Įkraunama...
Įkraunama...

Umckalor

QUOTE(Krituma @ 2010 07 06, 10:24)
nenoriu nei peikti, nei girti Umcalor...

Bet mums buvo toks atvejis: dvimečiam vaikui prasidėjo slogytė. Iki tol slogas gydėm tradiciškai: Humer vandenuku ir Vibrosil lašiukais. Ir tvarkingai per savaitę bėdos baigdavosi. O tąkart draugių patarta vos pradėjus šlapti nosiukui ėmiau duoti Umcalor.  Po 4-5 dienų slogos kaip ir nebebuvo, tačiau vaikui nosis buvo tarsi užgulta, ėmė naktimis kvėpuoti per burną, vis rodė, kad reikia valyt nosį ir t.t.
Kai tas tęsėsi dar visą antrą savaitę, nuvežėm parodyt taip vadinamam loristui. Tas, išgirdęs, kad gydėme Umcalor, iškart pasakė, kad tame ir visa bėda- jis ligos neišgydė, bet labai sutirštino gleives, ir gavosi slogos komplikacija  doh.gif
Nuo to karto Umcalor vartoti nedrįstam, nors gal išties tai geras vaistas  g.gif

bet tai prie ko cia sloga? umcalor gi nuo gerkles! mes geriam kai gerkle skauda, kai yra dar ir sloga, tai dar nosies lasiukus naudojam... o del umcalor-tai ne padeda nei kenkia mus...nepastenejau nieko, man toks ispudys kad jis neveikia visai.
Atsakyti
QUOTE(Merisa @ 2010 11 07, 12:37)
bet tai prie ko cia sloga? umcalor gi nuo gerkles! mes geriam kai gerkle skauda, kai yra dar ir sloga, tai dar nosies lasiukus naudojam... o del umcalor-tai ne padeda nei kenkia mus...nepastenejau nieko, man toks ispudys kad jis neveikia visai.

mes irgi nuo gerkles, skirdavo ir prie pulingu, ir prie anginos..as antra diena geriu ji, nes angina uzpuole ir baisus kosulys...komlikaciju nera, tikiuosi ir nebus...
Atsakyti
kai musiske gydytoja paskyre tikro antibiotiko ( o ji tai daro laaaabai daznai, vos tik sukosti ir davai ... lengviausiu keliu doh.gif , todel nuolat pati turiu sprest duot ar ne...) nuvaziavau privaciai konsultacijai i vaiku ligonine, gydytoja apziurejo ir paskyre sio preparato - pasveikom smile.gif
Atsakyti
O mum padeda sis preparatas. Kiek esam sunegalave su gerklyte visad duodu ir pasveikstam,tik kai praeitais metais buvo tas baisus gripas neapsiejom be antibijotiku ir tai kazkokiu lengvu,kur mazesnio amziaus vaikams,nei mum buvo.Musu gydytoja neskuba duoti antibijotiku. mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas,
...o aš tai didžiausia Umcalor gerbėja...jau 10 metų jį visad spintelėje turiu...( ant vyresnėlio išbandytas , puikiai gelbsti ir mažajai)...instrukcijoje parasyta, kad nuo viršutinių kvėpavimo takų ligų...bet mes vartojam iškart, kai tik pajaučiam kad sirgs , ar sirgimo pati pradžia..jis puikiai padeda organizmui kovoti su liga...mano vyresnėliui padavus vos tik sukarščiavus ( net naktį miegančiam nepatingiu paduoti), ryte jau buna visai kitos savijautos...įsisirgus vartojam rimtesnius vaistus šalia Umcalor- nuo kosulio, temperatūros ar slogos, aš jį traktuoju tik kaip pagalbinę priemonę , kuri padeda...
...sveikatytės visiems mažiams... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elastica: 17 lapkričio 2010 - 13:21
QUOTE(elastica @ 2010 11 17, 14:20)
labukas,
...o aš tai didžiausia Umcalor gerbėja...jau 10 metų jį visad spintelėje turiu...( ant vyresnėlio išbandytas , puikiai gelbsti ir mažajai)...instrukcijoje parasyta, kad nuo viršutinių kvėpavimo takų ligų...bet mes vartojam iškart, kai tik pajaučiam kad sirgs , ar sirgimo pati pradžia..jis puikiai padeda organizmui kovoti su liga...mano vyresnėliui padavus vos tik sukarščiavus ( net naktį miegančiam nepatingiu paduoti), ryte jau buna visai kitos savijautos...įsisirgus vartojam rimtesnius vaistus šalia Umcalor- nuo kosulio, temperatūros ar slogos, aš jį traktuoju tik kaip pagalbinę priemonę , kuri padeda...
...sveikatytės visiems mažiams... mirksiukas.gif

aš taip pat jį turiu visada, bet naudoju tuo atveju, jei matau, kad vaikas įsisirgs. jei tik slogyte ar lengvas kosuliukas be temperatūros, umcaloro negirdau.
Atsakyti
As ir esu gerbeja, pati esu vaistininke, pasiskaicius, kokie tyrimai su juo yra atlikti, klausimu ne kyla, cia ne zoleliu arbata. Taip kad turiu visada, sau ar vaikui, ciut kas, jauciu tik kad kabinsis ir is karto umckalor... ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Perskaiciau jusuu atsiliepimus apie vaistuka - dauguma geru... O ar yra cia mamyciu, kuriu vaikuciams pasireiske salutinis poveikis alergijos pagrindu?
Jei taip, ar galetumete smulkiau parasyti, kaip butent?

Tiesiog, isgerus vos keleta kartu sio vaistuko, per para laiko dukryte baisiniai isbere lyg dilgeline, veidukas sutino, viduriavo. Itariu, kad butent sis vaistukas tokia reakcija sukele, mat ir anotacijoje vaistuko salutinis poveikis butent taip pasireiksti gali.

Taciau mergyte yra sirgusi AD, taip pat pries pora savaiciu paskiepyta, gal but ir tai turejo itakos... Gal atsinaujina AD angel_sadangel.gif Kol gydytojas neapziures, galiu tik speliot. Tad busiu labai dekinga, jei atsilieps mamytes, kurios galbut susidure su tokia sio vaisto reakcija...
Atsakyti
Vynuoge_81 mano sunu buvo baisiai isbere nuo jo, tiesiog dar nesupratau kad nuo jo, nes is pradziu atsirado pavieniai spuogai, paskui sudavus dar doze vakare, ryte issigandau vaika pamacius, jau buvo ne pavieniai o jau visas kunas kaip guzais ir temperatura jam sukilusi, kadangi turejau vaistu nuo elergijos sudaviau as ju keleta dienu ir praejo viskas, ir dar daug daug gerti daviau, kad isvalytu organizma, mums taip gydytoja patARE
Atsakyti
Nežinau gerai ar blogai.Mums gydytoja buvo išrašiusi,tai porą kartų teko vartoti.Kadangi vartojom ir kitus sirupus tuo metu,tai pasveikom,o koks poveikis greitas ar ne nzn rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamymamy @ 2010 05 06, 14:34)
Nu neskleiskit erezijų, homeopatiniai vaistai duodami taip: pusę valandos prieš valgį arba pusę valandos/valandą po valgio. Paskaičiau tam umckaloro lapelyje vartojimą, tai ten labai neaiškiai ta vieta aprašyta. Bet esmė tokia, kad iš karto po valgio homeopatiniai niekada nevartojami.

MERginos-UMCKALOR-ne HOMEOPATINIS vaistas, o Fitoterapinis, t. y. žolinis, bet jis nėra lygu arbatoms. tad ir homeopatinių vaistų savybių jam nepripaišykit, vadovaukitės pakuotės lapeliu smile.gif
Atsakyti
As irgi duodu vyresnelei ji nuo pat mazens jei tik gerklyte skauda ir yra temperatura, kuria su juo irgi numusam. Tik sirgimo pradzioje reikia ji dazniau duoti.
Atsakyti