Įkraunama...
Įkraunama...

25-ji onko užeigėlė...

QUOTE(saulėlydis* @ 2010 04 16, 10:02)
Susisiekims nesudėtingas. Gyvenom centre, Lotynų kvartale. Metro važiavom tik į 4 vietas, visur pesčiomis. Įdėjau kelias foto į albumą.

Saulėlydi smile.gif, čia, žinoma, jau visai ne į temą paklausiu, bet mane sudomino Jūsų gyvenamoji vieta. Su vyru anądien apie Paryžių kalbėjom, bet planai sustojo ties nakvynės vieta - centre kainos kosminės, pigesni variantai tolokai. Gal galite pasidalinti info apie viešbutį, kuriame buvote apsistoję?
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 04 16, 10:09)
Saulėlydi smile.gif, čia, žinoma, jau visai ne į temą paklausiu, bet mane sudomino Jūsų  gyvenamoji vieta. Su vyru anądien apie Paryžių kalbėjom, bet planai sustojo ties nakvynės vieta - centre kainos kosminės, pigesni variantai tolokai. Gal galite pasidalinti info apie viešbutį, kuriame buvote apsistoję?

Diskusijos apie Paryžių čia. Rasit daug info. Ir aš parašiau. Daug kas kambarius nuomojasi, bet kažkaip nesiryžau.
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2010 04 16, 09:44)
nesigydydami kitu ligu tik pabloginat situacija, be to organizmas nera toks stiprus gydymo metu, kad pats kovotu su virusais, jam butina pagalba, o ne alinimas  4u.gif

As cia tik tokia trumpa pastabele - antibiotikai gydo nuo bakteriju, o ne virusu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 04 16, 10:02)
Mano irgi minus 10 verysad.gif . Jau daug metų su kontaktiniais lęšiais. Operacija nevilioja nors konsultuotis ir buvau.

Smagu, kad laiką gerai praleidot 4u.gif
O man ir su lęšiais bėda, nes spec. užsakymai turi būti, nes būtinas cilindras.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 04 16, 10:42)
Diskusijos apie Paryžių čia. Rasit daug info. Ir aš parašiau. Daug kas kambarius nuomojasi, bet kažkaip nesiryžau.

Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2010 04 16, 09:57)
As cia tik tokia trumpa pastabele - antibiotikai gydo nuo bakteriju, o ne virusu  mirksiukas.gif

as siaip aplamai cia, kad negalima numoti ranka i salutinius susirgimus, jei angina, tai gydot angina, jei bronchitas - bronchita ir tokiais vaistais kurie priklauso, pasitaisysiu antibiotikais gydomos infekcijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 04 15, 21:13)
Gal ir kvailai paklausiu, bet - o kaip Jūs pas poną Vaistininką einate? Ta prasme - ar su aiškiai suformuluotais klausimais ir pageidavimais, ko reikia, ar jis pats, išklausęs situaciją, teikia rekomendacijas? Norėčiau nueiti, bet nedrąsu - nueisiu kaip grybukas ir sakysiu "padėkit"  blush2.gif  smile.gif

Nežinau kaip reikia eiti, bet aš ėjau taip: pasidariau smulkų ligos aprašymą su pagrindiniais tyrimų rezultatais ir pasidariau kraujo pagrindinius tyrimus. Dar reikėjo žinoti kraujo spaudimą. Pirmiausia parašiau laiškelį ir susiderinau apsilankymo laiką, o paskui nuvažiavau. Mano atveju, tai Vaistininkas pateikė rekomendacijas.
Sekmės Jums
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Adis...........neturiu zodziu......

Kol perskaiciau pamirsau kam cia burna skauda unsure.gif tai va as naudoju Xylocain toks skystas tirstas daiktas,jis apsaldo viskas ir buna bent kuriam laikui geriau.Nezinau ar cia pas mumi jo yra nes as is vokieciu gavau.

rita006 atrodo tiek skaiciuku parasiau
blush2.gif mane bado visur kur tik lenda ir tik i kojas dar nedure,o i rankas i alkuniu ir kakla teko,man nestato tos linijos.

Ai del antibiotiku doh.gif kiek gydytojai kazi metu kad taip nusisneka unsure.gif as ju esu gavus visokiu ir dabar gaunu ir jauc ju daugiau nei vandens unsure.gif
O apie vit B tai sita jau senu senovei zinau kad negalima.

Kai as budavau namie ar kur vaiksciodavau tai akinius kisenej laikydavau ir isstraukdavau jau kai nei prisimerkus nematydavau ko doh.gif nu bet man toli grazu iki tokio minuso unsure.gif

Ka cia dar g.gif sveiki sugryze kurie gryzo cool.gif
Atsakyti
TIKESIU,kaip miela Jus cia matyti wub.gif

Renatux,prabegom skaiciau,bet atrodo Jus klauset del Savickio miksturos-tai pakolkas ji rezervuota,jei kartais nebereiktu rezervavusiajai-tai parasysiu 4u.gif
Atsakyti
labas mergaites 4u.gif.As dar ligoninej niekaip nepastato laselines verysad.gif.Tai dabar sprendzia kazka,lygtai kazkokia operacija darys.Bet vistiek idomu kodel negalima i pagrindine vena lasinti,anglai niekaip nesutinka,o dabar ta nezinia jau visai baigia uzesti verysad.gif
O susikalbeti nelabai iseina verysad.gif
Atsakyti
rita606 laikykis mergyte, laikykis.
Vaistinke, Vaistininke, prasom sugrizti i tema, jei kas nors izeide, atsiprasom.
saulelydi, skaiciau tema, kur rasete apie Paryziu.
rasu lankos mamytei kazin kaip sekes.
TIKESIU 4u.gif , labai dziugu, kad cia sugrizti. Kaip sveikatele?
visoms kitoms linkiu viso ko geriausio.
Atsakyti
labas...
Nežinau, ar čia pataikiau...mano mamai išoperuotas krūties vėžys. Limfmazgiai pašalinti. viena ranka kaip ištino, taip ir yra. jokie masažai, nieks nepadeda. Gal kas susidūrėte, ar taip ir liks?
PS taip pat buvęs akies vėžys.
Atsakyti