Įkraunama...
Įkraunama...

25-ji onko užeigėlė...

QUOTE(rasų lanka @ 2010 04 15, 22:35)
Ir dar tokį dalyką pasakė - jokių B grupės vitaminų - JOKIŲ. Paskui išėjusi galvoju, ar tai sakė dėl onkoligelės ar dėl skydliaukės... g.gif O barsuko taukuose taigi yra jų...

Dėl onko greičiausiai. Dar pabandykit, rasų lanka, nuo kosulio juodąjį ridiką, čia kažkas minėjo šiandien, ir mano daktarė jį patarė. Nors pati nesu bandžiusi.

Gabija, tai, kad "niekas neaišku" yra juk geriau nei aišku ir blogo, ar ne? Daugiau vilties. Smagiai pasibūk su anūkėliais.
Atsakyti
Na, viskas per greitai. Kad nežinom, ką ten darys ar nedarys akelei. Kiek užtruksim irgi neaiškų. Turim būti 11 val. Skambinau tiesiai į lazerio kabinetą, bet internete tokio nerandu g.gif

Yra yra tikrai toks. Gal ten ir gretai susisuksite blush2.gif Aš prieš sūnaus gimimą ten vaikščiojau "prisišaudyti" (čia tokia procedūra - tinklainę "prišaudo", nes turiu regėjimą su -10 dioptrijų). Tada gydytoja - tik vardą pamenu - Saulė - labai maloniai dirbo, be jokių eilių... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2010 04 16, 00:23)
Yra yra tikrai toks. Gal ten ir gretai susisuksite  blush2.gif Aš prieš sūnaus gimimą ten vaikščiojau "prisišaudyti" (čia tokia procedūra - tinklainę "prišaudo", nes turiu regėjimą su -10 dioptrijų). Tada gydytoja - tik vardą pamenu - Saulė - labai maloniai dirbo, be jokių eilių... ax.gif

man ir 'saude' jau pries 12 metu.labai greitai,bet nelabai maloniai.Oho,koks tavo regejimas unsure.gif Mano buvo -5.5,dare operacija su lazeriu,tai jau 12 metu dziaugiuosi 100% regejimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 04 14, 22:34)
Na, tikriauiai ne tu viena apie savo parašymus pergalvojai... unsure.gif

tai jau tikrai blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Liutukeee @ 2010 04 14, 22:25)

Gaila niekas nenori is manes paimt tos SAVICKIO TRAUKTINES ,kuria jus darysit.Liko nepanaudota.Gal kam reikia?Visgi nemazi pinigai sudeti.Taip norisi,kad kazkam pagelbetu.Na,pagalvojus gal ir as neimciau,nes nepasitikeciau kitais zmonemis,galvociau,kad gal ka netaip primaise.Bet,zinokit,tikrai viska dejau kiek ir priklauso,gramas graman susverta.Zoles is Balvociutes,BIFUNGIN is vaistines,alijosius senas kaip ir priklauso,konjakas irgi labai aukstos kokybes.

o ji tinka bet kuriai onkologinei ligai? kazi ar dar 2men ji galetu stoveti?mums tada jau baigs chemijas, sakau gal mums pabandyti, gal blogiau nebus doh.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2010 04 15, 07:46)
Dėl kosulio ar mamytė antibiotikų negėrė?  mano onkologė prieš porą metų dėl nepraeinančio kosulio ir temp. telefonu pasakė nusipirkt Ciprinol antibiotiką ir Decatylen gerklei. Nuo pirmos tabl. tada pagerėjo. Ir dabar va beveik 3 sav.  kosulį turėjau, po 2 sav. pirkau Ciprinol. bet, aišku, viską geriausia tartis su savo gydytoja, gal jums netiks.

o musu gydytoja tai labai pries antibijotikus, sako nejuokaukit, jie vos neprilygsta chemijai, pasisake kad smarkiai kosejo ir antibijotiku nusipirkus gere, ir pries 2men kazkur buvo gerus. na bet aisku jei jau 3sav. kosulys tai jau irgi nebejuokas.
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2010 04 15, 21:35)
Nenori mamytė tų antibiotikų, o ir nežinom, ar čia bronchitas, ar dar kas rimčiau (tfu,tfu,tfu...). Po KT kitą savaitę bus aiškiau.

negalvokit gal dar iskart apie blogiausia, as ir labai pergyvenau nes mama kosejo ir gan ilgokai, bet matyt broncitas buvo, ir dabar kartais pakoseja bet taip sausai, bet as sakau gal del skrandzio, nes as irgi koseju nes turiu skrandzio refliuksa.

Papildyta:
QUOTE(arune @ 2010 04 15, 22:17)
Dėl onko greičiausiai. Dar pabandykit, rasų lanka, nuo kosulio juodąjį ridiką, čia kažkas minėjo šiandien, ir mano daktarė jį patarė. Nors pati nesu bandžiusi.

bandem mes ji, nezinau bet mums jis nepadejo nekiek, abiem vaikams daviau kai baisiai kosejo, bet be antibijotiku neapsejom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 04 16, 01:19)
o musu gydytoja tai labai pries antibijotikus, sako nejuokaukit, jie vos neprilygsta chemijai, pasisake kad smarkiai kosejo ir antibijotiku nusipirkus gere, ir pries 2men kazkur buvo gerus. na bet aisku jei jau 3sav. kosulys tai jau irgi nebejuokas.

Tikrai labai kvailas pasisakymas,bet ,aisku ,geriau gydytojai to nesakyk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2010 04 15, 23:25)
Tikrai labai kvailas pasisakymas,bet ,aisku ,geriau gydytojai to nesakyk wink.gif

na cia gal biskeli perdetai ji taip pasake, minti supratom jos taip - antibijotikai tik paciu blogiausiu atveju, nors pirmiausia ar galime juos gerti klauseme Siauliu gydytojos ji sake galit gerti, ir kai kosulys vistiek nelabai praejo pries chemija savo chemoterp. Vilniuje pasake kad gere, tai ji labai piktai paziurejo i tai, po tokiu zodiu mama pergyveno kad gere juos, sako kodel tada Siauliu gyd. man leido jei taip negalima blink.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 04 15, 22:13)
Gal ir kvailai paklausiu, bet - o kaip Jūs pas poną Vaistininką einate? Ta prasme - ar su aiškiai suformuluotais klausimais ir pageidavimais, ko reikia, ar jis pats, išklausęs situaciją, teikia rekomendacijas? Norėčiau nueiti, bet nedrąsu - nueisiu kaip grybukas ir sakysiu "padėkit"  blush2.gif  smile.gif

Kadangi mb kategoriškai atsisako darytis bet kokius tyrimus, verysad.gif verysad.gif verysad.gif , tai su p. Vaistininku kalbėjausi apgraibomis, tarėmės vos ne valandą su pertraukomis tel. skambučiams ir interesantams pertraukiant. Ne šilkinio jis charakterio, tad neišsigąskit, jei ką griežčiau pasakys. Bet man labai patiko su juo pasišnekėti thumbup.gif , vos į koncertą nepavėlavau biggrin.gif . Merginos, nerašykit jam negražių až, jei kur jis mano kitaip, nei Jus gydantys gydytojai ar Jūs pačios ax.gif . Buvo taip įdomu ir vertinga, kai p. Vaistininkas čia forume rašydavo. Gal atsiprašykit, kuri išbaidėt g.gif
Atsakyti
Saulėlydi*, matau prisijungus. Jau po kelionių? Na ir kaip? Pasidžiauk kartu 4u.gif
Atsakyti
saulelydi sveika pargrizus wub.gif

del vitamino B, tai nereiketu jo vartoti papildomai, sintetniu vitaminu, tai ka gaunate su duona, netgi alum (as nuo nestumo megaujuosi nealkoholiniu, kuris daba man skanesnis net uz ta tikra ir buvo vienintele priemone padejusi nuo pykinimo) tikrai nepakenks, kaip ir barsuko taukai, juos tereikia vartoti po sauksta tris kart dienoj ta miktsura.

gaunant chemija antibiotikus leidzia, nes yra ligu kuriu vaistukais, miksturelem neisgydysi, as po 7 kurso chemijos, kai krito rodikliai, pakilo temperatura (namuose mazoji susirgo tai ir man teko), iskart buvau paguldyta i skyriu ir gavau antibiotiku kursa leidziamu, nesigydydami kitu ligu tik pabloginat situacija, be to organizmas nera toks stiprus gydymo metu, kad pats kovotu su virusais, jam butina pagalba, o ne alinimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2010 04 15, 23:30)
man ir 'saude' jau pries 12 metu.labai greitai,bet nelabai maloniai.Oho,koks tavo regejimas unsure.gif Mano buvo -5.5,dare operacija su lazeriu,tai jau 12 metu dziaugiuosi 100% regejimu thumbup.gif

Džiaugiuosi, kad gerai 4u.gif
O aš pasvarstau apie šitą procedūrą ir vis tą mintį nustumiu, nes turiu pora pažįstamų, kurie mato gerai, bet turi kitokių problemų: labai sausėja akys, kitas prieblandoje nelabai mato....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ifauru: 16 balandžio 2010 - 08:49
QUOTE(tati @ 2010 04 15, 22:27)
Keistu dalyku buna, kur atrodytu logiskai net nepagalvotum, jog taip gali buti. Kad ir pavyzdys, jog sukilusi skrandzio rugstinguma glaima numusti uzvalgius citrina. Patekusi i skrandi ji neutralizuoja skrandzio sultis, nes ten tampa sarmu.

Dievaži smile.gif

Būk gerutė, man į a.ž parašyk numeriuką. Maža kas ir kaip gali susiklostyti...

Atlikta smile.gif

QUOTE(nutė @ 2010 04 16, 08:31)
Vaistininku kalbėjausi apgraibomis, tarėmės vos ne valandą su pertraukomis tel. skambučiams ir interesantams pertraukiant. Ne šilkinio jis charakterio, tad neišsigąskit, jei ką griežčiau pasakys. Bet man labai patiko su juo pasišnekėti ...

Ačiū, Nute, už info. Manau, pabandysiu ir aš iki V. nueiti.
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2010 04 16, 09:28)
Saulėlydi*, matau prisijungus. Jau po kelionių? Na ir kaip? Pasidžiauk kartu  4u.gif

Labukas, tikrai jau vakar grįžom. Pasirodo pačiu laiku. Matėm, kad kitus skrydžius atideda, bet nežinojom kodėl. Nežinojom ir apie Lenkijos tragediją. Gera ilsėtis nežinant blogų dalykų.
Kelionė nuostabi. Važiavom tik dviese. Paryžiuje gražu ir gera. Susisiekims nesudėtingas. Gyvenom centre, Lotynų kvartale. Metro važiavom tik į 4 vietas, visur pesčiomis. Įdėjau kelias foto į albumą.

Labai liūdna dėl Adis....
Papildyta:
QUOTE(ifauru @ 2010 04 16, 09:48)
Džiaugiuosi, kad gerai  4u.gif
O aš pasvarstau apie šitą procedūrą ir vis tą mintį nustumiu, nes turiu pora pažįstamų, kurie mato gerai, bet turi kitokių problemų: labai sausėja akys, kitas prieblandoje nelabai mato....

Mano irgi minus 10 verysad.gif . Jau daug metų su kontaktiniais lęšiais. Operacija nevilioja nors konsultuotis ir buvau.
Atsakyti