QUOTE(NBA @ 2010 03 24, 15:54)
Man statė portą prie vietinės nejautros - iki pusės ištepė kažkokiu skysčiu. Viską girdėjau, tik nemačiau. Skaudėti neskaudėjo, tik jaučiau, kad kažką gydytojai daro prie peties. Shaiba rašė, kad jai sunkiai kraujagyslę rado, man dėl to nebuvo jokių problemų (važiuojant į operacinę su lova, pakeliui buvau užvešta į echoskopijų kabinetą, kur gydytojas pasižymėjo statymo vietą). Bijojau labai prieš, tačiau davė kažkokią raminamųjų tabletę prieš, tai buvo drąsiau. Viskas truko apie valandą.
Ačiū
QUOTE(ambre @ 2010 03 24, 16:08)
Na ,matysim- jei viskas gerai- pasidalinsiu tikslia info.
Labai lauksiu
Papildyta:
QUOTE(TIKESIU @ 2010 03 24, 16:11)
Jokia nuostaba...kompas netoli buvo,nesimiegojo tai mislijau kodėl nepabandžius įsijungti.Nesakau kad gerai jaučiuosi,nes to nėra...Jokio stebuklo..viena diena yra jėgų parašyti,o kita jau jų nėra net telefoną i rankas pasiimti.Šiandien dar rašau,o rytoj žinau kad nebus tam jėgų,nes bus bloga...
Viskas ok, Tikėsiu, viskas ok. Jokių čia stebuklų - gyvenimas teka sava linkme. Šiandien gerai. Rytoj? Gal ne rytoj, gal užporyt - vėl bus geriau. Vėl bus šalia PC. Užsukit. Patvirtinkite, kad būna daug daug rytojų. Gal ir ne pačių ryškiausių, bet tikrų ir visiems mums be galo reikalingų. Sutarta? Tikėsiu, ar sutarta??