Įkraunama...
Įkraunama...

25-ji onko užeigėlė...

[quote=Samta0204,2010 04 12, 19:24]
, tik vel hemoglobinas 112, per 3 savaites nuo 128 nukrito doh.gif , ti ryt 4 chemija laukia doh.gif O taip noris dziaugtis pavasariu,

Hemoglobinas esant gydymo kursui labai geras.Ir pavasariu tikrai reikia džiaugtis.O "draugelį" reikia išvaryti pilnai.Mano onkologė sako, kad tai piktžolė , kurią reikia rauti-operuoti ir po to nuodyti su chemija.Kadangi nepažįsti dar šios ligos klastingumo , pasikliauk gydytojais.tai sako mano 4,5 m. patyrimas.
Papildyta:
[quote=Deganti,2010 04 12, 21:51]tiesiog prisiminkime kiekvienas savo sirdeleje, nereikia jokiu sarasu -  nei atejusiu, nei isejusiu, nes be mirties nera gyvenimo, jie visada yra salia 4u:
[/quote]

Pritariu , kad gyvenimas turi tęstis , nesidairant atgal.Adis daug davė savo buvimu ir žiniomis.Ji mane atvedė į šį forumą.Paieškoje užsidėję "adis" visada surasite jos patarimų ir minčių.

Kadangi šis forumas turi teikti vilties, o ne ją atimti, o tai pastebi ir Patr , reikia mažiau aprašinėti kančias.Gydymas ir gyvenimas šios ligos atveju su jomis neatsiejamas.Ir kiekvienos atveju priklausomai nuo ligos stadijos, vaistų, organizmo ypatumų yra kitoks, todėl nereikia gąsdinti visų čia susirinkusių.Jei buvo bloga Vardenei, tai gal visai lengvai viskas baigsis Pavardenei.
Ir gal pasirodysiu nejautri, bet labiausiai skundžiasi ne sergančios, bet didžiausios užuojautos ieško jas slaugantys artimieji.Jie savo mylimų žmonių kančias aprašo "vaizdingiausiai" , o čia ne ta publika, kuri pati einanti savo pragaro takeliu, dar paguostų sveikuosius.Suprantu , kad jums sunku, bet nebūkit silpnesni už mus ligonius.

Vakar praradau dalelę proto, išrovė protinį dantį... doh.gif

Geros dienos, kuri matosi bus graži.Vilties ir sveikatos.

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 13 balandžio 2010 - 08:20
Labas rytas visoms 4u.gif.Labai gaila Adis kai vakar perskaiciau,kad jos neber man buvo sokas : verysad.gif.as cia naujoke,bet rodes,kad ja pazystu senai...Bet gyvenimas tesiasi,mes turim gyventi ir kovoti su tuo padaru,tad visoms mums stiprybes.as vakar nusikirpau plaukus visai trumpai,jau rytoj pirma chemija,labai bijau!Na,bet kaip nors ,tikiuosi,kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 04 13, 09:00)
Pritariu , kad gyvenimas turi tęstis , nesidairant atgal.Adis daug davė savo buvimu ir žiniomis.Ji mane atvedė į šį forumą.Paieškoje užsidėję "adis" visada surasite jos patarimų ir minčių.

Kadangi šis forumas turi teikti vilties, o ne ją atimti, o tai pastebi ir Patr , reikia mažiau aprašinėti kančias.Gydymas ir gyvenimas šios ligos atveju su jomis neatsiejamas.Ir kiekvienos atveju priklausomai nuo ligos stadijos, vaistų, organizmo ypatumų yra kitoks, todėl nereikia gąsdinti visų čia susirinkusių.Jei  buvo bloga Vardenei, tai gal visai lengvai viskas baigsis Pavardenei.
Ir gal pasirodysiu nejautri, bet labiausiai skundžiasi ne sergančios, bet didžiausios užuojautos ieško jas slaugantys artimieji.Jie savo mylimų žmonių kančias aprašo "vaizdingiausiai" , o čia ne ta publika, kuri pati einanti savo pragaro takeliu, dar paguostų sveikuosius.Suprantu , kad jums sunku, bet nebūkit silpnesni už mus ligonius.

Vakar praradau dalelę proto, išrovė protinį dantį... doh.gif

Geros dienos, kuri matosi bus graži.Vilties ir sveikatos.

user posted image

Labai gerai parasete.. As esu artimoji. Bet kuo oliau, tuo labiau ir taip pat sio forumo deka tikiu, kad mes turime vilti nugaleti shia liga.
Atsakyti
QUOTE(rita606 @ 2010 04 13, 09:28)
Labas rytas visoms 4u.gif.Labai gaila Adis kai vakar perskaiciau,kad jos neber man buvo sokas : verysad.gif.as cia naujoke,bet rodes,kad ja pazystu senai...Bet gyvenimas tesiasi,mes turim gyventi ir kovoti su tuo padaru,tad visoms mums stiprybes.as vakar nusikirpau plaukus visai trumpai,jau rytoj pirma chemija,labai bijau!Na,bet kaip nors ,tikiuosi,kad viskas bus gerai 4u.gif

Pirma chemija nebaisi.
Aš į albumėlį įdėjau programas su saviįtaiga , kadangi forume pasimeta.
Gali šiandien pažaisti su programomis , o ryt kai lašins vaistus , sukalbėk maldelę ir prašyk Dievo , kad tie vaistai padėtų.Lašinimo laiką kalbėk sau, kad "Vaistai yra labai tinkami tavo organizmui", "Kad sveikosios lastelės juos gerai toleruoja, o lastelės mutantės nuo jų suįra" , 'Kad tavo organizmas labai gerai pašalina toksinus ir tu jautiesi gerai" ir visaip kaip sugalvosi girk vaistukus ir savo organizmą.Tik negalima naudoti "ne" žodžio.Sakyti reikia " aš drąsi, "o ne "aš nebijau."Skaičiau, kad maldos ir saviįtaiga net sunkiais atvejais gyvenimą gali prailginti penkiais metais.O kadangi tavo normalus atvejis , tai pasveiksi visiškai.
Sėkmės.
Atsakyti
4u.gif Aciu Gabja labai tau uz nuorodas buvau pasijungusi labai patiko man tie seansai.Tu saunuole moki nuraminti,bus viskas gerai,tikiu.Tai istraukei dantuka?O man nuluzo protinis dantis ir labai gadina liezuvi,bet tur but negalima jo dabar rauti,reiks kenteti kol praeis chemijos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rita606 @ 2010 04 13, 10:18)
4u.gif Aciu Gabja labai tau uz nuorodas buvau pasijungusi labai patiko man tie seansai.Tu saunuole moki nuraminti,bus viskas gerai,tikiu.Tai istraukei dantuka?O man nuluzo protinis dantis ir labai gadina liezuvi,bet tur but negalima jo dabar rauti,reiks kenteti kol praeis chemijos? g.gif

Dėl rovimo pasitark su onkologe, beb pusę metų nieko nedaryti negalima, prasidės komplikacijos.Dabar užsidėk blombą su kuria ištrauksi chemo laikotarpį.Kad nedraskytų liežuvio išsikramtai gumos gabaliuką ir skylę užklijuoji su guma , bet turi būti jau nesaldi.taip išgyvensi kol prieis eilė blombuoti.Patikrinta ilgalaikiais bandymais. thumbup.gif
Atsakyti
Na nezinau, kaip cia teisingai viska issakyti, bet kai man rove protini danti, del to, kad ne pilnai buvo isdyges, jis atskilo ir ta likusia dalele teko skaptuoti. Po rovimo zaizdele turejo gyt 3 savaites.. Deja, labai lengvai pasigaunama infekcija, kaip man ir nutiko, viskas uzsitese apie 1,5 -2 men. Manau, del tu infekciju galimybes, nelabai kas nores rauti, bet stomatologai buna patvarko, kad nebraizytu liezuvio, tai gal pabandyk nueiti.

QUOTE(rita606 @ 2010 04 13, 10:18)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blusiukė: 13 balandžio 2010 - 09:45
biggrin.gif ar karta aciu Gabija,saunu patarima cia tu man davei bigsmile.gif rolleyes.gif taip ir padarysiu!gerai kad neskauda. 4u.gif
Atsakyti
Gabija, mieloji, širdele, nepalik šios temelės, Tu juk taip gražiai moki parašyti. Tau linkiu būti stipriai, neparmušamai drinks_cheers.gif ... Buk stebuklas mūsų.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2010 04 13, 09:00)
Kadangi šis forumas turi teikti vilties, o ne ją atimti, o tai pastebi ir Patr , reikia mažiau aprašinėti kančias.

Gabija
, tu teisi. Bet kaip čia viską suderinti, - onko ligonio artimieji rašo čia skaudžiausius dalykus, kartais nepagalvodami, kad tai skaito ligoniai, kuriems reikia vilties, ramybės, tikėjimo. O tie "vaizdingi" aprašymai bloškia į nerimą. Yra tema artimiesiems:

Kai suserga artimas

gal ten galima būti rašyti skaudžiausius dalykus. Beje, toje temoje radau štai ką:

onkopsichologas.lt
, neblogas puslapėlis, kiek spėjau paskaitinėti šį rytą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 13 balandžio 2010 - 10:44
Liudziu kartu su Adis seima verysad.gif Ir dziaugiuosi uz Adis - nekiekvienam pavyksta nugyventi, kad ir neilga, bet toki turininga - turtinga gyvenima, palikt tokius gilius gerumo ir meiles pedsakus.... Ji isliks ilgam ilgam daugelio musu sirdyse ir mintyse. wub.gif

Atsakyti
Adis.. Panašiu metu atėjom į šį skyrelį, kartu keliavom ligos 'nuotykyje'
.. daug ko išmokau ir daug man davei.. Esi viltis, kuri nemiršta heart.gif
Netektis visada netikėta ir skaudi, bet dėl Tavęs jaučiu ramybę ir džiaugsmą.. Tu jau žemėje turėjai dangų.. smile.gif Šviesk..

Ugn*inė.. Ji irgi visada mano širdyje heart.gif

Atsakyti