Sunki žinia...Adis...užuojauta artimiesiems.
Pati šiandien supirkau krūvą ingridientų (žolių) vaistams gaminti. Šiandien "raganausiu"
davė šeimos draugas receptą, kuris padėjo jo mamai ant kojų atsistot.
Savaitgalį jau galės pradėti vartoti.
jei kam įdomu, klauskite.
Nors ,berods jis kažkur temose įdėtas (vaistažolės su beržo grybu,medum, alijošiaus sultimis)
QUOTE(rita606 @ 2010 04 13, 09:28)
Labas rytas visoms .Labai gaila Adis kai vakar perskaiciau,kad jos neber man buvo sokas : .as cia naujoke,bet rodes,kad ja pazystu senai...Bet gyvenimas tesiasi,mes turim gyventi ir kovoti su tuo padaru,tad visoms mums stiprybes.as vakar nusikirpau plaukus visai trumpai,jau rytoj pirma chemija,labai bijau!Na,bet kaip nors ,tikiuosi,kad viskas bus gerai
Nebijok, ne toki ji baisi, bent man nors gaunu gana stipru misinuka Taxotere + raudona. Man sunkiau 2-4 dienos, pagiriuojus. pirma savaite ramiu rezimu gyvenu, antra i zmones islendu, o 3 jau uzmirstu apie visa blogi Jei maziukai ant galvos dar nebutu ir galeciau ramiai issimieguoti ir ilsetis namie tai viskas ne taip baisu butu Svarbiausia, kaip save nuteiksi. Optimizmas manau labai man padeda, aisku bunu, momentu, kai viskas atsibosta ir norisi spjauti, bet issimiegi, ir vel viskas i savo vezes sugrizta. Pavyzdziui mane labai pakrove Eros Ramazoti koncertas Rygoj, nerealiai pasikroviau geru emociju ir atsipalaidavau Siandiena 4 chemija atlaikiau ir visai nieko jauciuos, man blogiau nuo Dexometasono dideliu doziu Forumu merginu patarimu pagalba susikaupsiu ir dar 2 chemijas atlaikysiu Aisku sia vasara bus prarasta, bet pasveiksiu ir turesiu 50 puikiu vasara pries akys Sekmes rytoj, mes su Tavim
Ji žydės kiekvienu gėlės žiedu
Bus vėjeliu ir plaukus sušukuos
Bus skarele, kai ašara nurieda
Ir tik sapne paguodos ranką tepaduos...
Nuoširdi užuojauta Adis artimiesiems .
Bus vėjeliu ir plaukus sušukuos
Bus skarele, kai ašara nurieda
Ir tik sapne paguodos ranką tepaduos...
Nuoširdi užuojauta Adis artimiesiems .
QUOTE(Samta0204 @ 2010 04 13, 19:24)
Nebijok, ne toki ji baisi, bent man nors gaunu gana stipru misinuka Taxotere + raudona. Man sunkiau 2-4 dienos, pagiriuojus. pirma savaite ramiu rezimu gyvenu, antra i zmones islendu, o 3 jau uzmirstu apie visa blogi Jei maziukai ant galvos dar nebutu ir galeciau ramiai issimieguoti ir ilsetis namie tai viskas ne taip baisu butu Svarbiausia, kaip save nuteiksi. Optimizmas manau labai man padeda, aisku bunu, momentu, kai viskas atsibosta ir norisi spjauti, bet issimiegi, ir vel viskas i savo vezes sugrizta. Pavyzdziui mane labai pakrove Eros Ramazoti koncertas Rygoj, nerealiai pasikroviau geru emociju ir atsipalaidavau Siandiena 4 chemija atlaikiau ir visai nieko jauciuos, man blogiau nuo Dexometasono dideliu doziu Forumu merginu patarimu pagalba susikaupsiu ir dar 2 chemijas atlaikysiu Aisku sia vasara bus prarasta, bet pasveiksiu ir turesiu 50 puikiu vasara pries akys Sekmes rytoj, mes su Tavim
Aciu uz palaikyma,o tau pries akis kur kas daugiau nei 50 vasaru ,as linkiu maziausia 75 vasaru .Taip,kad laikykimes
ADIS,TELYDI TAVE AMZINA SVIESA....
Adis... kaip sunku, kaip negera.
Adis... kiek daug nuostabiu ir tikru zodziu apie jus parasyta, jusu likimo draugiu, pakeleiviu. Zodziau tokia kokia buvote Jus - tikra, nuosirdi, tvirta, uzjaucianti. Nors Jus ir neskaitysite siu zodziu - tikiuosi jausite sirdyje sieloje, naujame prasmingame gyvenime, ar ne taip?
Aciu Adis
Adis... kiek daug nuostabiu ir tikru zodziu apie jus parasyta, jusu likimo draugiu, pakeleiviu. Zodziau tokia kokia buvote Jus - tikra, nuosirdi, tvirta, uzjaucianti. Nors Jus ir neskaitysite siu zodziu - tikiuosi jausite sirdyje sieloje, naujame prasmingame gyvenime, ar ne taip?
Aciu Adis
QUOTE(rita606 @ 2010 04 13, 19:59)
Aciu uz palaikyma,o tau pries akis kur kas daugiau nei 50 vasaru ,as linkiu maziausia 75 vasaru .Taip,kad laikykimes
Viskas bus gerai, pamatysi. Tik nusiteik pati, kaip sakiau, kad sakyti reikia "AS STIPRI, as labai stipri...". Svarbiausia teigiamos mintys pasamoneje. As po Taxotero ir Doxorubicino po keturiu dienu eidavau i darba. Lasindavo ketvirtadieniai, o pirmadieni eidavau i darba. Vat, buk stipri. I darba eiti nesiulau, bet, yra bet, kai iseini is namu ir dirbi, kazka naudingo atlieki, pati jauties kitu zmogumi. Man toks atvejis, kad nebuvo jau like biuleteniui dienu, nes invaliduma turint galima tik 90 dienu sirgti per metus.
Kaip rasu lankeles mamytei atsakymai kompiuterines?
Pries du metus pirma karta uzsukau i si skyreli, kai brangiausiam Zmogui buvo diagnozuota liga... Skaiciau visas temas, kiek tik buvo prirasyta, konspektavausi... Stebejaus, semiaus stiprybes, vilties, tikejimo is cia rasanciu... Jau metai, kai Zmogucio nebeturiu, bet vistiek kasdien traukdavo cia uzsukt, pasidziaugt, paliudet uz Jus...Atrodo, neparasiau nei vienos zinutes, nei su viena nebendravau, bet Rasu lanka, Gabija, Deganti, Vi, Tikesiu ir kitos, tapot kaip seima...Uz kiekviena pergyvenau, kiekvienai linkejau kuo geresnes sveikatos...
Miela Adis, jus kaip saule cia buvot...Kaip Rasu lanka sako - Svyturys...Tokia ir isliksit mano atminty... Aciu Jums uz zinias, uz patarimus, uz pozityvu mastyma...Sudie...
Miela Adis, jus kaip saule cia buvot...Kaip Rasu lanka sako - Svyturys...Tokia ir isliksit mano atminty... Aciu Jums uz zinias, uz patarimus, uz pozityvu mastyma...Sudie...
Sveikutės, mieliausios Mergaitės Visoms geros dienelės ir sveikatėlės, gero gydymo ir geriausių tyrimukų rezultatų.
Gal atsilieptumėt, kas esat vartojusios barsuko taukų kapsules - po kiek per dieną vartodavot?
Gal kuri nors esat su įstatytu portu - gydotės vienur, o portą statė kitur(pvz, kitam mieste ar kitoje ligoninėje)?
Gal atsilieptumėt, kas esat vartojusios barsuko taukų kapsules - po kiek per dieną vartodavot?
Gal kuri nors esat su įstatytu portu - gydotės vienur, o portą statė kitur(pvz, kitam mieste ar kitoje ligoninėje)?