Sveikos. Nusprendziau pradeti draugauti su siulais ir virbalais, vaseliu tad kreipiuosi i jus pagalbos..
megzti moku tik gerom/blogom akim..ir kiek dabar ieskojausi scemuciu internete..nieko nesuprantu. Ta prasme paciu schemu, gal yra koks pradziamokslis ar pan kur butu paaiskinta koks zenklas ka reiskia?
Beje, rusiskai neskaitau.
Is karto dekoju.
Labukas.
Mezgu savo vaikinukui kepurę su 5 virbalais , ir įpusėjus kyla noras numest į šoną,nes man nelabai pavyksta juos 5 suvaldyti . Tai noriu paklausti,jei megzčiau su valu, tai kaip man nuiminėti akis kylan į viršų. Nežinau ar aiškiai išsireiškiau
Mezgu savo vaikinukui kepurę su 5 virbalais , ir įpusėjus kyla noras numest į šoną,nes man nelabai pavyksta juos 5 suvaldyti . Tai noriu paklausti,jei megzčiau su valu, tai kaip man nuiminėti akis kylan į viršų. Nežinau ar aiškiai išsireiškiau
Sakykit, ar mezgant liemene geriau formuoti rankove ar megzti lygiai, t.y. nemazinant akiu? Jos formuojamos del grozio, praktiskumo ar kam?
QUOTE(Miolanda @ 2010 11 03, 22:06)
Sakykit, ar mezgant liemene geriau formuoti rankove ar megzti lygiai, t.y. nemazinant akiu? Jos formuojamos del grozio, praktiskumo ar kam?
Aš tai nuiminėju, man gražiau. Bet sūnui kai mezgiau, tai nenuiminėjau. Bet čia jau lauksim atsakymo patyrusių mezgėjėlių
Galit gal detalizuoti, kaip formuojate tas rankoves?
QUOTE(Lamelaa @ 2010 11 03, 21:05)
Sveikos. Nusprendziau pradeti draugauti su siulais ir virbalais, vaseliu tad kreipiuosi i jus pagalbos..
megzti moku tik gerom/blogom akim..ir kiek dabar ieskojausi scemuciu internete..nieko nesuprantu. Ta prasme paciu schemu, gal yra koks pradziamokslis ar pan kur butu paaiskinta koks zenklas ka reiskia?
Apie mezgimą tai turiu senų knygų, jei koks paprastesnis mezginys tai nereik ir schemų, tiesiog parašyta, kaip megzt kokia seka ir tiek, paaiškinta, kaip koks raštas mezgamas, dėl nerimo tai jau ten gal tos schemos labiau.
Sveikos,
Gal galite pagelbėti, kaip numegzti kasa?
Aciu.
Gal galite pagelbėti, kaip numegzti kasa?
Aciu.
As is cia daug gerio pasisemiau
http://rankdarbiai.ucoz.com/
tik reikia prisiregistruoti ir viska rasit...
http://rankdarbiai.ucoz.com/
tik reikia prisiregistruoti ir viska rasit...
Gal kuri galit paaiskint sia schemute?
ir kaip daryt tuos uzmetimus...ka reiskia skrituliukai
ir kaip daryt tuos uzmetimus...ka reiskia skrituliukai