Įkraunama...
Įkraunama...

25-ji onko užeigėlė...

QUOTE(carvel @ 2010 04 13, 19:23)

Kvapa sulaikantis paveikslas... smartass.gif

QUOTE(Teta @ 2010 04 13, 20:38)

Teta, kaip laikaisi???

Siandien einu prisiduoti NDNT komisijai...Pratesimui...
Papildyta:
QUOTE(rasų lanka @ 2010 04 14, 11:15)
Gal atsilieptumėt, kas esat vartojusios barsuko taukų kapsules - po kiek per dieną vartodavot?

Man rodos, Deganti vartojo g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 04 14, 12:15)
Gal atsilieptumėt, kas esat vartojusios barsuko taukų kapsules - po kiek per dieną vartodavot?

Rasų lanka, mano draugė vartojo šią žiemą. Po 6 kapsules 3 kart dienoje. Čia optimali dozė. o Deganti vartojo grynus barsuko taukus, kiek pamenu.

Kaip mamytei pas okulistą?
Atsakyti
4u.gif labas visoms!As jau susikroviau tase vaziuoju i ligonine,bukit geros pasimelskit uz mane ,nes baime visdelto ima virsu! verysad.gif Kai grysiu rytoj parasysiu kaip sekes.Laikykites visos stipriai apkabinu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ir as labai noriu isgirsti nors pora zodeliu is Tetos smile.gif

romantike ,sekmes rytoj komisijoje 4u.gif

rasu lanka ,jo reikia po daug tu kapsuliu gerti,kaip arune parase.

rita606 nebijok 4u.gif Mes su tavim,viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 04 14, 12:15)
Gal kuri nors esat su įstatytu portu - gydotės vienur, o portą statė kitur(pvz, kitam mieste ar kitoje ligoninėje)?

Mes tame pačiame mieste (Kaune), bet gydomės Onkol.ligoninkėje, o portą KMUK Kardiochirurginiame dėjo. Reikia iš gydančios daktarės (mūsų atveju - chemoterapeutės) siuntimo, kraujo, šlapimo tyrimų (daktarė žinos, kokių), taip pat paprašė turėti tos srities, kur statys portą (prie kaklo) echoskopijos aprašą ir nuotrauką. Pasiskambinau nurodytu telefonu daktarui, sutarėm, kada priims, pirmadienį nuvažiavau į Klinikas, užregistravau, aptarėm su daktaru procedūrą, penktadienį paguldė ir ją atliko, šeštadienį 10 val ryto išleido į namus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasų lanka @ 2010 04 14, 11:15)
Sveikutės, mieliausios Mergaitės 4u.gif Visoms geros dienelės ir sveikatėlės, gero gydymo ir geriausių tyrimukų rezultatų. wub.gif  wub.gif

Gal kuri nors esat su įstatytu portu - gydotės vienur, o portą statė kitur(pvz, kitam mieste ar kitoje ligoninėje)?

as geriau naturalius, maisau su konjakeliu ir medum ir Adis gere (pasidalinom karta), as visiskai issigydziau kosuli likusi nuo chemiju (pas mumi toks brudas Bleomicinas yra luris labai kenkia plauciams) ir svytinimo, bo mano navikas buvo tarpuplauti, man labai padejo 4u.gif
Atsakyti
laba diena.kartais paskaitau cia pas jus.kartais del paprastu buitiniu dalyku praeina noras gyventi. blush2.gif atejusi pas jus,pasisemiu noro buti cia kuo ilgiau ir auginti vaikiukus smile.gif linkiu jums daug stiprybes,sveikatos ir tikejimo...dziaugiuosi ,kad taip graziai draugaujat ...nepykit,kad patersiau temele blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sraigyte: 14 balandžio 2010 - 17:29
QUOTE(Deganti @ 2010 04 14, 17:24)
as geriau naturalius, maisau su konjakeliu ir medum ir Adis gere (pasidalinom karta), as visiskai issigydziau kosuli likusi nuo chemiju (pas mumi toks brudas Bleomicinas yra luris labai kenkia plauciams) ir svytinimo, bo mano navikas buvo tarpuplauti, man labai padejo  4u.gif

Sveika, o kokiomis dalimis maišėt? Mano tėčiui būtent tarpuplautyje yra navikas, kiek supratau ir bronchus kabina, tai mama vis suka galvą kuo dar galima būtų padėti.
Skaitau kasdien šitą užeigėlę, bet pasisakyti nelabai gaunasi... linkiu visoms stiprybės ir optimizmo, nes juk kitaip ir būti negali ir mamai kasdien kartoju, kad turi būti gerai, nors ji pas mane prie pesimisčiu. Deja.
Papildyta:
Ir dar... blush2.gif apetitui skatinti yra vaistai nu niekaip neatsimenu kaip vadinasi, jei kuri žinot tai didelis ačiu, o jei ne tai tikrai neraikia vargti, susirasiu tik kad kai pradedu skaityti senesnes temas, reaguoju daugiau emocijom negu ieskau reikalingos informacijos blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Japoniene: 14 balandžio 2010 - 20:01
Užuojauta, SIDONOS vyrui ,dukrelėms ir artimiesiems.Tebūna JAI lengva žemelė. Labai,labai liūdna...
Atsakyti
QUOTE(Japoniene @ 2010 04 14, 21:01)
Ir dar... blush2.gif apetitui skatinti yra vaistai nu niekaip neatsimenu kaip vadinasi, jei kuri žinot tai didelis ačiu, o jei ne tai tikrai neraikia vargti, susirasiu tik kad kai pradedu skaityti senesnes temas, reaguoju daugiau emocijom negu ieskau reikalingos informacijos  blush2.gif .

MEGACE - hormoninis vaistukas apetitui gerinti. Buitiškai padeda vist. C
Atsakyti
QUOTE(Japoniene @ 2010 04 14, 20:01)
Sveika, o kokiomis dalimis maišėt? Mano tėčiui būtent tarpuplautyje yra navikas, kiek supratau ir bronchus kabina, tai mama vis suka galvą kuo dar galima būtų padėti.
Skaitau kasdien šitą užeigėlę, bet pasisakyti nelabai gaunasi... linkiu visoms stiprybės ir optimizmo, nes juk kitaip ir būti negali ir mamai kasdien  kartoju, kad turi būti gerai, nors ji pas mane prie pesimisčiu. Deja.
Papildyta:
Ir dar... blush2.gif apetitui skatinti yra vaistai nu niekaip neatsimenu kaip vadinasi, jei kuri žinot tai didelis ačiu, o jei ne tai tikrai neraikia vargti, susirasiu tik kad kai pradedu skaityti senesnes temas, reaguoju daugiau emocijom negu ieskau reikalingos informacijos  blush2.gif .

lygiom dalim maisiau, jums dar tiktu i ta varvala imaisyt alijosiaus sulciu, alijocius turi but senas arba tinka is vaistines pasruostos sultys, sisi receptas yra knyguteje "vezys isgydomas" user posted image
prie plauciu veziui skirtu receptu, man rekomendavo ir nei vienas gydytojas nieko pries neturejo, nes tai nera kazkokios stebuklingos zoleles, tiesiog kaip mikstura nuo kosulio, as alijosiaus neneaudojau, nes prie kraujo ligu jis netinka, tik tiek 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deganti: 14 balandžio 2010 - 21:11
QUOTE(something else @ 2010 04 14, 18:24)
Mes tame pačiame mieste (Kaune), bet gydomės Onkol.ligoninkėje, o portą KMUK Kardiochirurginiame dėjo. Reikia iš gydančios daktarės (mūsų atveju - chemoterapeutės) siuntimo, kraujo, šlapimo tyrimų (daktarė žinos, kokių), taip pat paprašė turėti tos srities, kur statys portą (prie kaklo) echoskopijos aprašą ir nuotrauką. Pasiskambinau nurodytu  telefonu daktarui, sutarėm, kada priims, pirmadienį nuvažiavau į Klinikas, užregistravau, aptarėm su daktaru procedūrą, penktadienį paguldė ir ją atliko, šeštadienį 10 val ryto išleido į namus smile.gif

Tai tą gydytoją jums rekomendavo iš onkologinės ligoninės? g.gif Apie echoskopiją porto statymo vietos nieko neminėjo, bet gal dar pasakys. Sakė tik apie kraujo tyrimus ir šlapimo bei hemoterapeutės siuntimą. Ar porto sistemą parekomendavo chemoterapeutė, ar tas gydytojas, kuris jį statė? echoskopiją kur darė - onkologinėje?
Mes pajutome gydymo nedideliam miestelyje, ir gyvenimo dar mažesniam trūkumus... Mūsų chemoterapeutė siunčia mus kitur dėtis portą, nes Šiauliai dar mažai patirties turi, bet seselės jau įdėtus "aptarnauja". Mums arčiausiai Klaipėda. Nuvažiavau į Klaipėdos onkologinį , pašnekėjau su portus dedančiu kraujagyslių chirurgu - jis nusiuntė pas chemoterapijos skyriaus vedėją, o jis atostogose... Galėtume jau ir tą portą įsigyti, bet kad nežinome kokį, ar sutiks įdėti, jei esame iš kito miesto ir ten nesigydome ir t.t. Turiu laukti, kol grįš iš atostogų... Tik sakė, kad įdeda ir tą pačią dieną į namučius.

rita606 4u.gif - laikykis. Viskas bus tik gerai. drinks_cheers.gif

Ačiū Deganti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 14 balandžio 2010 - 21:47