Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimas pradedančiosioms {tęsinys}

QUOTE(sun_shine @ 2010 09 13, 19:10)
cia labai aiskiai yra paaiskinta ka daryti mezgant skyle nyksciui  4u.gif  http://ugneliukes.bl...2/riesines.html

aciu tau labai 4u.gif bet as gal klausima ne visai tiksliai suformulavau blush2.gif nu nemoku as akiu uzdet ant virbalo doh.gif blush2.gif kaip man akys uzdet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o-pa-pa: 13 rugsėjo 2010 - 17:23
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 09 13, 18:23)
aciu tau labai 4u.gif bet as gal klausima ne visai tiksliai  suformulavau blush2.gif nu nemoku as akiu uzdet ant virbalo doh.gif  blush2.gif kaip man akys uzdet?

as tai paprastai su virbalu paimu siula padarau persukta kilpute ir uzmaunu ant to virbalo - nemoku kitaip paaiskint ax.gif kazkur turejau paveiksliuka, paieskosiu, jei rasiu, ikelsiu 4u.gif
Atsakyti
galima, įsikišiu, po ranka turiu mirksiukas.gif
va taip
user posted image
Atsakyti
nu va, mane jau aplenke biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sun_shine: 13 rugsėjo 2010 - 17:36
oi kaip aciu jums 4u.gif
Atsakyti
obuoliu-sultys aciu uz pastangas padeti 4u.gif
DitaJu aciu tau labai labai 4u.gif na,bet vistiek jei galit paaiskinkit man lietuviskai ta rodykles simboli
1 лиц,при этом спицу ввести в соотв, петлю на 7 р, ниже вышележащие р, распустить
kaip suprantu,1 gera akis,tuo paciu virbala durti 7 eilem zemiau,o paskui kas? ka reiskia вышележащие р, распустить, nes jei taip bandau megzti tik pertraukti aki per 7 eiles,tai man ir gaunasi papraciausiai ,,istysusi akis,, bloguju akiu fone ,o ten ziurint i pavyzdi ,tai matosi tokia tarsi ,,issikleidusi gelyte,, g.gif
Atsakyti
Pintike, tas ženklas reiškia:
Viena geroji, kurią išmezgame per septyniom eilėm žemiau esančią atitinkamą akį, o esančias virš jos akis PALEIDŽIAME (распустить). Turėtų gautis keletas laisvų siulelių, tarsi perrištų ta viena akimi.
Sėkmės !
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2010 09 13, 23:06)
Pintike, tas ženklas reiškia:
Viena geroji, kurią išmezgame per septyniom eilėm žemiau esančią atitinkamą akį, o esančias virš jos akis PALEIDŽIAME (распустить).  Turėtų gautis keletas laisvų siulelių, tarsi perrištų ta viena akimi.
Sėkmės !

aciu,bet vistiek nesuprantu,ka ten paleisti ir kaip paleisti,nuo virbalo nukelti akis?tai jos gi ,,nubegs,,? turbut teks ieskoti kazkokio kito rastelio,ne mano makaulei sis rastas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2010 09 14, 11:41)
aciu,bet vistiek nesuprantu,ka ten paleisti ir kaip paleisti,nuo virbalo nukelti akis?tai jos gi ,,nubegs,,? turbut teks ieskoti kazkokio kito rastelio,ne mano makaulei sis rastas doh.gif

Juk jei užkabinsi tą akį tik 7 eilėmis žemiau, kaip rašė Virbalai tai paleidus ta akis nubėgs tik per tas 7 eiles. Toliau juk ji bus išmegzta. mirksiukas.gif Bandyk pavyzduką pamegzti, matysi kaip išeis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipa007: 14 rugsėjo 2010 - 12:06
Merginos, priminkite prašau, kaip didinti akių skaičių...užmiršau nors tu ką...reikia, kad iš vienos kitoje eilėje būtų dvi...Labai puiku būtų schemutė.
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2010 09 14, 13:05)
Juk jei užkabinsi tą akį tik 7 eilėmis žemiau, kaip rašė Virbalai tai paleidus ta akis nubėgs tik per tas 7 eiles. Toliau juk ji bus išmegzta.  mirksiukas.gif Bandyk pavyzduką pamegzti, matysi kaip išeis.  mirksiukas.gif

pagaliau,,dašuto,, biggrin.gif ačiū ačiū ačiū !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
uzmirsau ta mezgimo formule, kai reikia apsiskaiciuoti kiek reike akiu..
pavz uzmeti 20akiu, mzgasi 10cm, kiek man reikes tada akiu ant 130cm.?
cia kaip pavyzdy daviau, nes reik man tos formules, zinau kas kaska padaugini padalini..... nu gal supratot ko ieskau blush2.gif
Atsakyti