QUOTE(ingauk @ 2010 08 09, 20:56)
ka manot apie bambuko siuliukus, kaip nesiojasi http://direct.hobbyc...atalogue=324352
Gerai manau. Mezgiau dukrai megztuką iš 50 pr. bambuko/50 pr. medvilnės {NAKO} - nešiojasi puikiai, ir dar paskaičiau, kad bambukiniai siūlai turi savybę kai šalta- šildyt, kai karšta - vėsint. Dar mezgiau iš 33 pr. bambuko, 33 pr - šiaip viskozės ir 34 pr. medvilnės {Novita CANNES}. Supersiūlai
Gerose akyse mačiau gražiai margintos bambuko, alebet bais brungus, tai be vizijos dar nepirkau.
QUOTE(Saulyte DD @ 2010 08 11, 13:35)
Sveikos, prisipirkau siūlų maximoje labai įdomūs pasirodė ir nežinau ką iš jų geriausia būtų megzti ar nerti . Kažką sau noriu Būčiau labai dėkinga už įdėjas, o gal net schemutę kokią mesteltumėte drabužiuko ar kur ieškoti. Dėkinga išanksto
Medvilnė 100 proc.:(neparašyta net kokiu kabliuku ar virbalais megzti ir kokio nr. irgi nėra
Medvilnė 100 proc.:(neparašyta net kokiu kabliuku ar virbalais megzti ir kokio nr. irgi nėra
Juk yra paraštyta, kiek metrų yra kamuoliuky, pagal tai galima orientuotis.
Išmegzta man atrodo dailiau. Nerta juostelė būna tvirtesnė, tai kokiai rankinei tiktų
Siūlau megzti minimalaus rašto megztuką, nes pats siūlas sudėtingas - marginta juostelė. Galima pažaisti su forma. Aš iš marginto siūlo esu va taip mezgusi: