Puikiai gelbsti, gal vienintelis efektyvus. Visada vaistineleje.
Geriam si vaistuka 2 diena,bet pagerejimo kolkas jokio
QUOTE(ginciucha @ 2012 10 11, 16:31)
Geriam si vaistuka 2 diena,bet pagerejimo kolkas jokio
jis homeopatinis tai poveikis atsiranda veliau, net antibijotikas sako veikti pradeda po trecios dozes isgerimo
Mums asmeniskai nepasiteisino
Na mes vartojome si preparata beveik sav.dabar jau esame sveiki
Padejo pradzioje,veliau kaip isaugo merginuke veiksmingumo maza is jo,nezinau gal mes per velai griebiames gydytis bet as ne is karto ir puolu vaikui vaistus kysti jei dienoje karta sukosti,stebiu ir gyrdau visokias arbateles bet jau kada matau rimteja reikalai nelabai juo ir pasitikiu dabar,nes pora kartu jis mane pavede labai
QUOTE(Viliausmama @ 2012 12 08, 16:57)
Kibirais isgere esam jo....Pradedu gydyt pajutusi pirmus pozymius....Kazkaip netinka matyt jis mums...
o gal yra paciam preparete medziaga kuri jums netika del to ir neveikia.
Mums labai pasiteisino umcalor lasiukai Visoms mamytems rekomenduoju. Turime nuostabia pediatre, kuri tik paskutineje vietoje skiria antibiotikus, o pries tai kiek imanoma siulo homeopatija. Asmeniskai pati, kada matau jog dukriukas ima daugiau ciaudeti nei iprastai ar pasirodo slogyte, is pradziu duodu influcid, jis yra silpnesnis negu umcaloras. Taciau jei savijauta blogeja, kyla temperatura, uzeina kosulys, tai is kart duodu umcalor
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 03 23, 14:21)
Sveikos mamytės
Mano mažylė turi problemelę: suserga sloga arba kosuliu ir ką bedaryčiau niekas nepadeda... ima kilti temperatūra ir tenka naudoti antibijotikus. Taip nuo jų pavargau, kad perėjau pas kitą gydytoją tikėdamasi kitokio gydymo. Ir štai miestus apėmė gripo epidemija. Mano mažoji vėl pasigavo kosulį nors prieš savaitę nuo jo išsigydė. Aš pabijojau ligos pradžioje ją vežti į polikliniką bet kai ji naktimis ėmė kosėti taip, kad negalėjome miegoti o kosulys darėsi vis sausesnis, aš nulėkiau į vaistinę. Jau bijojau, kad be antibijotikų neišsisuksim tad kai man pasiūlė naturalius antibijotikus Umckalor iš karto sutikau. Ir kai vakare turėjom 37,7 jau po pirmos dozės tempertūra pakrito ir kosulys kitą dieną buvo lengvesnis. Ryte radau info, noriu pasidalint su Jumis: http://sveikata.dien...persalus-253790 Būkite sveiki
Atsiprašau iš karto jeigu pasikartosiu, nes neskaičiau tik permečiau šitą temą, bet labai noriu pagirti šį vaistą. Kaip kažkas rašė, kad umckalor yra homeopatinis, tai netiesa. Nereikia painioti homeopatinių vaistų su žolelių pagrindu pagamintų vaistų. Kodėl aš noriu tai pabrėžti, nes pati homeopatija netikiu, o žoleliniai vaistai labai dažnai pasiteisina. O apie umckalora tik geriausi atsiliepimai - ne kartą vaikus ir dar kūdikystėje išgydžiau būtent juo.
Kartą dar metukų neturinti dukrytė sirgo gal tris savaites (kosėjo, slogavo ir jau vystėsi angina ar bronchitas) ir gydytoja jau norėjo skirti antibiotikus, bet man paprieštaravus, ji patarė tris dienas gerti umkalorą ir jeigu nepagerės, duoti antibiotikų, tai sėkmingai išsigydėme su umckaloru!!!!
(informaciniame lapelyje parašyta, kad ta žolė veikia kaip antibiotikas)
Kartą dar metukų neturinti dukrytė sirgo gal tris savaites (kosėjo, slogavo ir jau vystėsi angina ar bronchitas) ir gydytoja jau norėjo skirti antibiotikus, bet man paprieštaravus, ji patarė tris dienas gerti umkalorą ir jeigu nepagerės, duoti antibiotikų, tai sėkmingai išsigydėme su umckaloru!!!!
(informaciniame lapelyje parašyta, kad ta žolė veikia kaip antibiotikas)