. Umckalor sudėtis netiko, kažkurios žolės provokavo viduriavimą. Kadangi daugiau nieko nevartojo, musu gydytoja tai diagnozavo,
o man vat įdomu ar jis tinkamas vartoti, kai kosulys kurį laiką tęsiasi? Na mum niekaip nepraeina, toks šlapias... Reiks gal bandyt...
Bandysiu gaivinti tema. Pati esu umcoloro gerbeja. Sunui 6 metai. Antibiotiku jis dar nera geres. Rekomendavau ir broliui, kuris gyvena vokietijoje, ir jos 2 metu sunus daznai pagauna infekcijas, nes nuo rudens lanko lopseli. Pas jos jis , kitaip vadinasi. Kai daktarui uzsimine apie ji, tai tas ranka numojo, mazdaug nesamone. ? Bet visvien nuejo I miuncheno vaistine pirkti. Pasitaike tokia pagyvenusi vaistininke, kuri vos nepasnibzdiom pasake jam:SAVO VAIKUi NE UZ KA NEDUOCIAU SITO RPEPATATO, NES LABAI KENKIA SIRDZIAI.
ir jus man pasakykit dabar kuom tiketi siame pasaulyje?
QUOTE(alinka @ 2014 03 12, 11:49)
Bandysiu gaivinti tema. Pati esu umcoloro gerbeja. Sunui 6 metai. Antibiotiku jis dar nera geres. Rekomendavau ir broliui, kuris gyvena vokietijoje, ir jos 2 metu sunus daznai pagauna infekcijas, nes nuo rudens lanko lopseli. Pas jos jis , kitaip vadinasi. Kai daktarui uzsimine apie ji, tai tas ranka numojo, mazdaug nesamone. ? Bet visvien nuejo I miuncheno vaistine pirkti. Pasitaike tokia pagyvenusi vaistininke, kuri vos nepasnibzdiom pasake jam:SAVO VAIKUi NE UZ KA NEDUOCIAU SITO RPEPATATO, NES LABAI KENKIA SIRDZIAI.
Manau reikia pasikliauti savo sirdimi As nemanau, kad augalinis vaistas gali kenkti, zinoma jei yra saikingai vartojamas. Mums ne karta ji padejo. Taciau jis ne tinka nuo bet kokio persalimo, jis gydo tik kosuli ir gerkle, slogos ne. Mums butent nuo kosuliu yra labai padejes. O dukrai jie labai daznai, mums pernai kosulys truko menesi, niekas nepadejo, pulmunologe israse Umckarol, sudare jo gerimo plana, kurio laikemes ir vaikas sveiko kasdien. Labai tikiu siuo vaistu, gaila tik kad jis brangus.
Jei ka domins, galiu atsiusti jo gerimo planeli, sudaryta pulmunologes, skirta mazdaug 3-4m vaikui .
P. S sakoma, kad Umckarol yra ganetinai stiprus augalinis antibiotikas, tad gerti ji reiketu esant uzsitesusiam kosuliui, kai kiti sirupai nepadejo.
Umckarol gydymo planelis. 3- 4 metu vaikams. Mazesniems mazesnes dozes.
Esme tokia, kad nesvarbu kada pradesit duoti, svarbu laikytis plano daznumo.
I diena : 4 kartai kas pusvalandi po 15 lasu, tada 2-2,5 val. pertrauka ir vel 4 kartai kas pusvalandi po 15lasu.
II diena : kas 2 val po 15 lasu.
III diena : po 15 lasu 3 kartus dienoje. Sekancias dienas taip pat kol pasveiks.
Mums sis planelis padejo kai dukryte kosejo ilga laika ir jokie kiti vaistai nepadejo.(antibiotiku tada negerem, nes nebuvo bakterinio susirgimo.
Sveikite
Esme tokia, kad nesvarbu kada pradesit duoti, svarbu laikytis plano daznumo.
I diena : 4 kartai kas pusvalandi po 15 lasu, tada 2-2,5 val. pertrauka ir vel 4 kartai kas pusvalandi po 15lasu.
II diena : kas 2 val po 15 lasu.
III diena : po 15 lasu 3 kartus dienoje. Sekancias dienas taip pat kol pasveiks.
Mums sis planelis padejo kai dukryte kosejo ilga laika ir jokie kiti vaistai nepadejo.(antibiotiku tada negerem, nes nebuvo bakterinio susirgimo.
Sveikite