Įkraunama...
Įkraunama...

Umckalor

QUOTE(saura @ 2010 03 29, 14:15)
As savo vaikam irgi kartais naudoju, ir kaip ir visi homeopatiniai, mano manymu, viena karta padeda labai- kita visiskai jokio poveikio.
labai svarbus jo vartojimas0 arba pusv. iki valgio, arba tuoj po valgio. butinai grieztai, nes kitaip neveiks, jei bele kaip girdysit.

kaip idomiai iskart po valgio...turesim omeny 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 03 29, 14:43)
kaip idomiai iskart po valgio...turesim omeny 4u.gif

jo jo, ir lapelyje taip parasyta, ir gyd. mum labai sita akcentavo. as duodu visada po valgio, nes pries man sunku sugaudyt ta pusval.
Atsakyti
gal zinot kur ju gauti pigiau?gal kas veza imanoma uzsakyt
Atsakyti
Musu gydytoja megsta ji siulyt visada...jau seniai smile.gif
Karta ar du gydemes - nelabai kas....visvien antibiotiku reikejo
Guli pasislepes staciui ir kazkodel as juo netikiu g.gif
Atsakyti
mums jis nepadeda,vaistininke sake,kad yra vaikuciai kuriems uztenka zoliniu,o yra kuriems padeda tik antibijotikai...Mums labiau padeda influcid nei umcalor,isbandziau su abiems vaikuciais,beja kai siautejo tas baisusis kiauliu gripas,girdziau po profilaktine doze jo iki baigesi karantinai,na mes (nusispjaunu) issisukome.
Siaip jie abu yra zoliniai,bet persalimo simptomus mums geriau sekesi pasalinti butent su influcidu.Matyt kiekviena mamyte atranda vaista kuris tinkamiausias vaikuciams.
Atsakyti
mes pasveikom pastatyciau jam statula 4u.gif 4u.gif 4u.gif tongue.gif smile.gif ax.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mums irgi tiko, bet kaip ir su visais natūraliais antibijotikais, reikia nepiktnaudžiaut. Mums gerokai žarnyną sterilizavo g.gif , nors ir nevartojom nežinia kiek.
Atsakyti
QUOTE(mamymamy @ 2010 03 31, 12:01)
Mums irgi tiko, bet kaip ir su visais natūraliais antibijotikais, reikia nepiktnaudžiaut. Mums gerokai žarnyną sterilizavo  g.gif , nors ir nevartojom nežinia kiek.

O ka reiskia : sterilizavo zarnyna? blush2.gif
Atsakyti
alergiskiem vaikuciam reikia atsargiai vartoti si vaistuka, mano sunelis vos neuzduso jo paragaves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamymamy @ 2010 03 31, 13:01)
Mums gerokai žarnyną sterilizavo  g.gif , nors ir nevartojom nežinia kiek.

O kuo tai pasireiškia? blink.gif
Man patinka šis vaistukas, tikrai padeda...
Atsakyti
asmeniskai mano vaikuciam pats geriausias vaistas thumbup.gif
Atsakyti
bet kaina labai kandziojasi ax.gif
Atsakyti