Paklausit kodėl įsibroviau? Neįsibroviau,aš su jumis jau pusę metų "gyvenu",tik tyliai.Tokia miela ir šilta jūsų bendruomenė Nesakysiu gailestingų žodžių,o palinkėsiu visoms SVEIKATYTĖS,KANTRYBĖS,IŠTVERMĖS IR KAD NEPAMESTUMĖT VILTIES turit net dalyviuke vardu TIKESIU,seku ir jos istoriją.Suprantu kiekvienai skirtinga liga,bet NEPRARASKIT TO TIKĖJIMO Tikėkit kad jūs galit ,jūs stiprios ir su dievo ištiesranka jūs išlipsite iš šito sunkaus liūno
Jūs man pavyzdys neverkšlenti dėl neišneštų šiūkšlių
Stiprybės dar kartą jums merginos
...
ne. dabar ruosiuos studentus egzaminuot
pričiupima pratryniau...
as irgi pavargstu nuo malonybiniu formu. tada jauciuosi grubi kaip karve ant ledo
pričiupima pratryniau...
as irgi pavargstu nuo malonybiniu formu. tada jauciuosi grubi kaip karve ant ledo
Geros zinios: siandien laukiame Fragmin partijos is Lenkijos. 60 ampuliu gavome uz 19 zlotu. primenu, chia tai kainuotu apie 1500 LT.
Parasiau laiska Sveikatos apsaugos ministrui, prasydama paaiskinti, Kuo LT pilietis prasciau uz lenka. Laukiam atsakymo.
Parasiau laiska Sveikatos apsaugos ministrui, prasydama paaiskinti, Kuo LT pilietis prasciau uz lenka. Laukiam atsakymo.
Laba
jų per dieną suvalgyt rekomenduojama 1-2 šaukštus, o ir valgau ne kasdien. Man gydytoja sakė kuo daugiau baltyminio maisto Dėl gerumo - nežinau, tiesiog valgau kuo įvairesnį maistą, neprisirišu prie kokio nors patiekalo ar produkto, nu tik kava ir žalia arbata lepinuosi kasdien
Neatjungė? Pas mus nuo balandžio 1 d. jau atjungta, o šiandien ypač šalta
Bet ar galima juos gerti chemijos metu? radau, kad palengvina chemijos pašalinį poveikį. O 20 tablečių tai gal jau daugoka
jo, kaip ir dauguma vaistų Mes tik dėl vaistų nulekiam į Suvalkus ir jau kelionė atsiperka, mum čia netoli.
QUOTE(ifauru @ 2010 04 19, 14:37)
O ar jie gerai? Ar ne baltymų šaltinis? Nors turbūt individualu
jų per dieną suvalgyt rekomenduojama 1-2 šaukštus, o ir valgau ne kasdien. Man gydytoja sakė kuo daugiau baltyminio maisto Dėl gerumo - nežinau, tiesiog valgau kuo įvairesnį maistą, neprisirišu prie kokio nors patiekalo ar produkto, nu tik kava ir žalia arbata lepinuosi kasdien
QUOTE(SVETA K. @ 2010 04 19, 15:02)
Kauneciai,vilneciai ir kt.,ar pas jus taip pat salta kaip Klaipedoje? brrr,pas mus tai labai salta,vejas.Gerai kad dar sildymo neatjunge.
Neatjungė? Pas mus nuo balandžio 1 d. jau atjungta, o šiandien ypač šalta
QUOTE(Patr @ 2010 04 19, 19:45)
GREK, del daigintu grudu, tai kazkur girdejau, kad su musu liga tai netinka, kaip ir B grupes vitaminai. As vartojau Wobenzym(daug labai) ir Wobe-mugos esu du kartus pirkusi, na, sugeriau du ipokavimus, kaina ju daug didesne, man rodos apie 500Lt, o pagrindas abieju vaistu yra ENZIMAI, tai todel, pagalvojusi, su savimi pasitarusi geriau Wobenzymo po daug tableciu(~20 per diena), tol, kol sustreikuodavo viduriukai, ismatos suskystedavo.
Bet ar galima juos gerti chemijos metu? radau, kad palengvina chemijos pašalinį poveikį. O 20 tablečių tai gal jau daugoka
QUOTE(Viti17 @ 2010 04 20, 13:04)
Geros zinios: siandien laukiame Fragmin partijos is Lenkijos. 60 ampuliu gavome uz 19 zlotu. primenu, chia tai kainuotu apie 1500 LT.
jo, kaip ir dauguma vaistų Mes tik dėl vaistų nulekiam į Suvalkus ir jau kelionė atsiperka, mum čia netoli.
QUOTE(something else @ 2010 04 20, 08:43)
ragnez Pričiupote mane
Tarp kitko - vakar apie Jus galvojau Ar jau ruošiatės stojamiesiems?
Tarp kitko - vakar apie Jus galvojau Ar jau ruošiatės stojamiesiems?
QUOTE(ragnez @ 2010 04 20, 08:56)
pričiupima pratryniau...
pričiupima pratryniau...
Atsiprašau.......aš nuoširdžiai o gavosi vistiek mintimis jus palaikysiu ir gyvensiu su jumis
QUOTE(ar man tiketi @ 2010 04 20, 13:11)
Visoms neitiksit. Be to, kiekviena turi savo nuomone.
Bendrai - aciu uz palinkejimus.
Neparasiau apie darbingumo lygi, kuri gavau - 2 metams 50 %. Pinigu bus per puse maziau. Bet nors nereikes eiti kitais metais vel.
Ir aplamai dakataras komisijoje pasake, kad gana jaustis nesveika...
Laba diena
QUOTE(ar man tiketi @ 2010 04 20, 01:36)
Jūs man pavyzdys neverkšlenti dėl neišneštų šiūkšlių
Apie šiukšles tikra tiesa....
QUOTE(ragnez @ 2010 04 20, 08:56)
Ar tikrai taip jau gerai veikia?
O aš kažko forume nesupratau, kažką praleidau...
QUOTE(ifauru @ 2010 04 20, 13:42)
O aš kažko forume nesupratau, kažką praleidau...
As irgi.
Bet nesvarbu.
Kiekvienas visvien mano savaip.