Įkraunama...
Įkraunama...

25-ji onko užeigėlė...

Samta, gražios nuotraukos iš kelionės 4u.gif
Atsakyti
Tianshi Cordyseps Capsules - 100 kapsuliu ir Tianshi Calcium Treasure Tablets

Štai tokius vaistelius stiprinimui man nupirko mano vyresnioji sesė, kuri yra tarsi mamyte man. Sumokejo virš 200Lt, tiksliai net nepamenu, nes nemokėjai jai nieko.
ambre, prašau pagalbos, kaip jas parsisiųsti pigiau. Iš anksto dėkoju.

Eisiu apžiūrėti Samtos0204 kelionių nuotraukytes. Kai dabnar mano markeris taip išdidėjo negaliu savęs nulaikyti, kad reikia kol jėgų turiu kur nors nukeliauti į svetimą šalį, ten kur nebuvau, ten kur nešalta, ten kur saulėta.
Šiandien sūneliui savo nupirkau kompą, sumokėjau 600Lt, o kitus per 6 mėnesius po 250Lt. Gyvenu, kad vaikeliui būtų smagiau gyventi, padedu kol gali. Teismas vyks Kaune dabar balandžio 21 d. Ačiū Dievui, iš karto neatmetė skundo, gal kas nors pasikeis ir neapkaltins nekalto. Juk jis nepartrenkė mirusiojo, juk miręs berniukas gulėjo ant kelio. Kodėl jie apkaltino mano sūnų vien dėl to, jog įvertino tai kaip kliūtį kelyje, o važiuoti toliau reikia tik pašalins kliūtį, bet jei jis jos nematė, juk kitoje kelio pusėje buvo sustoję 2 automobiliai, vaikštinėjo žmonės po važiuojamąją dalį. kaip jie dviratį gulintį pakėlė nuo kelio, o žmogaus gulinčio nekėlė. Ar ne mistika visa ta istorija.???? Gal jie kalti dėl to berniuko mirusio gulėjimo kelyje, gal jie jį partrenkė, gal jie jį sumušė... Oi.. negaliu kaip visa tai mane veikia Juk sūneliui 62 000Lt priteisti šiuo momentu tai ne juokai. Jei sumokėti juosper 10 metų reikia kas mėnesį sumokėti po 500 Lt. Išsipasakojau bėdas, nepykit...

Apziurejau Samtos0204 nuotraukytes. liuks, bet neleido kazkodel komentaro irasyti nei vieno. Kita dienele pakomentuosiu. labanaktukas visoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 24 kovo 2010 - 22:57
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 03 24, 22:09)
Samta, gražios nuotraukos iš kelionės 4u.gif

Aciukas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Patr @ 2010 03 24, 23:30)
Tianshi Cordyseps Capsules  - 100 kapsuliu ir Tianshi Calcium  Treasure Tablets 

Štai tokius vaistelius stiprinimui man nupirko mano vyresnioji sesė, kuri yra tarsi mamyte man. Sumokejo virš 200Lt, tiksliai net nepamenu, nes nemokėjai jai nieko.
ambre, prašau pagalbos, kaip jas parsisiųsti pigiau. Iš anksto dėkoju.

Eisiu apžiūrėti Samtos0204 kelionių nuotraukytes. Kai dabnar mano markeris taip išdidėjo negaliu savęs nulaikyti, kad reikia kol jėgų turiu kur nors nukeliauti į svetimą šalį, ten kur nebuvau, ten kur nešalta, ten kur saulėta.
Šiandien sūneliui savo nupirkau kompą, sumokėjau 600Lt, o kitus per 6 mėnesius po 250Lt. Gyvenu, kad vaikeliui būtų smagiau gyventi, padedu kol gali. Teismas vyks Kaune dabar balandžio 21 d. Ačiū Dievui, iš karto neatmetė skundo, gal kas nors pasikeis ir neapkaltins nekalto. Juk jis nepartrenkė mirusiojo, juk miręs berniukas gulėjo ant kelio. Kodėl jie apkaltino mano sūnų vien dėl to, jog įvertino tai kaip kliūtį kelyje, o važiuoti toliau reikia tik pašalins kliūtį, bet jei jis jos nematė, juk kitoje kelio pusėje buvo sustoję 2 automobiliai, vaikštinėjo žmonės po važiuojamąją dalį. kaip jie dviratį gulintį pakėlė nuo kelio, o žmogaus gulinčio nekėlė. Ar ne mistika visa ta istorija.???? Gal jie kalti dėl to berniuko mirusio gulėjimo kelyje, gal jie jį partrenkė, gal jie jį sumušė... Oi.. negaliu kaip visa tai mane veikia Juk sūneliui 62 000Lt priteisti šiuo momentu tai ne juokai. Jei sumokėti juosper 10 metų reikia kas mėnesį sumokėti po 500 Lt.  Išsipasakojau bėdas, nepykit...

Viskas susitvarkys butinai mirksiukas.gif
Atsakyti
saulelydis ,nu tu pirma pasveikinai lotuliukas.gif Jau ir mazajai parodziau,aciu labai 4u.gif

Patr ,ir tu imk 4u.gif gadina nervus tokie dalykai ,bet gal susitvarkys viskas unsure.gif

Samta204 ,as dar vakar paziurejau,labai grazios fotkes thumbup.gif
Atsakyti
Čia Svetos namams, kur bus šventė

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labins: 24 kovo 2010 - 23:58
Sveikinu ir as Aleksandra 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

Su gimtadieniu, Aleksandra . Skanaus torto!

flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 25 kovo 2010 - 08:04
Sveta, spalvoti sveikinimai Jūsų jaunajai damai wub.gif

QUOTE(GREK @ 2010 03 24, 20:05)
spanguolių, citrinų, morkų, burokėlių sultys, medus ir brendis (konjakas), viskas lygiom dalim, laikyti šaldytuve, vartoti 3 kartus per dieną po 50gr., mano jau išbandytas prieš 12m, tikrai padeda. Gal tavo kažkiek kitoks receptas, bet matau, kad pagrindinės sudedamosios dalys panašios.

Man kilo keletas klausimų:
1. Lygiomis dalimis - tai maždaug po kiek visko dedate?
2. Spanguolių sultys - patys uogeles renkate / perkate ir spaudžiate, ar iš kur nors gaunate? Gal tinka pirktinės sultys?
3. Mišinį prieš vartojant reikia kažkiek laiko palaikyti?
4. Kiek laiko toks mišinukas gali stovėti nesugedęs?
Ačiū 4u.gif

QUOTE(Patr @ 2010 03 24, 22:30)
Tianshi Cordyseps Capsules  - 100 kapsuliu ir Tianshi Calcium  Treasure Tablets 

Įdomu, ar galima šias kapsulytes vartoti chemoterapijos metu, ar geriau atidėti laikams po jos?

Vi
, kapstausi atminty - prieš pora metų (Dieve, kaip lekia laikas!) su Adis dalinotės esą efektyviu jaučio liežuvio gaminimo receptu (jeigu man nesivaidena doh.gif ). Priminkite dar kartą 4u.gif Pabandysiu ir pati paieškoti senose temose, gal pavyks.
Atsakyti
Aleksandra, Aleksandra, Aleksandra 4u.gif 4u.gif 4u.gif , auk didutė būk gerutė - mamą pavaduosi. bigsmile.gif

Dėl vaistukų ruošimo tai aš darydavau taip: Prikabindavau medaus (visko maždaug po stiklinę arba mažesnį puodelį kavos), užpildavau konjaku, taip lengviau ištirpsta medus. Paskui spausdavau sulčiaspaude sultis. Geriausiai sultys bėga iš burokėlių. Neblogai ir iš morkų. Sunku su citrinomis, nes man reikėdavo išimti kauliukus, nes jie strikdydavo sulčiaspaudę. Spanguoles pirkdavau šaldytas Maximoje. Iš visų (morkų,burokėlių,spanguolių,citrinų) išspaudžiam sultis, sakau, maždaug vienoda kiekį kiekvieno rūšies ir sumaišius iš karto išgerdavau, kitas pasidėdavau ąsotėlyje uždengiamame, maždaug litro talpos, šaldytuve.... gerdavau nematuodama. Kartais net apsvaigdavau. Šį gėrimą aš gamindavausi po pirmojo gydymo ~2002/2003m. Nes labai gausiai kraujuodama daug nukraujuodavau ir hemoglobinas būdavo žemokas visada, netgi buvo kartą 98.

Šiuo momentu hemoglobinas (kai dare tyrima 2010-03-19) buvo , ohoo, net 138, leukocitai 5,8. Tai tokių rodiklių gerų net nepamenu ...

Something else, Kordisepta gerdavau praejus po chemijos lašinimo maždaug 5 dienoms.

TIKESIU, mergyte, kaip džiugu, kad Tu čia parašai, juk taip mes suprantame, kad tau pmažu gerėja thumbup.gif sveikatytė.
Geros dienelės visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patr: 25 kovo 2010 - 08:55
PATR, jei viskas gerai pavyks, tai sekanti karta tikrai galesiu ir jums uzsakyt- arba duosiu visa info, kaip noresite. Laukiam kitos savaites su siuntiniu smile.gif

SVETOS panelytei siunciam oro_buckis.gif

something else, mums pazistamu daktare kine is Londono sake naudot nedelsiant ir chemijos metu, ir po jos,nes kasos vezys progresuoja labai greitai. Chemoterapeute sake, kad neverta prasidet.
O patys mastom,kad kai tokia situacija, gersim chemijos metu, tik ne ta pacia diena,o tarkim 2 dienoms po lasinimo...
O jus klauskit savo gyd., nors daugelio nuomone apie tokias alternatyvas labai skeptiska.

SAMTA0204, labai labai linkiu, kad viskas issisprestu Jusu naudai.Laikom kumscius.
Kazkokia mistiska paini istorija unsure.gif
Laikykites!

ADIS, dekui. Reiks pridaryt saltienikes. Tikekimes valgys. O del granatu sulciu-
tai kiek isgerdavot per diena? kiek vaisiu reikia, ta prasme?
Atsakyti
ambre tai įdėkit gal nuorodą per kokį puslapį užsakinėjate. Gal pavyks ir man uzsisakyti su Jūsų pagalba. ax.gif Ir toji ISTORIJA yra apie mano sūnų. Kuris tamsiu paros metu užvažiavo ant gulinčio viduryje važiuojamosios dalies. Viskas, einu dirbti.... iki visoms
Atsakyti
QUOTE(Patr @ 2010 03 25, 08:40)
Dėl vaistukų ruošimo tai aš darydavau taip...

Ačiū 4u.gif Žinokit, tik dabar susivokiau, kad kalbam apie spanguoles doh.gif Nors ir tą žodį rašiau, bet kažkodėl minty turėjau šaltalankio uogytes doh.gif Užtat ir kilo toks žioplas klausimas, kaip tų šaltalankio sulčių gauti tongue.gif

QUOTE(ambre @ 2010 03 25, 08:53)
something else, mums  pazistamu daktare kine is Londono sake naudot nedelsiant ir chemijos metu, ir po jos,nes kasos vezys progresuoja labai greitai. Chemoterapeute sake, kad neverta prasidet.
O patys mastom,kad kai tokia situacija, gersim chemijos metu, tik ne ta pacia diena,o tarkim 2 dienoms po lasinimo...
O jus klauskit savo gyd., nors daugelio nuomone apie tokias alternatyvas labai skeptiska.

Pasiskaičiau 4-verių metų senumo gana plačius adis postus apie šituos vaistukus, tai daug abejonių sukilo... g.gif Bet kuriuo atveju, užklausiu chemoterapeutės nuomonės, o tada žiūrėsim.
Atsakyti