Įkraunama...
Įkraunama...

25-ji onko užeigėlė...

QUOTE(NBA @ 2010 03 24, 15:54)
Man statė portą prie vietinės nejautros - iki pusės ištepė kažkokiu skysčiu. Viską girdėjau, tik nemačiau. Skaudėti neskaudėjo, tik jaučiau, kad kažką gydytojai daro prie peties. Shaiba rašė, kad jai sunkiai kraujagyslę rado, man dėl to nebuvo jokių problemų (važiuojant į operacinę su lova, pakeliui buvau užvešta į echoskopijų kabinetą, kur gydytojas pasižymėjo statymo vietą). Bijojau labai prieš, tačiau davė kažkokią raminamųjų tabletę prieš, tai buvo drąsiau. Viskas truko apie valandą.

Ačiū 4u.gif

QUOTE(ambre @ 2010 03 24, 16:08)
Na ,matysim- jei viskas gerai-  pasidalinsiu tikslia info.

Labai lauksiu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(TIKESIU @ 2010 03 24, 16:11)
Jokia nuostaba...kompas netoli buvo,nesimiegojo tai mislijau kodėl nepabandžius įsijungti.Nesakau kad gerai jaučiuosi,nes to nėra...Jokio stebuklo..viena diena yra jėgų parašyti,o kita jau jų nėra net telefoną i rankas pasiimti.Šiandien dar rašau,o rytoj žinau kad nebus tam jėgų,nes bus bloga...

Viskas ok, Tikėsiu, viskas ok. Jokių čia stebuklų - gyvenimas teka sava linkme. Šiandien gerai. Rytoj? Gal ne rytoj, gal užporyt - vėl bus geriau. Vėl bus šalia PC. Užsukit. Patvirtinkite, kad būna daug daug rytojų. Gal ir ne pačių ryškiausių, bet tikrų ir visiems mums be galo reikalingų. Sutarta? Tikėsiu, ar sutarta??
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2010 03 24, 16:19)
Viskas ok, Tikėsiu, viskas ok. Jokių čia stebuklų - gyvenimas teka sava linkme. Šiandien gerai. Rytoj? Gal ne rytoj, gal užporyt - vėl bus geriau. Vėl bus šalia PC. Užsukit. Patvirtinkite, kad būna daug daug rytojų. Gal ir ne pačių ryškiausių, bet tikrų ir visiems mums be galo reikalingų. Sutarta? Tikėsiu, ar sutarta??

Turiu vieną"vinį" smegenuose..nežadu nieko,kuo pati abejoju ar sugebėsiu išpildyti...
su ta tema ir netyčia gavosis,pamačiau kad kažkas prašė sukurti,pažiūrėjau nėra,tai ir sukūriau...
Negalima per daug tikėti ir pasitikėti...paskui tenka skaudžiai viskuo nusivilti...
Atsakyti
QUOTE(TIKESIU @ 2010 03 24, 17:26)
Negalima per daug tikėti ir pasitikėti...paskui tenka skaudžiai viskuo nusivilti...

Tikėsiu, tavo lūpomis kalba išmintis. Negaliu tau prieštarauti, nes neišgyvenau to, ką tu. Tik bandau įsivaizduot. Tegul būna viskas taip, kaip trokšti tu.
Atsakyti
ambre, su gemzara man taip būdavo. Baigus gydymą atsigvau. Bandykit maistu regulioti kraują: granantų sultys, raudonas vynas, šaltiena ir pan.
Mažakraujystė gali būti net ne dėl geležies, būtina pasižiūrėti gal be reikalo geležį geriat.

TIKESIU? smile.gif kur tu dabar : namie, Kauno ar Santariškių klinikose? Kaip koja, jau sugijo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 24 kovo 2010 - 17:26
TIKESIU parasyk mums,nors po pora zodziu kai gali,nors ir nera nuotaikos (suprantu,is kur ji bus,po tiek visko...),mes juk viska suprantam,tu mums rupi ir mes mylim tave wub.gif heart.gif

romantike ,dziaugiosi del taves 4u.gif

ambre console.gif ,tikrai sudetinga situacija pas tave su mama ir del gydymo,ir del tevo.Kartais buna taip,kad vienems maziau tu salutiniu poveikiu,o kitiems-visi imannomi doh.gif Bet turi tas kraujas atsistatyti,po truputi,leciau nei kitiems,bet paaugs 4u.gif

Kaip musu Liutukee unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SVETA K.: 24 kovo 2010 - 17:25
Laba, nu negaliu be jūsų, liksiu be vakarienės per SM, bet užbėgu nors pasilabint ax.gif

QUOTE(TIKESIU @ 2010 03 24, 13:04)
Linkiu visoms wub.gif  ir kitiems kuriems reikia stiprybes,kantrybes( ko man ryskiai truksta verysad.gif ) ir kad neskaudetu....

Mes naujokės, semiam po saują savo kantrybės ir duodam tau mirksiukas.gif tau jos daugiau reik nei mums, nenuostabu, kad jau trūksta.

QUOTE(ambre @ 2010 03 24, 16:37)
P.s. Mergaites jau prasideda berzu sulos metas!!! vaziuokit i miskus sio gerio! smile.gif

Aga, aš jau nuo ryto maukiu ją - mmm, skanu man labai.
Nors labiau patinka sėdėt prieš saulutę po berželiu ir laukt, kol privarvės pilna stiklinė sulos wub.gif užsisvajojau biskelį. Bus gerai ir iš plastikinio butelio rolleyes.gif

Gražaus vakaro, ramios naktelės visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2010 03 24, 18:06)
Bandykit maistu regulioti kraują: granantų sultys, raudonas vynas,  šaltiena ir pan.

pasakykit man blondinei, ką duoda šaltiena? Žinau, kad sąnariams gerai, bet kraujui? Ir jei nesunku, dar pavardinkit ką valgyt kraujo atstatymui po chemijų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2010 03 24, 18:41)
pasakykit man blondinei, ką duoda šaltiena? Žinau, kad sąnariams gerai, bet kraujui? Ir jei nesunku, dar pavardinkit ką valgyt kraujo atstatymui po chemijų  ax.gif

mes per paskutine chemija kai lasinomes tai sutikom tokia moteriske,mokytoja, labai faina, tai ji mum pasake kaip ji visada krauja atsato: jai jau 18 kartu lasino, sake nekart nepavede tas receptas, tai ir mes dabar jau darysime, metaxa, medus, burokeliai dar kazkas, jei bus idomu pasiziuresiu lapeli, viskas lygiom dalim savaite viska palaikyti, tada po sauksta ryte.
Atsakyti
sveikutes, gal as ir naujoke, bet del sarasiuko as sutinku. Tik nezinau kokia stadija , nes ryt keliauju pas radiotarapeuta.. Noriu paklausti jei gud. chematarapeutas po atlikto Kt mane siuncia pas kita gyd. radiotarapeuta ar tai jau visai blogai? Negalesiu uzmigti , padekite? Paaiskinkite jei galite? Man ispjove antnksci ir jo tyrimas -piktibinis. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(geleasirtu @ 2010 03 24, 20:30)
sveikutes, gal as ir naujoke, bet del sarasiuko as sutinku. Tik nezinau kokia stadija , nes ryt keliauju pas radiotarapeuta.. Noriu paklausti jei gud. chematarapeutas po atlikto Kt mane siuncia pas kita gyd. radiotarapeuta ar tai jau visai blogai? Negalesiu uzmigti , padekite? Paaiskinkite jei galite? Man ispjove antnksci ir jo tyrimas -piktibinis.  blush2.gif

Na Jus tikrai ramiai miegokite del to, nes dar daug gydytoju praeiti reikes, gyd radioterapeutas Jums sudarys svitinimo programele, tai yra kokia vieta konkreciai ir kiek kartu reikes svitinti, paskui jeigu skirs chemija eisite pas chemoterapeuta, echoskopija darys vel kitas gydytojas, KT taip pat savo srities gyd. operacija gi dare chirurgas.
Atsakyti
Adis!!! Kaip gera ir ramu Jus girdeti rolleyes.gif
Is Jusu parasymu sklinda ramybe, siluma, patirtis, nors Jums labai nelengva. Linkiu Jums kad pasisektu Jusu sumanymuose, kasdienybeje, kad ji Jums butu kuo lengvesne mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 03 24, 19:14)
jei bus idomu pasiziuresiu lapeli,
Būkite maloni, žvilgtelkite 4u.gif

QUOTE(geleasirtu @ 2010 03 24, 19:30)
Noriu paklausti jei gud. chematarapeutas po atlikto Kt mane siuncia pas kita gyd. radiotarapeuta ar tai jau visai blogai?

Jokio blogio smile.gif Aš dargi ir gėrio įžvelgčiau - daug smagiau pas radiologus nei pas chemoterapeutus žingsniuoti smile.gif Nebijokite, gal siunčia patikslinti, gal radioterapiją skirs. Jokių blogumų tai nerodo - kaip tik gerai, kuo daugiau gydytojų konsultuos, tuo objektyvesnį sprendimą priims.
Atsakyti