aciu mergaites uz palaikyma.Samta as :console:taip pat su tavim laikykis viskas bus gerai,atlaikysi dar tas 2 chemijas ir busi visai sveika ko tau linkim visos . Va man neramu ,kodel manes ta pacia diena neisleis namo po chemiju ,tai mane gazdina argi jau taip blogai bus? merginos ar tiesa,kad dazyti plaukai nesmunka?
QUOTE(rita606 @ 2010 04 11, 23:51)
merginos ar tiesa,kad dazyti plaukai nesmunka?
:)Esam ir mes apie tai girdeje.Sako,kad neiskrenta plaukai jei labai stipriais dazais bus nudazyti.Mamai ligoninej gyresi viena pagyvenusi moteriske.Ir is tikruju jai plaukai neslinko(bet galbut jai ir chemija buvo taikoma ne tokia stipri).Na zodziu mama(kai jai diagnozavo mts)irgi nuejo kirpyklon,kad nudazytu paciais stipriausiais dazais,na ir nudaze,bet,deja,plaukuciai nuslinko lygiai taip pat kaip ir anksciau.
Čia Sidonos, jūsų Adis vyras rašo. Nebėra šiame pasaulyje jos. Šiandien vakare 19:10 tyliai, ramiai gražiai užgeso. Tiesiog užmigo ir neprabudo... Visada ji taip norėjo.
QUOTE(rita606 @ 2010 04 12, 00:51)
Va man neramu ,kodel manes ta pacia diena neisleis namo po chemiju ,tai mane gazdina argi jau taip blogai bus? merginos ar tiesa,kad dazyti plaukai nesmunka?
Manes niekada neisleisdavo namo O pirma karta isvis ilgai gulejau ligonineje,apie savaite.Su kiekviena gydymo shema skirtingai,jeigu galima lasinti dienos stacionare-tai ir lasina,jeigu ne-reikia guleti ligonineje.Gydytojai tikrai zino,kaip geriau.Del dazytu plauku,manau kad nesamone tikrai,mano plaukai buvo dazyti,bet iskrito po savaites tolko tak
QUOTE(adis @ 2010 04 12, 01:46)
Čia Sidonos, jūsų Adis vyras rašo. Nebėra šiame pasaulyje jos. Šiandien vakare 19:10 tyliai, ramiai gražiai užgeso. Tiesiog užmigo ir neprabudo... Visada ji taip norėjo.
Nera zodziu....adis ,negaliu patiketi kad taves nebera ...musu mieloji ,brangioji Uzuojauta visai jusu seimai...
adis ,visada busi mano sirdyje,verkiu,negaliu...ilsiekis ramybeje...
Adis, ilsekis ramybeje ... labai liudna
Uzuojauta Adis seimai ir artimiesiems ir mums, forumo lankytojoms : verkiu...
Ilsėkis ramybėje....
Ašaros pačios byra...Buvai ir liksi mums visoms šviesia žvaigžde...
adis..................
apkabinu Tave, kad ir kur tu bebūtum ir Myliu, kaip mylėjusi....
buvai ir būsi mano gyvenimo vedle.... liko tavo žodžiai, čia - forume, mano širdyje.......
ačiū už viską.
apkabinu Tave, kad ir kur tu bebūtum ir Myliu, kaip mylėjusi....
buvai ir būsi mano gyvenimo vedle.... liko tavo žodžiai, čia - forume, mano širdyje.......
ačiū už viską.
Kaip skaudu... Kaip liūdna...